her 1000 lik motordan kendime 1 tane alırım
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
Şu motorları alacağım :
- Bir adet 250 - 400 cc maxi scooter
- Bir adet 100 - 150 cc scooter (Yamaha Delight mesela)
- BMWR1200GS - Ducati Multistrada / Honda Crosstourer vb. dönüşümlü olarak alınıp satılacak sonra birinde karar kılınacak
- Ducati Monster / MV Agusta Brutale 800 / Triump Street Triple dönüşümlü alınacak (en sonu Duke 1290'da biter herhalde)
- Bir adet ayakların öne uzanmadığı cruiser (Yamaha XV 950 gibi)
- Ducati Diavel
- Hiç tarzım olmasa da özel oldukları için BMW S1000RR ve Ducati Panigale 1299'dan birisi
- Aklıma yatan yeni çıkan 125 - 250 cc her türlü motoru alıp biraz kullanıp kısa zamanda değiştireceğim. Maksat millete yorum yazmak olsun.
Tabi bunların hepsini birden alıp evde tutar mıyım yoksa tek tek deneyip hevesimi adıktan sonra satar mıyım bilmiyorum ama scooter modeller, naked ve touring motor hep olacak. Yarış motorları ve cruiser motorlar gidebilir.
Artık otomobillerle ilgilenmesem de eskiden ilgilenirdim. O zamanlardan beri istediğim bir tane yeni model Chevrolet Camarro ve bir tane de Amerika'dan toplanıp getirilecek 1967 - 1969 arası Ford Mustang alacağım.
Tabi bir de bunları koymak için önceden düzgün bir ev almak gerekiyor. Gerisini sonra düşünürüz.
Gider direk yengenizle evlenirim, sonrada gider bir şehir içi otobüslerden alırım ( ayda 4 - 5 bin bana yeter mesai yapmama da gerek yok ), rahat rahat şu okulu tamamlarım, anneme ev sözüm var ona bir ev alırım, okul bitip çalışmaya başladığımda ( gelir biraz daha artığında ) zeki ama gariban çocuk bulup ( sayı gücüm yettiği kadar ) adam akıllı okutacağım.
uzun zamandır yapmak istediğim şeyler bunlar : ))
125 Duke u 1290 duke a çeviririm
Bi Ford Raptor Alırım.
Kalan paranin büyük bir bölümünü sokak hayvanlarına yardım ederek kullanirim.
Eee bu gece çekiliyor. Yokmu arttıran
parayı 3e bölüp bir kısmını deli gibi yerim hunharca para harcarım.
diğer kısmı ile taksi plakası daire dükkan gibi sabit getirili garanti şeyler alırım.
3. kere dünya turuna çıktıktan sonra geri kalan parayla bir şeyler düşünürüz artık.
Önemli olan sağlık zaten
Kime çıktı lan doğru söyleyin
Son iki rakam tuttu bilet çeyrek 25tl a..
Bana 1 250 1 100 1 amorti çıktı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)