Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

kız meselesi

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    tuzsuzdeli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Nisan 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha MT-07
    Alttan alacaksın
    Üste çıkacaksın
    Trip atacaksın
    Sahipleneceksin vsvs

    Eğer kendiniz gibi olduğunuzda biri ile birlikteliğiniz devam etmiyor da, yukarıdaki gibi "içinizden gelmeyen" şeyleri yapıyorsanız, zaten birşeyler yanlış demektir.

    Sizi normal halinizle sevecek, olduğunuzdan farklı şeyler yapmaya itmeyecek birilerini bulun. Diğer türlü eninde sonunda bir yerde ilişki patlar.
    fisherKing bunu beğendi.
    Dünyaya şahit olmanın yolu, maceranın kendisinden başka bir şey değildir. Çünkü dünyadaki en büyük mutluluk, bu dünyanın şahidi olmaktır.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Mayıs 2007
    Şehir
    İstanbul-Çekmeköy
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    evlenince de bi mok değişmiyor,trip baki kalıyor benden uyarması...

  3. #23
    jackonbir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Mayıs 2011
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    beat-cbf150-apache-cbf150-NC700-XMAX-DJANGO-ACTIVA
    sumsuğu yedinmi heç bişeyciğin galmaz

  4. #24

    Üyelik
    16 Eylül 2014
    Motosikleti
    F850 Gs
    Alıntı Uğur Ak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bunu uygulamalısın,alttan aldıkça ezilirsin,ezildikçe altta kalırsın falan filan

    Bu çare işe yaramazsa kaç kurtul.

    Bence trip yapmayanı daha makul.

    Bu zamanda kız tribi mi çekilir
    trip yapmıyozda noluyor

    bu seferde sen beni sevmiyorsun diyosunuz
    Kadim odur ki evvelini bilir kimse olmaya

  5. #25
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

    Üyelik
    24 Haziran 2011
    Alıntı oluroyle adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    trip yapmıyozda noluyor

    bu seferde sen beni sevmiyorsun diyosunuz
    Trip yapmayanı istisnai bir durum sanırım,hiç denk gelmedim

    Bu arada yazdığım
    Bu çare işe yaramazsa kaç kurtul.

    Bence trip yapmayanı daha makul.

    Bu zamanda kız tribi mi çekilir
    kısmı posta gazetesinin şiir köşesine gönderilen emekli amca şiirlerlerine benzemiş
    oluroyle bunu beğendi.

  6. #26
    Vintage - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Ağustos 2014
    Motosikleti
    Kawasaki ZX-10R 2011
    Bu kız milletine yüz vermeye gelmez. Çünkü bunlar o kadar çakal ki. Çocukluktan anneleriyle beraber günlere gidiyorlar , orada; nasıl yalan söylenir, nasıl erkek elde tutulur, nasıl aldatılır, nasıl aldattığını anlarsın vs. saçmasapan bir çok şey öğreniyorlar. Sonra buldukları en ufak fırsatta erkeği ezip büzmeye kalkıyorlar. Çoğu der: "kadın erkek eşittir" diye. Eşit falan değil kardeşim. Onlar bizden daha güçlü olsalar. Erkeklerin canına okurlar. Kimsede diyemez erkekle kadın eşittir diye. Bir ilişkide en önemli şey saygıdır. Kız arkadaşının , eşinin; sana saygı duyması lazım. Bunun içinde senin olgun olman, alttan almaman, değişmemen lazım. 3 yıl 5 yıl beraber olanlarda ayrılıyor. Evleneceğiz diye düşünme , kızada kötülük yapma, hiçbir şey belli olmaz. Yarın bir gün karşına çıkar sonra. Bu kızlara da sakın güvenme. Ne ağlasalar inan , ne gülseler. Heleki sensiz yapamam edemem laflarına hiç inanma. Ayrılırsınız 1 ay geçer başka oğlanlarla güler, beraber olur, zaten ilk günlerden bir önceki sevgilisiyle mesajlaşmaya başlamıştır. Barışırsınız bir şekilde alışmışsınızdır artık, sonra eski sevgilisini şikayet eder sana beni rahatsız etti diye. Cilve yaparlar , seni mutlu edecek yalanlar söylerler , kendilerine bağlarlar böyle erkekleri kandırırlar. Bu kadınlar o kadar değeri haketmiyorlar. Annenin babanında kıymetini bil , asla başka bir kadın için anneni geri plana atma, sakın üzme onları. Sonra anlarsın , ulan dersin ben ne b... yemişim. Bunlar için mi üzdüm annemi , babamı diye. Kız arkadaşına hediye alırsın beğenmez, unutur gider, yada karşılığında affettim tamam der oysa kız arkadaşına harcadığın paralardan 10 lirasına gitsen akşam eve tatlı alsan bak aileni ne kadar mutlu edeceksin. Annenin sana attığı en büyük tribi hatırla? Ne kadar uzatabildi ki kadıncağız? Canı yandı affetti hemen. Seni gerçekten 'can-ı gönülden' seven insanların kıymetini bil dostum. Ve kadın milletine asla güvenme.


    Ha yok ben bu durumdan kurtulmak istiyorum kız arkadaşımı ben yönlendirmek istiyorum diyorsan; en ufak hatasına bağır çağır , hiç alttan alma, sevgi sözcükleri söyleme, mesajlaşma, olgun davran, saygıyı kazanınca bak nasılda durumlar değişecek. Sana iyi davranmaya başlayacak. Ama sakın oldu bu iş diye düşünme. Eninde sonunda patlak verir hepsinin acısını bir anda yaşatırlar. Hiç değişmezler. Emin ol hiç değişmezler. Sadece doğru anı beklerler. Seni yeniden himaye altına almak için.

  7. #27

    Üyelik
    16 Eylül 2014
    Motosikleti
    F850 Gs
    İki ikiz kız kardeş bile huy olarak birbirlerine benzemiyorlarken , kızlar diyerek genellemek doğru değil..Her insan bir değildir, her kız bir değildir..

    Karakter meselesidir yazılan çoğu yorumlar..Siz sadece karakter bakımından eksik diyelim,hakaret etmeyelim, eksik insanlara denk gelmişsinizdir. Olgunluk istiyorsunuz, olgun düşünelim o halde. Biri gelmiş çakallardır demiş,bir diğeri yalan söylerler demiş.. Her erkek çapkın mıdır ? hayır,niye genelliyoruz ki kızları ?

    Kadın milletine asla güvenme diyenlerin anneleride kadın,çok üzücü..Bu kadar mı güvensiziz,güvenimizi kıran insanlarla karşılaşmışız,bize çok mu yalan söylemişler bilmiyorum,üzüldüm..Bu yüzdendir ki, hayatımıza girecek insanların kararı çok önemlidir, hayatımıza giren her insan,hayatımızdan çıkarken bir yük bırayor demekki omuzlarımızda ..Düşüncelerimizden tutunda,hayatımıza yeni girecek insanlara davranışımıza kadar etkiliyor olmalılar ki en ufak hatasında bagır,çağır alttan alma kalıbına sokuveriyorlar bizi.Ön yargılı olmaktır bence bu ve karşımızdaki insana haksızlıktır.

    Seçim önemli işte yine, kimin hayatımıza gireceği önemli en az kimin hayatımızdan çıkacağı kararı gibi
    Değişmemeli,sizi değiştirmeye çalışmamalı,konuşabilmelisiniz,kendine ayırabileceğiniz vakitlerinizi sizden istememeli ki nefes alabildiğiniz bir alanınız olmalı vs vs bir sürü kişisel tercihler artık ..
    tuzsuzdeli bunu beğendi.

  8. #28

    Üyelik
    31 Temmuz 2014
    Okurken dedim ki bu beni anlatıyor ama çok büyük hata. Sen bi arkek olarak 5.5 kiloyu masaya vurmalısın yoksa sonu yakın uzgunum ama öyle. Aynısını bende yaptım ondan konusuyorum. Bu ilişkilerde mağara kanunları geçerlidir. Kadınlar en güçlü erkeği seçerler. Tabi zengin ol demiyorum. İlk bende senin gibi o hatayi yaptim ama sonra ki kiz arkadaslarima, daha baskın olarak davrandim ve isler tersine dondu. %100 çalışıyor.

  9. #29
    fisherKing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Ağustos 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Bajaj Boxer 150 BM
    Alıntı tuzsuzdeli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alttan alacaksın
    Üste çıkacaksın
    Trip atacaksın
    Sahipleneceksin vsvs

    Eğer kendiniz gibi olduğunuzda biri ile birlikteliğiniz devam etmiyor da, yukarıdaki gibi "içinizden gelmeyen" şeyleri yapıyorsanız, zaten birşeyler yanlış demektir.

    Sizi normal halinizle sevecek, olduğunuzdan farklı şeyler yapmaya itmeyecek birilerini bulun. Diğer türlü eninde sonunda bir yerde ilişki patlar.
    Tuzsuzdeli güzel yazmış. İnsan kendi olamadığı yerde, ilişkide mutlu olamaz. Seni olduğun gibi sevecek kabul edecek insanlarla beraber ol. Kimse için olmadığın gibi davranma. Tabii ki sen de insanları oldukları gibi sev ve kabul etki onlar da senin yanında rahat ve mutlu olsunlar.

  10. #30
    Gökhan_Aygün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Ekim 2014
    Şehir
    Büyükçekmece / İstanbul
    Motosikleti
    VFR 800X (RC60/2013)
    Dostum,aslında normal şeyler bunlar ancak seni "naçizane" tek bir konuda uyarmak isterim. Bayan arkadaşlarımızın mantık dışı triplerini çektikçe bir süre sonra onların gözünde "pasif,hanım evladı" v.b konumda oluruz.Emin ol ki triplere katlanman seni onun gözünde "beyefendi, kibar,aşık" v.b yapmaz ve senin pasif tavrına alışmış olup eğer daha baskın ve ağırlığı olan bir erkekle konuşursa... Kendini kapıda bulursun.Çünkü sen alışılmış ve sıradan diğer tavır "farklı ve ilgi çekici" oluverir.Çektiğin triple kalırsın.Maalesef insan aklı böyle çalışır ve Brad Pitt olsan artık sıradan olmuşsundur.Orijinal ol!Motorcu adamsın herkes trip çekiyor zaten ama kızlar kendi aralarında seni çogu zaman " daha iyi alternatifi olmayan,,temiz delikanlı" olarak görür.Ben daha her tribimi çekiyor diye saygı duyulan bir erkek görmedim. Tavrını koyarsın belki kırılır ancak sonra bir sürpriz yaparsın.. Dadatataaam romantik serseri seni.

  11. #31
    Mr.[T] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Ekim 2014
    Şehir
    İZMİR
    Motosikleti
    HONDA PCX 150-pulsar 200NS-Yamaha NMAX
    kızlarla ilişki durumlarım : küçükken




    :büyüdüğümde



    biyerde yanlış yapıyom ama nerde
    telike, MotorKafa, cece89 ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

  12. #32
    zonta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Temmuz 2006
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    GT 250RR
    hayatta tek derdin bu olsun be sevgili kardeşim.bu işte senin onu ne kadar sevdiğin değil onun seni ne kadar sevdiği önemli.Leyla ile Mecnun aşkları tarihin tozlu sayfalarında kaldı artık.kadınlar % 95 kendilerini severler geriye kalan %5 de ise senin ona verebileceklerini.zaten aşk diye bir şey yok kardeşim.bu tamamen çıkar ortaklığı bir şirket gibi düşün.senin ortağın sermayeden çalıyor seni düdüklüyorsa senden daha az çalışıp daha çok istiyorsa ortaklığı bitirmenin vakti gelmiştir.ona , onu her an bırakıp başkasına kaçacakmış duygusunu tattır.sana sahip oldugunu düşünmesin. o zaman mızıkçılığa başlıyorlar.çok çapkın ,çokda yakışıklı biri değilim fakat hayatımdan çok bayan geldi geçti.onları hiç farketmemiş gibi davranırım asla peşlerinde koşmam on dakkada bir canım cicim mesajı atmam hatta hiç şımartmam. birlikte oldugum kadını öyle yorarımki bana bulaşmaya cesaret edemez.takma kafana zaten bir çiçekle bahar olmaz.

  13. #33
    canerol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Haziran 2011
    Şehir
    Samsun
    Motosikleti
    Africa Twin-Rally250-z300
    Alıntı Mr.[T] adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kızlarla ilişki durumlarım : küçükken

    http://i.hizliresim.com/XDqo4R.gif


    :büyüdüğümde

    http://i.hizliresim.com/12DkvD.gif

    biyerde yanlış yapıyom ama nerde


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)