Bir tanede ben arabistan çöllerinde görmüştüm. oturmuş bir aslana benziyordu.
Gerçekten ilginç ama düzmece olduğunu sanmıyorum su böyle inanılmaz bişey işte mükemmel şaheserler yaratıyor ama 1. ve 3. fotodaki kayalar dağda gibi sanki onlar el işi olabilir hangi sitede bunlar başka foto varmı? Paylaşım için saoll
CBR 125 R
gerçek olabilirler ama ben bununla ilgili bir belgesel seyretmiştim bu insan beyniyle ilgili bişey. gördüğümüz şeyleri başka şeylere benzetme eğilimimiz varmış özellikle surata
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
H@S@N adlı üyeden alıntı
walla sitenin adını hatırlamıorumm ordan oraya geçerken siteler arası ozaman gördüm
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
bunlar gerçekmi yoksa photoshop mu kokuyor. bendede bunun gibi fotolar vardı. surat ve hayvan görünümlü kayalar dağlar...
gerçek veya değil benim hoşuma gitti.Şu anda nerde olduğunu hatırlayamıyorum ama türkiyede bi dağ nın tepesi gökyüzüne bakan Atatürk profiline benziyor baya bilen gören var bunu.aklıma geldi söylüyüm dedim
Atatürk Silueti - ARDAHAN
ilk kez bir çoban tarafından fark edilmiştir atamızın yüzü. hersene gözükür ve bir şenlik havasında kutlanır
Gömeç'te de var Atatürk silüeti. Balıkesir'den Ayvalık'a giderken sol tarafta kalıyor. Silüeti dağın kendisi oluşturduğu için (gölgesi değil yani) her zaman görebilirsiniz. Bir tane de tabela var tan o noktada, sola bakın felan diyordu galiba.
Life is for my own to live my own way - Metallica
(Yaşam benim için, istediğim gibi yaşamam için)
gömeçteki atatürk anıt tepesi ilk gordugumde hayretler icinde kalmıştım.. gercekten muazzamdı.. sanatcımız kayahanda gömeçte yaşıyor gercekten guzel yerler...
KSK FOREVER ... 35½
evet bende gördüm gömeçteki yeri inanılmaz harika biyer
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)