Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

kız meselesi

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    beyefendi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Aralık 2014
    Şehir
    Tekirdağ
    Motosikleti
    CB125e
    Günaydın forum çok efkarlı sayılmam ama çok kırgınım, gereksiz triplerden çok sıkıldım, hayatıma bu kadar derinden girmesine girdi ve şimdi çıkartamıyorum çıkartmak istemiyorum, belki evleniriz bir gün diyorum hayalimde ki kadın çünkü, anlıyorum günleri geliyor artık 3 sene olacak 2-3 ay sonra, ama bu trip ne böyle abilerim, etrafımda onca ilişki var kız tarafının üzüldüpü ağladığı, onlar halinden mutluyken ben niye sustukça alttan aldıkça tamam canım dedikçe böyle oluyor, kaçan kovalanır söylemesi kolay, ben kıyamıyorum o nasıl kıyabiliyor, sevgisinden şüphem olsa bir an bile durmam, seviyor ama anlatamıyorum derdimi ona forum karşısına geçince, şu ana kadar çok kere yapna şöyle tarzı kısa şeyler söyledim, derdimi anlattığımı düşünüyorum ona, nasıl her seferinde bu kadar acımasız olabiliyor, akıl verin akıl verirkende kardeşinizin çok sevdiğini unutmayın, ha hatanın bende olduğunu düşünüyorsunuzdur anlatıb düzelteyim kendimi..
    Rüzgar ve yol


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    telike - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Ağustos 2012
    Şehir
    İzmir/Bornova
    Motosikleti
    KTM 450 EXC-F
    çok basit bişey söyleyeceğim. kendi kendine sor. bir ömür böyle geçer mi? kendini tüketmene değer mi? tecrübeyle sabit. çıkart karşına açık açık söyle empati yapmasını sağla. yapamıyorsa tekrar kendini sorgula. bir ömür böyle geçer mi.
    taglis, Can86 ve cece89 bunu beğendiler.

  3. #3
    tuzsuzdeli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Nisan 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha MT-07
    Bunu herkes söyler ama iş başa gelince, görmezden gelir : "insanlar değişmez"
    Kendin veya karşındaki ile ilgili, "şunlar şunlar değişince çok güzel olacak" diye bir düşüncen varsa pek mutlu olmayacaksın.
    Problemlerinizi açık açık masaya yatırıp konuştuğunuzda, ilerleme kaydedebiliyorsanız, şansınızı biraz daha zorlamaya devam edin. İşler, karşılıklı olarak ikinizin de kabul sınırları içine giriyorsa, gittiği yere kadar gidersiniz.
    Bu olmuyorsa, hiç boşa vakit kaybetmeyin.
    Dünya, insan dolu, ve her zaman bir yerlerde daha iyi birisi vardır, eninde sonunda mutlu olduğunuza rast gelirsiniz, melankoliye hiç gerek yok.

    Mutluluk sadece duygular üzerine kurulu değildir. Birini çok sevmek ya da sizi sevmesi, mutlu olmak için yetmez.
    Senin çok iyi bir insan olman ya da karşıdaki insanın da çok iyi bir insan olması, mutlu olacağınız anlamına gelmez.

    Her halini paylaşamıyorsan, her durumda anlayış ve destek bulamıyorsan, 2 sene sonra bile sıkılmadan konuşup eğlenemiyorsan, istediğin zaman serbest kalıp serbest bırakamıyorsan mutlu olamıyorsun.
    Dünyaya şahit olmanın yolu, maceranın kendisinden başka bir şey değildir. Çünkü dünyadaki en büyük mutluluk, bu dünyanın şahidi olmaktır.

  4. #4
    Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Kasım 2009
    Motosikleti
    Afrika..
    10 yil sonra bugünlerini gülümseyerek hatirlayacaksin.
    jackonbir bunu beğendi.

  5. #5
    cece89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Mayıs 2013
    Şehir
    Berlin
    Motosikleti
    Duke 390
    Alıntı telike adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok basit bişey söyleyeceğim. kendi kendine sor. bir ömür böyle geçer mi? kendini tüketmene değer mi? tecrübeyle sabit. çıkart karşına açık açık söyle empati yapmasını sağla. yapamıyorsa tekrar kendini sorgula. bir ömür böyle geçer mi.
    Güzel Kardeşim arkadaşın yukarıda yazdığı gibi çok düz mantık düşün !
    Bugün üzülürsün bir ay duvardan duvara vur kendini ama sen söyle bir ömür böyle geçer mi ?

    Sevgiye çok inanan ve savunan biri değilim. İlişkilerde Saygının ve alışkanlığın olduğuna inanırım. Eğer bir insan seni gereğinden fazla yıpratıyorsa sana gösterdiği saygı seviyesini bir düşün derim.
    Sen onunla mutlu olmak için mi birliktesin yoksa sana sürekli karışması için mi birliktesin ?

    Kız arkadaşının sana baskı yapmasında sence haklı olduğu kısımlar olabilir mi ?

    Biz Erkekler için bayanları anlamak her zaman zordur ama eğer frekansınız tutmuyorsa anlaşmazlık varsa ne onun vaktini çalmak ne de kendini oyalanmak adına sıkıntı çekme. 20-25 yıllık evlilikler biterken üç yıl uzun bir süre değil zaten önemli olanda süre değil birlikte yaşadıklarınızdır.

    Nutuk atmak değil amacım ama hayatının en değerli dönemini sevgili problemleri ile zehir etme. Çünkü bugün bugünde kalacak yarın yeni bir gün ne zaman öleceğini de bilmiyorsun sana git uçmayı dene demiyorum ama herşeyi gereğinden fazla ciddiye alırsan kimse seni ciddiye almaz hayatta. Sıkılma gez dolaş ve takma eğer buna rağmen bir sevgilin varsa yanında inan o zaman oda sana en az senin kadar aşık sonrasında anlaşma noktasına gidin.

    Unutma ki ilişki her noktada özen ister eğer günün birinde heyecanını yitirirsen aşkında bir anda nasıl bittiğine çok şaşırırsın.
    telike bunu beğendi.
    https://www.facebook.com/cenk.toker.3
    Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]

  6. #6
    motosero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ekim 2014
    Şehir
    konya
    Motosikleti
    mondial xtreme max 200
    kadinlar alttan aldikca hep boyle yaparlar ustadim.sende biraz basina buyruk ol hayatinda o olmasa hicbirsey degismeyecekmis gibi hissettir.bak ozaman o sana soracak neden boyle yapiyorsun gibilerden.trip atarsa tepkini goster unutma en guclu kadinlar bile yonetilmek ister.kadin dogasi boyledir prenses gibi davranirsan saygini yitirirsin.dene sen bile sasiracaksin korkma seviyorsa hic bir yere gitmez.hersey gonlunce olsun.

  7. #7
    beyefendi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Aralık 2014
    Şehir
    Tekirdağ
    Motosikleti
    CB125e
    Teşekkür ederim yorumlarınız için bir de bi ablamızfan yorum alsaydık keşke

  8. #8

    Üyelik
    23 Nisan 2012
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Mondial 100 ukh, 2001 Titan Deluxe
    Abi bu isler hep boyle aynisi benim basma geldi. Cok sevdim hep mutlu olsun istedim sen ne istersen o olsun dedim ama kaybeden ben oldum. Yok abi artik kizlara nereye gitmek istersen balim canim cicim demek bile yok. Artik suraya gidiyoruz sana uyar mi diyorum. Tavrim bu artik kizlara

  9. #9
    tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Şubat 2006
    Şehir
    Samsun
    Motosikleti
    Ducati 797
    Türk erkeklerinin (çevresel öğreti gereği) sahiplenme duygusu daha kuvvetli olduğu için bu duruma düşüyoruz
    sahiplenme, kaybetme korkusunu getiriyor
    kaybetme korkusu fazla olan taraf, altta kalıyor

    karşınızdakinin veya sizin, sevdiğinize merhametiniz yoksa ortada sevgi filan yoktur baştan
    sevginin özü merhamettir çünkü
    merhamet ise hakedene olur
    mazbut toplumlarda bu, ancak evlilikten sonra ortaya çıkar
    eğer mazbutsanız ancak evlendikten sonra gerçekten sevebilirsiniz yani
    eğer merhamet yoksa, olayın sürüncemeye girmesi bir tarafın hormonal dengeleriyle, diğer tarafın başka bir dalı gözüne kestirmesiyle açıklanabilir; hiç şaşmaz
    bundan sonra durumun kabullenilmesi safhası önem taşıyor
    mevzu kabullenmek yeğenler

  10. #10
    Proud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Eylül 2012
    Şehir
    Ankara
    Çocuk avutmak istemiyosanız kendinize olgun,mantıklı düşünen ve hareket eden birisini bulun.( olgununada hiç rastlamadım ) Kızlar yüz buldukça üste çıkmaya,baskın olmaya,dediğini yaptırmaya çalışırlar. Sende baskın olmaya çalış. Sen her tamam deyişinde o bi kademe daha kendini güçlü görecektir buna izin verme.Karşındaki kız sana deli,divane aşıkta olsa, haftalarca sana trip atabilir ve haftalarca seninle konuşmayabilir. Çok değişik karakterleri var, anlamak güç.

  11. #11
    C.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Şubat 2014
    Şehir
    Balıkesir
    Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift - 2015
    Ne yazık'ki bu işler böyle işler.
    Bunca senedir sevdiğin ve birlikte olduğun birisi eğer sadece trip atıyor diye ayrılırsan ömür boyu içinde kalacak, yapamayacaksın, içten içe eriyeceksin. Kızın trip atmasının sebebi seni sahiplenmesi, başkasına kaptırmaktan korkması.
    Senin yapacağın iş ona gerekli güveni vermek ve ipleri yavaş yavaş eline almaya başlamak gel dediğin yere gelmesini sağla - git dediğin yere girmesini sağla. Misal buluştunuz o farklı bir kafe'ye gidelim diyor sen farklı bir kafe'ye deki: 2 seçenek sunuyorum ya benim dediğim mekane gidelim yada seni eve bırakayım. Tabi bu dediklerimi yapmak anlatmaktan kat ve kat zor.

    Birde unutma Trk kızlarının ata sporu Trip atıcılığı'dır

  12. #12

    Üyelik
    16 Eylül 2014
    Motosikleti
    F850 Gs
    Merhaba ,

    Tripleri neden yapıyor, bence bunu anlamaya çalış.Anlamıyorsan,gereksiz yere trip yaptığını düşünüyorsan ki öyle yazmışsın bunuda söyle..Böyle davrandığında ise üzüldüğünü açıkca belirt. Niye saçma sapan,gereksiz tripler yapıyorsun demek yerine böyle davrandığında ben çok üzülüyorum cümlesi daha etkili olacaktır, emin ol.

    En güzeli onunla konuşmaktır,bir insan ne istiyor,ne istemiyorsa sevgilisine açıkca söyleyebilmelidir..Bana böyle bir olay yaşadığımızda bu şekilde davranman trip yapman beni üzüyor çünkü.. gibisinden konuşmalar yapabilirsiniz. Aranızda yaşanan birbirinizin yaptığı hal,hareket,tavırlardan hoşnut olmadıklarınızı açıkca oturup konuşmanız en doğrusu olur. Bu konuşma, birbirinizi değiştirmekle ilgili olmamalı..

    Şu da bir gerçek,ne kadar beraberlik yaşamış olursanız olun.Kimse kimse için vazgeçilmez değildir.Aslolan olması gereken,kimsenin kimse için bulunmaz hint kumaşı olmadığı gerçeğidir. Ne o sizin için hint kumaşıdır,ne de siz onun hint kumaşısınız. Ve bu hayat akıp giderken,mutsuz bir hayat yaşamaya değer mi,düşünülesidir.

    Özet geçiciiim,
    Onu sizin düşüncenize ikna etmeye yönelik konuşmak yerine, oturup beraber sorunları belirleyip çözüm aramaya yönelik konuşmalar yapmak gerek.
    Sizin sorununuzda, düşüncenize göre neden gereksiz trip yapıyorda olabilir. Neden yaptığını anlayamadığını sanıyorum,bunu ona sordun mu,neden böyle davranıyorsun diye, sormadıysanız sorun..Hala tribe devam ediyorsa,iletişime kapalıysa karar sizin. İlerde evlenmeyi de düşünüyorsanız bunu hemen yapın derim,konuşamadığım bir adamla evlenmek istemezdim. Sizde konuşamadığınız bir hanımla evlenmek istemezsiniz.

  13. #13
    KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Temmuz 2008
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    xt 600
    o rumuzu, o profil fotografını bi değiştir hocam.
    "böyle" olmaz
    oluroyle, helin126, The-Rock ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

  14. #14
    tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Şubat 2006
    Şehir
    Samsun
    Motosikleti
    Ducati 797
    Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o rumuzu, o profil fotografını bi değiştir hocam.
    "böyle" olmaz
    ne o, bizim kızlar sirserileri mi beğeniyor yoksa?

  15. #15
    KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Temmuz 2008
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    xt 600
    Alıntı tigermbz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ne o, bizim kızlar sirserileri mi beğeniyor yoksa?
    neyi beğenip beğenmediklerini kendileri biliyolar mı aceba?

  16. #16
    tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Şubat 2006
    Şehir
    Samsun
    Motosikleti
    Ducati 797
    Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    neyi beğenip beğenmediklerini kendileri biliyolar mı aceba?
    yüz kadına sorup, 2596 cevap aldık bu konuda

    şu sebeptendir

  17. #17

    Üyelik
    20 Ekim 2014
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar 650 ve Honda Shadow 600
    geçmiş deneyimlerimi düşünüyorum... bence arkanı dön ve kaç! yahu arkadaş daha flört ederken kapris çile vs çekiyorsan evlensen neler çekeceksin Allah bilir. kadın-erkek ilişkisi efendi hizmetkar ilişkisinden farklı değildir (biraz kaba bir tabir oldu biraz mecazi olarak düşünün hak verirsiniz) evlilikte bile zaman zaman eşler rol değiştirip efendiden hizmetkara, hizmetkarlıktan efendiliğe geçiş yaparlar. zaten evlilikler bu yüzden ayakta kalır. hep aynı taraf alttan alıp karşı taraf baskın olur ise bir süre sonra birinin sabır taşı çatlar.

    sürekli eşlerden/flörtlerden biri alltan alır ise bir süre sonra karşınızdaki insanda bilinçsiz bir özgüvene sebep olur "nasıl olsa seviyor ne desem, ne yapsam beni çekecek" ruh haline sokuyorsunuz insanı. bu arada emin olun çoğu zaman karşınızdaki bu ruh halini benimsediğinin farkında bile olmuyor. çünkü siz o kadar normal bir şekilde sürekli alttan alıyorsunuz ki karşınızdaki davranışlarının tıpkı sizinki gibi normal olduğuna kanmaya başlıyor. oysa iki tarafta anormal davranmakta...

    kısacası ne iplerinizi fazla kaptıracaksınız nede ipleri elinize almak için fazladan çaba harcayacaksınız. hayatınızın kadını hayatınıza denge ve anlayış kazandıran insandır. sevginin olmadığı yerde saygı, saygının olmadığı yerde ise sevgi olmaz. o ilişkinin adı sadece "alışkanlıktır".

  18. #18
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    17 Kasım 2014
    Genc adamsin bir kiza takilinirmi, git yenisini bul 1 haftaya unutursun, 5 yil sonrada bu hallerine gulup gececeksin. Ci ukluk aski bunlar.

  19. #19
    MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Mayıs 2010
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Aga sen de trip atacaksın. Ota boka kızıp bağıracaksın.
    Ona fırsat vermeden sen çıkacaksın üste. Bu işin üstesinden böyle gelirsin.
    Tecrübe konuşuyor

  20. #20
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

    Üyelik
    24 Haziran 2011
    Alıntı MotorKafa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aga sen de trip atacaksın. Ota boka kızıp bağıracaksın.
    Ona fırsat vermeden sen çıkacaksın üste. Bu işin üstesinden böyle gelirsin.
    Tecrübe konuşuyor
    Bunu uygulamalısın,alttan aldıkça ezilirsin,ezildikçe altta kalırsın falan filan

    Bu çare işe yaramazsa kaç kurtul.

    Bence trip yapmayanı daha makul.

    Bu zamanda kız tribi mi çekilir


    REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)