Malumunuz yeni yıl yaklaşmakta ve abartısız en az birkaç milyon kişi büyük ikramiyrnin kendisine çıkacağını düşünerek hayaller kurmakta.
Hadi bakalım büyük ikramiye size çıktı. Ne yapıyorsunuz bi anlatın dinleyelim
Malumunuz yeni yıl yaklaşmakta ve abartısız en az birkaç milyon kişi büyük ikramiyrnin kendisine çıkacağını düşünerek hayaller kurmakta.
Hadi bakalım büyük ikramiye size çıktı. Ne yapıyorsunuz bi anlatın dinleyelim
Önce paraları alır 2 - 3 poz hatıra fotoğrafı çekinirim.
Ardından kendime 250 bin lira ayırırım ( yurt dışında yeni bir hayata başlamak için )
Kalan bütün parayı'da fakir - fukara'ya dağıtırım, foruma girerim gözü tok gönlü zengin herkese istediği motorun parasını banka hesaplarına gönderirim
Tamam aramızdan birine çıkacak olursa konuya bakmayı unutmasın o zaman
Yasal haraçlar düşüldükten sonra, kalanın tek kuruşuna dokunmadan Ubuntu ya bağışlarım.
Bir süre salak diye anılırım ama olsun, bu millet neleri unuttu
İki şey sonsuzdur insanoğlunun aptallığı ve evren. Albert EINSTEIN
Herhalde en güzeli çalışmak, para kazanmak zorunda olmamak. Sırt çantamı alır ülke ülke gezerdim. En güzeli de ateş pahası ekipmanları gözümü kırpmadan alırdım.
(Bunu diyen adamın haftaya 7 tane final sınavı var ve çalışması gerek. Hayaller paris hayatlar muş )
Ben istemem moruk, yan cebime bir tiger800xc sıkıştırıver gerisi senin olsun, olmazsa tracer-09 oda olur bak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:28 ----------
Ubuntu canonical, işbirliğinde artık geçti o işler, sen bana bağışla hemde tek kuruşuna dokunma.
çeker giderim gidebildiğimce.
Edit:
Ha bide unutmadan çekerim emaneti dürterim adaleti.
Olurda ikramiye çıkarsa ve müslüman olduğunuz,bu paranın haram olduğu aklınıza gelirse ki (çıksa allahı unutursunuz) Getirin bana verin kardeşlerim. Haram para yemeyin. Getirin bana verin !
Memleketimde iş kurup avrupadaki akrabalarıma burada iş veririm. Sonra kendim avrupaya giderim. Gezmeye. :D
Mv agusta f3 parası çıksın yeter kimseye tek kuruş koklatmam
bir adet az kullanılmış kurye çıkması olmayan ybr 125 esd alırdım 2012 ve üstü.
kaliteli bir çevrem olabilmesi için daha çok gezerdim.
Bugünde gözünü açabildin ve bu ayda kiranı ödediysen inan daha çok paraya ihtiyacın yok. İmana da ihtiyacınız yok ama biraz okuyun yeter.
Not : Kira ödemiyorum arkadaşta kalıyorum. g.t kılı değilim.
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
Ben çok fena değişirim. Mesela sırf eğlence olsun diye forumu satın alır herkesi banlarım. Ama tabi böyle küçük işlerle uğraşmam. İlk işim, şirketteki yöneticimin ağzına ağzına parayla vurmak olurdu. Bir iki deste de önüne atardım. Karnını doyursun fakir. Rocket-III ilk gerçek yatırımım olurdu. Siz de sallamayın gencolar "aman şu kadar bana yeter fazlasını napcam" diye. Herkes birbirini biliyor şimdi
Büyuk ikramiye size çıkacakta tek kurusuna dokunmadan bağışlıyacaksınız ha
motosiklet.net i satın alır daha sonra özel bir ekip kurarım.
Ardından
"başlangıç için 600cc mi 1000cc mi" türünden başlık açanları bu özel ekibe buldurup falakaya yatırır zevkle 40 sopa vurdururum.
Sevgilerimle
Vazgeçtim lan aldım Multistradayı Diavel'im yanlız kalmasın
Villanın havuzuna girerken motorları havuz kenarına çekip bikinili ablalara yıkatmak.
Not 2 : Dan Bilzerian'ın Kuzeniyim.
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
Valla bana cikarsa direk avusturyaya gidip ktm 1290 duke alirim sonrasinda bi avrupa turu arkasindan yurtdisindan bi tane eski kasa nissan skyline gtr bana bunlar yeter herhalde
Kafayı yemessem eğer s1000rr alırım
önce garadeniz tarafında (büyük ihtimal artvin olur) yaylada güzel bir çiftlik evi... annem babam orda kalacak... arada ziyarete gideceğim...
izmir tarafında bir tamirhane açacağım... kimsenin kazıklanmadığı bir tamirhane...
tamirhaneden önce yurt dışı gezme olayını gerçekleştirmek var...motorum da büyük ihtimal enduro olur...
belki arkasına da bir römork takıp SS i oraya bağlarım...
zor günümüzde bizi görmeyen akrabalarımın oturduğu evlere komşu daireyi (üst kat daire daha iyi olur)-evi satınalacağım... onlara selam bile vermeyeceğim... vs vs vs.....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)