Röntgen ( ortopedi) Sonucundan Anlayan Arkadaşlar Yardımcı Olabilir mi?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
geçmiş olsun kardeşim...yumruk yapabiliyomusun elini..kalıcı birşey olmaz inşallah...
-
sağolasın abi... evet yapabiliyorum... parmağımı da oynatabiliyorum... bunu hastanede de yaptırdılar... sorun yok gibi görünüyor ama gene de bir röntgen çektirip polikliniğe göster dediler...
-
32 lik anahtarı kafaya yiyince düzen tutmadın sen....
Olm biraz dikkatli olsana la...
Sana bi gurup kuralım...
Sakar mt ciler diye..
Geçmiş olsun...
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
32 lik anahtarı kafaya yiyince düzen tutmadın sen....
Olm biraz dikkatli olsana la...
Sana bi gurup kuralım...
Sakar mt ciler diye..
Geçmiş olsun...
sağolasın abi...
iyi insan lafının üstüne gelirmiş... yada çomak işi işte
öyle oldu herhalde abi... valla düzen müzen kalmadı... gene sondajda parmağımı sıkıştırdım...
en iyisi bi kuzeylilere görünüp full+full çekap yaptırmak
4 teker gövdemi ,2 teker aklımı alır...
-
spirali de murat başkanın orda mı girdiydin ?
geçmiş olsun yiğenim, kendiye tıkkat et.
-
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
spirali de murat başkanın orda mı girdiydin ?
geçmiş olsun yiğenim, kendiye tıkkat et.
aynen orda olduydu abi... teşekkür ederim sağol...
-
aynen Karabaşı anıyosun aa bide bakmışın Alp_Bunga Bunga orda...
hacı kafayı gözü yarmadan memleketine dön başka bişey istemiyom...
-
mete_han adlı üyeden alıntı
aynen Karabaşı anıyosun aa bide bakmışın Alp_Bunga Bunga orda...
hacı kafayı gözü yarmadan memleketine dön başka bişey istemiyom...
bugun patronun dedikleri biraz zoruma gitti... onun işi için kendimi o kadar perişan edeyim...
o da vırrık cırrık konuşsun...
neyse yeni yılda maaşı ona göre söyleyeceğim... işine gelirse kafayı gözü yararak delmeye devam...
yoksa dönerim angaraya... alırım bi tdm900 bakarım işime...
-
geçmiş olsun.kesinlikle doktora göstermen lazım adamlar boşuna okumuyor onca sene
-
Motosiklet Eğitmeni
Fotolara yorumum şöyle;
Sana 3 vakte kadar yol gözüküyor.
İkinci fotoda para var bir yerden eline para geçecek.
Fakat hayrını görmüycen çünkü diğer fotolarda sarışın bir kız görünüyor.
Rus mu desem,
Ukraynalı mı desem!
Parayı unut yani.
Geçmiş olsun....,
-
COQ adlı üyeden alıntı
Fotolara yorumum şöyle;
Sana 3 vakte kadar yol gözüküyor.
İkinci fotoda para var bir yerden eline para geçecek.
Fakat hayrını görmüycen çünkü diğer fotolarda sarışın bir kız görünüyor.
Rus mu desem,
Ukraynalı mı desem!
Parayı unut yani.
Geçmiş olsun....,
hastaneden cıkınca 2000 lira aldım... bence o kız moldovalı da olabilir abi...
teşekkür ederim sağol...
motorcu48 adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun.kesinlikle doktora göstermen lazım adamlar boşuna okumuyor onca sene
teşekkür ederim... burdan bir şey cıkmadı... mecbur gideceğiz artık...
-
şu an sırtımda iki tane kırık var bazen ağrı yapıyor bence hiç ses çıkarma
-
-
daha üniversitenin başındayım belki 4 sene sonra derdine derman olabilirim
-
Moderatör
-
-
Ferhat abi çok gecmıs olsun , o ortopediciler yuzunden parmagım sakat kaldı
-
Geçmiş olsun öncelikle. Ortopedi doktoru değilim acil doktoruyum.Kemiklerinizde herhangi bir sorun gözükmüyor Ferhat Bey. O dediğiniz başparmaktaki gri nokta herkeste olan bir ekleme ait bir parça. Son 5 yıl içinde yaptırmadıysanız Tetanoz aşısı yaptırmayı ve antibiyotik kullanmayı unutmayın. Parmakta uyuşma karıncalanma sinir hasarı, hareket güçlüğü kas zedelenmesi açısından fikir vericidir ama daha güzeli bir ortopedi doktorunun da görmesidir. Geçmiş olsun tekrardan.
-
shooter1 adlı üyeden alıntı
daha üniversitenin başındayım belki 4 sene sonra derdine derman olabilirim
inşallah ihtiyaç duymayız kardeş...
Lucas adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun Ferhat.
teşekkür ederim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:39 ----------
Cuhara adlı üyeden alıntı
Çok geçmiş olsun.
Yeniden göstermelisin bence. Ayrıca röntgen pek bir fayda sağlamayacaktır. Röntgende kemik yapısında sorun yok ancak parmaklarınızda bulunan tendonlar deforme olmuş olabilir. MR çekilip, kontrol edilmesinde fayda var. Gerçi Kıbrıs'ta bunu başarmak ne kadar kolay olur bilemiyorum
Altı sene kaldım orada ve bir keresinde sağ ayak parmaklarımdan 2 tanesini kırmıştım. Yapılan tedavi muazzamdı:D Eve gelince selobant ile kendim bağlamıştım :D
Bu arada çalıştığın yerde iş güvenliği konusunda uyarılar yapılıp, ilgili görseller asıldı mı? Eğer yapılmadıysa, sana laf söylemekte olan patronuna bu konuda geri bildirim verebilirsin
Kesilecek olan cezayı da sohbete eklersen, sana paşalar gibi bakacaktır
Tekrardan çok geçmiş olsun.
geçen sene bel ağrımdan dolayı gitmiştim nalbantoğluna... 40 gün sonraya gün verdiler... gelirkende 90 tl para getir dediler... he dedik... 39. gün aradılar cihaz bozukmuş... boşa gelmeyin dediler...
ben zaten 40 gün sonraya gün verince o gün gidip özelde mr çektirmiştim... sonuç yatağımı değiştirdim ,sorunum çözüldü...
çalıştığım iş sondaj makinası operatörüyüm... arazide çalışırken maktap içine sıkışan bir parçayı cıkartmak için demire vururken arada parmağıda götürdük... teşekkür ederim sağolun...
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:44 ----------
mterayes26 adlı üyeden alıntı
Ferhat abi çok gecmıs olsun , o ortopediciler yuzunden parmagım sakat kaldı
teşekkür ederim... 4 sene önce tendon kesildiğinde ilk gittiğimiz özel hastanede tendonu görmeyip hemen elimi dikeceklerdi... sonra ssk varken neden o kadar para verelim deyip ordan çıkıp hacettepeye gittik... parmağıda kurtarmış olduk...
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:47 ----------
DRagon38 adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun öncelikle. Ortopedi doktoru değilim acil doktoruyum.Kemiklerinizde herhangi bir sorun gözükmüyor Ferhat Bey. O dediğiniz başparmaktaki gri nokta herkeste olan bir ekleme ait bir parça. Son 5 yıl içinde yaptırmadıysanız Tetanoz aşısı yaptırmayı ve antibiyotik kullanmayı unutmayın. Parmakta uyuşma karıncalanma sinir hasarı, hareket güçlüğü kas zedelenmesi açısından fikir vericidir ama daha güzeli bir ortopedi doktorunun da görmesidir. Geçmiş olsun tekrardan.
cok teşekkür ederim ilginiz için...
biraz haylaz olduğum için neredeyse her sene tetanoz aşısı oluyorum...bunda da oldum aşı... apranax fort kullanıyorum... uyuşma,karınca, yok... dikiş yeri eklem yerinde olduğu için hareket ettirirken acıyor...
dün gösterdim doktora sorun yok, 10 gün sonra gel dikişleri alalım dediler...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)