Dikkat Yeni MSN Virüsü Hızlı ve Tehlikeli
Reklamlar
-
Arkadaşlar , MSN'den arkadaşınız size bir mesaj atıyor.
Buna benzer bir link olacaktır muhtemelen , siz de bu linki merak edip tıklıyorsunuz...
Veya bu arkadaş size bir dosya gönderiyor.Üzerinde New Versiyon Messenger veya benzeri yazılar yazıyor.Sizde bu dosyayı kaydediyorsunuz...
Aslında bu mesaj veya dosya veya linki , sizlere o arkadaş değil , onun PC ye giren virüs kendiliğinden yolluyor...
Lütfen dikkatli olun...
Buradan reklam yapmıyorum ama NOD32 ve bu tarz antivirüs programları yükleyin , ayrıca modeminizdeki lüzumsuz portları kapatın.
Dosya indirme programlarında kullanığınız portları da , kullanım dışında kapalı tutun...
Bunun haricinde eğer virüs girdiyse veya şüpheniz varsa , lütfen şu linke tıklayın...
http://www.akdeniz.edu.tr/msnvirus.htm
Reklamlar
-
sağol viper_1
-
Bana da geldi, firewall engelledi allahtan.
-
Süper Moderatör
Delikanlıysa gelsin
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
GUNCEL
Ek Bilgi :
Virüsü ANTİ SPYSPOTTER diye bi program da temizliyoo.
Bu , bir virüsten çok CASUS YAZILIM...
-
benim bilgisayara hiç bişey olmaz virüs bilem giremez. iddiasına bile varım. çünkü bu bilgisayara virüsün girmesi imkansız gibi bişey. ama bu sırrımı kimseye söylemem. nihahaha
ama öbür bilgisayara virüs girer ona bişey demiyorum.
-
saolun arkadaşlar ama acık protlar nasıl kapatılıyo bi yazabilir mi siniz?
-
-
ağrısız sızısız virus temizleniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir Yada lünux kullanın virusleri unutun. Veya apple
-
-
ehüehhehe ben kolay kolay herşeye tıklamıyorum iki kere teyit alıyorum bu link nedir ne değildir diye
-
Yaw walla canım sıkılacak , gidip linux kuracam...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler