Sanki ehliyetim olmadığını biliyorlar sadece trafik değil asayişde peşime takıldı gelelide çok olmadı önerilerinizi bekliyorum naapsam çiçek falanmı göndersem izmir emniyetine
Sanki ehliyetim olmadığını biliyorlar sadece trafik değil asayişde peşime takıldı gelelide çok olmadı önerilerinizi bekliyorum naapsam çiçek falanmı göndersem izmir emniyetine
Teslim Ol !!!
Etrafın sarıldı..
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
nemi yapıcan. gidip adam gibi ehliyetini alıcan.önerilerinizi bekliyorum naapsam
Bu selcukk hangi selcukk be.Denizli Mt'nin kürşatı selçuk mu.Öyleyse neden İki tane üyeliğin var sitede.Benim bildiğim ehliyetsiz ve izmire yeni giden bi selcukk var,o da denizli Mt'den selcuklu1985 Kürşat.
crazy_devil adlı üyeden alıntı
evet o selçuk serdar arkadaş bi izmir topiğinde yazmış şifremi unuttum die
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Abi ehliyetini alacaksın benim yaptığım gibi!!!!
yaw kürşat sen ne adamsın yawwww.kendini de izmir de unutma aman diim
Eh tabi, ben polis olsam ve senin ehliyetinin olmadigini bilsem gordugumde sag cekerim.
Tek cikis yolun ehliyet almak.
HER TÜRK ASKER DOĞAR
bence bulundugun yerde polisleri taniyan saglam birini bul ve polislerle muhabbete gir.tabii polisler ne derse haklidir.1 ay sonra polislerle kanka ol.kimse sana bi sey sormaz.
su an yurtdisindayim ve ehliyetsiz arac kullaniyom.polisler baska irktan olsada artik hepsi taniyo. CO AO 158'i goren selamini verip gec diyo.
dene bence
abi bu polislerde öyle bir özellik warki ehliyet yokken gözünün içine bakarlardı durdurmak için sürekli bahane ararlardı(hoş dururkende soruyordu ama).. ehliyeti aldım adamların önünde o kadar şaklabanlık yapıyorum durdurmuyolar bea..
bencede al ehliyeti.. kurtuluş yolun yok abi..
CBR 600F Honda,
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)