moralinmi bozuk o zaman mutlaka izlemelisin
Reklamlar
-
şimdi başlıkla içinden çıkan şey farklı deöeyin bakın bazı insanlar vardır sürekli hayatında yaşadıklarına isyabn ederler ama inanınki yaşarkn yapmak istediklerinizi ertelemyin yoksa ilerde slaytta izleyecekleriniz gibi pişma olacaksınızdır ben izledim çok ama çok etkilendim sizinde izlemenizi istedim
iyi seyirler
http://rapidshare.de/files/20670174/...sesli.pps.html
bu linkten indirebilirsiniz çok kısa zamanda iniyor
Reklamlar
-
çok kötü oldum ya
-
ama gercekten çok etkiliyici demi
-
abi cidden çok etkileyici ya.. kötü oldum..
eline emeğine sağlık..
-
PcKopatGhostRider adlı üyeden alıntı
abi cidden çok etkileyici ya.. kötü oldum..
eline emeğine sağlık..
moralim bozulduğumda ben izliyorum gercekten çok güzel yaşatmış o anı yani sanki insan gercekten ölmüşte sevdikleri geride kalmış gibi ne kadar kötü oluyor insan izleyince ben bütün arkadaşlarıma mail olarak attım sevdiklerinize atın bence
-
ya okurken gözlerim doldu ne kadar kötü oldum anlatamam paylaşımın için sağol
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
-
01 Haziran 2006, 18:31
bence bunu her kez bir kere izlemeli çok ama çok anlamlı bir yazı yapan kişi çok güzel bir sunum hazırlamış
-
01 Haziran 2006, 18:55
Konuşamıyacağım çok kötü oldum....
-
01 Haziran 2006, 19:02
anlattıklarınızdan anladım ne olduğunu ben daha önce izlemiştim ama şimdi baktım pc ye bulamadım indiriyorum tekrar
ama ben bi türlü hayaledememiştim o ayrı yemedi daha doğrusu pek iyi şeyler söyliyeceklerini sanmıyorum
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
01 Haziran 2006, 21:00
-
01 Haziran 2006, 21:23
YAŞAM HIZ! HAYAT HIZ! ÖLÜM HIZ!
HONDA FAN ..!
-
02 Haziran 2006, 15:45
bende ilk izlediğimde aglamaklık oldum.Eşime izlettiğimde zaten gülmekten öldüm baktım şangırt foşurt aglamaya başladı bende onun ağlamasına gülüyordum çok mu kötüyüm ne
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler