Benden mt11 yokmu arttıran :D :D
Benden mt11 yokmu arttıran :D :D
Üçüncü bir şahıs eli altında çalıştığım şirketi satın alıp tüm yöneticileri kovarım.
İş arkadaşlarımla ofiste parti verip akşamında ofisi yakarım.
Piskopatmıyım, manyakmıyım neyim lan ben..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
Hacılar eğer iş gerçekten "çıksa naparım?" sorusuysa ;
ilk gün bir bankaya parayı yatırır bankadan bir ev isterdim. Faizleri kendilerin olsun kökü haram zaten paranın.
6 ay boyunca hiç kimselere çaktırmadan (annem babamda dahil) var olan işimde çalışırım paranın kuruşuna dokunmam.
6 ay sonunda bir bina yada blok artık ne olursa mesela 100 daire alırım bu 1 apartmanda olsun mesela yani. hepsini alırım kiraya veririm. Baba kafadan hepsinden aylık bin lira kaldırsam aylık 100.000 tl. kafa rahat.
işten çıkarım binanın işlerini hallederim sonra annemi babamı alırım karadenizde bir eve.
Hiç üretime ticarete girmem. Gelirin çoğunluğunu da yatırım yaparım arsa filan.
Yıl 2017 Kız arkadaşımla evlenirim ondan sonra ver elini avrupa gezisi.
Artık honda goldwinglemi gezersin harley davidson mu Allah bilir.
"Ne verim abiiiime" hesabı sonra hangi motoru istiyorsan bin hacii
Not: Büyük ikramiye: Sülaleni genişletir kimsenin haberi olmayacak. anne baba kardeş bittii!!!
Bu sene 1 günlük maaşımın tamamı ile bilet almaya karar verdim.
Len crocodill iyi para vurursa sanada bi megelli ateşlerim bak :D
öncelikle pir pist yaptırırdım hep zenginlermi gazlayacak ybr lere kırbaç vuralım birazcık durumu iyi olmayanlara eğitim verdirirdim sonrasında ekipman için fabrika açardım yerli üretimle hem ucuz hemde en kaliteli ekipmanları yapardım herkes nasiplenirdi ama çıkmayacağı için sorun yok ya çıkarsa demeyin 20 senedir çıkmıyo
önce bana çarpıp kaçan adamı dövmeleri için sağlam bir ekip kurar,haftada 3 defa aç karınla bir güzel ıslata ıslata dövdürürdüm.
Büyük ihtimal mevcut z 300 motorumun yanına mt-09 tracer ve birde cross motor alırım.İşyerimde çalışmaya devam ederim.Parayı 4 eşit parçaya bölerek ayrı ayrı bankalara yatırır faiziylede mutlu mesut yaşardım diye umuyorum :D
BEN olsam ŞEHRİZAR bloklarından 18 tane daire alırdım.. Artanını da DENİZ FENERİ'ne bağışlardım..
Bana çıksa gider direkt YAMAHA firmasını satın alırdım !! O paraya alınmaz demeyin, hayal değil mi sonuçta, alırım yani
Hey gidi günler.
Yıllar önce yine böyle bir konu açılmıştı.
Bende bana çıkarsa forumdaki herkese motor alırım dediydim.
O zamanlar forum bu kadar kalabalık değildi.
Tuttu iyimi!
Hesapladım ulem herkese motor alırsam bana çok az para kalıyor.
Bende adminle moderatörlere birer motosikletle birer ev aldım.
Karşılığında kullanıcı adımı değiştirdiler ve benim ben olduğumu herkesden sakladılar.
Aradan yıllar geçti şimdi çok pişmanım.
Ne kadar karaktersizmişim!
Halbuki bir yıl önce piyangoyu kazanan Tiger hepimize birer motosiklet almıştı.
Utanıyorum kendimden.
Herkese birer motosiklet alıp hatamı telafi etmek istiyorum.
İsteyenler topiğe isimlerini yazsın.
Belki kendimi affettirip bu utançtan kurtulurum. :(
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Abi troll akımına sebebiyet vereceksin farkindamisin? :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)