Adnan Oktar bana dava açmış
Reklamlar
-
29 Aralık 2014, 14:10
biraskfilmi adlı üyeden alıntı
Merhaba
Yazıları baştan sona okudum. Öncelikle ilim ve irfan gibi iki mühim konuda Dünyanın en büyük eserlerini ortaya çıkarmış büyük bir fikir adamı olan Adnan Oktar Hocaefendi hakkında herkesin saygı çerçevesi içerisinde yazı yazmasını rica ederim. Muhatabınız kim olursa olsun hakaret içeren ifadeler biliyorsunuz yasalarımız gereği cezası infaz olan bir davranıştır. Adnan Oktar Hocaefendiyi tanımadan çalışmalarını bilmeden yaptığınız yorumlar çok büyük yanlışlar içinde. Konunun özüne değilde salt duygularınıza alet olarak yaptığınız yorumlar bilmediğinizi açıkça gösteriyor. Adnan Oktar'ın bugüne dek İslama verdiği hizmeti Said Nursi hariç kimse vermemiştir bu yüzyılda. Bence duygu esiri olmadan önce yazılan 300 küsur kitabı okuyup fikir edinmeye bakın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:34 ----------
Hocaefendi affedecektir. Müsterih olunuz.
Ahahahahahahahahahahah.... İlim irfan sahibi ve dünyanın en büyük eserleri, Adnan Oktar... Kuzey Kutbu ve Sahra çölü ne zaman bir araya gelir. Bu iki laf da ancak o zaman bir araya gelir.
Arkadaşım TCK 125 ve 125/4 e göre yargılanırsın. 3 aydan 2 yıla kadar bir cezası vardır. Daha önce sabıkan yoksa idari para cezasına çevrilir ve hükmün açıklanması geriye bırakılır. 5 yıl aynı suçu işlemezsen Bu aklı evvelin dediği gibi infazı falan yoktur. Facebook kişi bilgilerini savcılık emri ile verir. Twitter vermez. Bunları birbirine karıştırmayın aman ha.
YOU WILL NEVER WALK ALONE
Reklamlar
-
29 Aralık 2014, 14:45
öncelikle geçmiş olsun.
yaptığınız suçtur, cezası bellidir, başınıza çok aman aman bir dert açmayacaktır ama cezanız olacaktır. (siz vali değilsiniz, sizi hükümet atamadı, hakaret edemezsiniz.)
lakin arkadaşlar, kimsenin kimseyi sevmek gibi bir zorunluluğu olmadığı gibi hakaret etme lüksü de yok. evet ülkemizde bazı insanların halka, vatandaşa, sevmediğine hakaret lüksü var, onlar ceza almıyor ama onların geneli hükümetin adamı, olmayanlar da zenginler ve siyasetçiler.
hakaret yanlış bir şeydir, adnan oktar'a g.vat demeniz yanlış bir şeydir, onu doğru bulmayabilirsiniz, size göre çok hatalı olablir, işte bu hatalarını vurgularsanız hem davalara konu olmazsınız hem de bu hataları vurgulayarak diğer insanların gözlerinden dikkatlerinden kaçmış şeyleri onlara göstermş olursunuz.
yoksa bizim de içimizden geliyor ağız dolusu yazmak
-
29 Aralık 2014, 15:39
bende konuya şöyle bir bakış açısı getireyim...sanal ortamda herkes ağzına geleni yazabiliyor ama yanılıyor...sevsende sevmesende her birey kanun karşısında eşittir ve hakları belli...mesela AJDAR ı sevmiyon...kıçımın kenarı yazıyosun... bu bile bir aşağılama hakeret suçu işlemiş olursun...bu kadar basit...konuyla alakasız ama yani gün gelecek Abdullah Öcalana BEBEK KATİLİ dediğin için bile yargılanabilirsin...öyle bir döneme giriyoruz...ama dediğim gibi yinede düşüncelerini beğenmediğin birine sosyal ortamda ileri geri yazarsan bunun bedelini ödersin...bedel ödemesende en azından mahkeme salonunda bir kaç duruşmaya katılmak bu hususlarda daha dikkatli olmanıza vesile olabilir...o yüzden dikkatli olun...basit mantık şu...yüzüne karşı diyemeyeceğiniz şeyleri sosyal ortamda da yazmayın...
-
29 Aralık 2014, 16:10
Adnan hocanın pampişi Cuma mesajı yayınlamış.
-
29 Aralık 2014, 16:31
arkadaslar sanal ortam olsun musterı hız.felan fılan herneyse sakın hakaret eden sozler kullanmayın.devır eskısı gıbı degıl en ufak bır argo sozunuze aklınıza hıc gelmıcek seyler yasayabılırsınız benım basımdan gectı boyle bır olay uzuc yırttım.hakaretın ucu 2 yıl hapıs bılmem kac mılyar para cezasına kadar gıdıyor ona gore.soyledıgınız lafın mahkumu olmayın benden tavsıye
-
29 Aralık 2014, 17:00
Adnan oktar benim idolüm.en iyi motorlara o biniyor
-
29 Aralık 2014, 18:05
-
29 Aralık 2014, 18:19
Karalı adlı üyeden alıntı
kawas
kawas aki diyecektin herhalde
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
-
adnanoktar banada dava acmıs karakolda ıfadede tanımadıgımı baskasının yazmıs olabılecegını soyledım telefon numaramı sordu polıs numara bana aıt dedım simdi bana dava acmıs 3. asliye cezxa mahkemesınden konuyu acan arkadas banlanmıs ama bı haber varmı ceza almısmı nasıl ne olmus
-
sırf o kedilerin yüzü ve başka yerlerinin hatrına katlanmanız gerekir.
münafıklar,
cübbeli daha iyi değil mi ?
-
-
Konu hort
sevap-icin-seks--davasi
Okuduklarımdan öyle bir tiksindim ki...
-
En kötü ihtimalle kaybetmiştir.
İyi ihtimal başka suçu ve sabıkası, mahkemede iyi hali vs gibi sebeplerle hükmün açıklanması 5 yıl ertelenir.
1 celsede bittiyse 40 lira+faiz gibi bi mahkeme masrafı kilitlerler, biter.
Boşuna avukata para vermenizi tavsiye etmem, mahkemeler mahkeme değil çünkü.
Karar elinize ulaşır ulaşmaz itiraz yoluna gidebilirsiniz itiraz süresi 7 GÜNDÜR..
-
Ülem ben nasil kacirmisim bu Topaci?
Simdi sitesine girip sövesim geldi..
Simdi ben Almanyadan ve Almanca sövsem beni mahkemeye verme hakki dogarmi acaba???
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
-
senin sövmene gerek yok, biraz yorum yap yeter
remzi_39 adlı üyeden alıntı
Ülem ben nasil kacirmisim bu Topaci?
Simdi sitesine girip sövesim geldi..
Simdi ben Almanyadan ve Almanca sövsem beni mahkemeye verme hakki dogarmi acaba???
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
-
The Dude adlı üyeden alıntı
sırf o kedilerin yüzü ve başka yerlerinin hatrına katlanmanız gerekir.
münafıklar,
cübbeli daha iyi değil mi ?
Hiç birinin diğerinden farkı yok, hepsi din tüccarı.
Hangi din olursa olsun din adamı, parası olan adamın asalağı dır.
Mağaza veya fabrika açılışların da imam dua eder, papaz kutsar. Ama hiç bir grevde işçinin yanında din adamı göremezsin.
Söz konusu para olunca herkesin dini aynıdır! -VOLTAIRE
İki şey sonsuzdur insanoğlunun aptallığı ve evren. Albert EINSTEIN
-
Üniversitede iken bir arkadaşında başına gelmişti. Avukatı aramıştı, bir özür mektubu yollamıştı, yayındada arkadaşın mektubunu okumuştu
-
Saygıdeğer Adnan Oktar hocamız anlayışlıdır, bağışlayıcıdır. Siz özürlerinizi ileten samimiyetinizle bir gönderi yazın, Sayın hocamız eminimki sizleri hoş görecektir.
Allah razı olsun bize doğru yolu o gösterdi. Bizler islamın güzelleğini saygıdeğer Adnan Oktar hocamızdan öğrendik. Allah ondan razı olsun.
-
Çok enteresan bir ülkede yaşıyoruz...
'cezai ehliyeti olmayan biri' binlerce dava açmış, çoğunu da kazanmış..
Kapattırdığı site sayısını ise bilmem..
Şeytan kazdığı kuyuya düşer..
http://www.odatv.com/n.php?n=adnan-o...oku-0803151200
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)