Ya yunus abi ne zamandır mesajlarına bakıyorum işin gücün trol hahahaha:D
Ya yunus abi ne zamandır mesajlarına bakıyorum işin gücün trol hahahaha:D
Oo hazir hortlamisken
Bitane hp4 birtanecik lamborghini tanidigim tum akrabalarima 50 bin lira gerisinede hondaya falan ortaklik teklif ederdim heralde, ileride nasil olsa biticek o para simdiden totoyu garanti edek :p
ilk işim motoru bırakmak olur o kadar zengin adamın 1 yolcu (2.5 lira )fazla almak için ani manevra yapan dolmuşun altında kalması uygun olmaz
şaka len şaka pist kapatırım amk
öncelikle büyük ikramiye çıkınca saklanan insanlar var ya ben aksine saklanmam tv lerde boy boy reklam yapardım
paranın tek kuruşuna dokunmadan dağıtırım işi yalan olur ama 5 te 1 i için tv lerden taksim meydanında helikopterle dağıtırım diyerek reklam yapar, paraları demir 1 milyon yaparak çuval çuval millete dağıtırdım fakirler ölsün porsche dan selamlar hahahahah
diğer 5 te 1 için tekne, alkol, uyuşturucu , değişik ülkelerden güzelller mesela eskimo, kızılderili , aborjin dünya tatili
diğer 5 te 1 ile marmaris selimiye civarlarında camping olarak kullanılacak büyük bir arazi full eğlence bungalov filan
kalan parayla işte ev, araba, motor v.b
arada motor farkındalığı ile alakalı reklamlara ciddi bütçe ayırırdım
bir kenara koyar normal yaşantıma hiç çıkmamış gibi devam ederdim
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
hiç boşuna almayın kesin bana çıkacak dediydi bir arkadaş motorsiklet çekilişinde, ciddi ciddi söylüyor sandım,
peher tşk geçiyormuş soradan anladım, baya düşündüm yani acaba torpil felanmı dönüyor arkada felan.. okadar ciddiye aldıydım.. ))
evet şimdide diyorumki boşuna almayın bana çıkacak..
o kadar para bana çıksaaaaaa.......
https://youtu.be/U9fmzUsUgls
Yaharım hemi ☺
Hawaii'de beyaz kumların üzerine uzanıp, bir yandan mevye yediren kızlardan meyve yer iken, diğer yandan hindistan cevizi kabuğu içerisinde özenle hazırlanmış olan tropikal içimi pipet yardımı ile içiyor olurdum. Cuvk cuvk cuvk cvuk diye.
garajlı bi ev alabilidiğince cruiser sonrada tamir takım taklavat
Kısa ve net
Kimseyi tanımam
Arsa alır villamı dikerim. Dizaynı vs herşeyi bana ait. Güzelinden bi m3 kütletirim bi de s1000rr. Eşime de bi mini. Kalan parayla Kendi sektörümde kendi işimi yaparım. Veya ticaretle uğraşırım vs vs Hayal çok Aldım çeyrek biletimi
O kadar paramda olsa ne alsam diye sorar en az yakan motoru tercih ederdim. (Ruhum fakir)
Herkese benden mt 7 hatta mt 9 yok yok mt 10 ulan
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)