eğer takım halinde alınabiliyor ise yani 1 kutu içinde 2 adet disk sorun olmaz diye düşünüyorum. Diğer türlüsü birden fazla olduğu için riskli olabilir veya arka arkaya sıpariş edebilirsiniz.
eğer takım halinde alınabiliyor ise yani 1 kutu içinde 2 adet disk sorun olmaz diye düşünüyorum. Diğer türlüsü birden fazla olduğu için riskli olabilir veya arka arkaya sıpariş edebilirsiniz.
size bir soruda ben sorayım,
aliexpress den bisey alındıgında tüm satıcılar kargo takip numarasını veriyorlar mı yada vermek zorundalar mı?
bir arkadasım satıcı ile irtibata geçip soru sordugunda yanlıs bilmiyorsam takip numarasını vermek için extra ücret
talep edilmişti, bu işler nasıl oluyor?
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
Priority, economy veya express gibi seçenekler olabiliyor ve bazılarında order no vermeyebilir, bazılarında extra garanti-kasko gibi şeyler sunabilir... Aliexpress, Ebay veya Amazon gibi sitelerden değilde daha çok store tarzında firmaların sitelerinden alışveriş yapıyorum ve böyle olmasınıda tavsiye ederim. Örnek British Custom, Pure Triumph, AllthingsTriumph vs. gibi... Bu veya buna benzer markaların siteleri bana göre daha güvenli.
tesekkürler
Aliexpressden kamera alanlar satıcıyla iletişime geçip, pazarlık yapsınlar muhakkak, aksesuarların da fiyatlarını sorun.
Almak istediklerimi doğrudan alsaydım 140 doları buluyordu 110 dolara halletim.
inşallah sağ salim elime ulaşır
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)