Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

bilgisayar toplama

REKLAM ALANI
    shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    elimizde bir tane kasa var asus p5kpl-am epu modelinde anakart var buna 2 gb ram 1 gb ekran kartı takmayı düşünüyorum
    http://www.asus.com/Motherboards/P5KPLAM_EPU/
    anakartın sitesine girdim anladığım kadarıyla 1333 Mhz kadar destekliyor şöyle bir ram buldum uyar mı veya bir sıkıntı çıkarır mı
    http://www.vatanbilgisayar.com/kings...l5-pc-ram.html
    http://www.vatanbilgisayar.com/kings...l6-pc-ram.html
    ekran kartını halen araştırıyorum ram ve ekran kartı konusunda bir fikriniz varsa görüşlerinizi alabilirim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    !Lk£® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YZF R25
    ram ile ilgili detay bilgilerini cpu z programının memory bölümünden edinebilirsin.mevcut ram ler ile aynı frekans da ram rakmanız lazım.
    shooter1 bunu beğendi.

Alıntı !Lk£® adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ram ile ilgili detay bilgilerini cpu z programının memory bölümünden edinebilirsin.mevcut ram ler ile aynı frekans da ram rakmanız lazım.
    kasa elimde değil anakart üzerinden bulmaya çalışıyorum

solmyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ram ve ekran kartı bilgisayarın neredeyse yarısı yapıyor zaten. tavsiyem yeni nesil bir anakart ve amd'nin apu işlemcilerinden almanız. ekran kartına da gerek kalmaz, çok daha az elektrik tüketir.
    ferhatkars ve shooter1 bunu beğendiler.

Acil112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kullanım amacı ve bütçe nedir? bahsettiğiniz parçalar 7 yıl öncesinin teknolojisi.
    112ciyiz

Ramler uyar fakat pc de stabilite istiyorsan ramleri kit olarak almalisin. Yani fabrikadan beraber calismalari icin yapilmis olarak cikmali yoksa sorun yasarsin.

Verdigi linkteki ramler uyar fakat o kadar eski bir anakarta yatirim yapmak bence mantiksiz. Biraz para biriktirip ikinci elde guzel urunler yakalayabilirsin. Butceni ve kullanma amacini soylersen yardimci olabilirim.

Bir de buralarda degil de teknoloji forumlarina sorularini sorarsan daha profesyonel ve daha fazla yardim alabilirsin.

Umarim yardimci olmuşumdur.
    shooter1 bunu beğendi.

cevaplariniz icin tesekkurler amd islemci alip tekrardan duzelim dedik 900lira gibi bir masraf cikiyor bunu en aza indirerek yapmam lazim malum butce 400 lira
    ekran karti yandigi icin boyle bir sorunum oldu 1 gb ekran karti takayim diyorum eskisi de 1 gb di
    1gb ram var icinde yanina 2gb lik ram daha taksam devam etse olmaz mi

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    elindeki sistemin tüm parçalarını tek tek yazarsan, maksimum bütçeni belirtir ve bilgisayardan beklentilerini yazarsan sana ideal bir sistem tavsiye edebilirim
    shooter1 bunu beğendi.

harung - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250
    Alıntı shooter1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cevaplariniz icin tesekkurler amd islemci alip tekrardan duzelim dedik 900lira gibi bir masraf cikiyor bunu en aza indirerek yapmam lazim malum butce 400 lira
    ekran karti yandigi icin boyle bir sorunum oldu 1 gb ekran karti takayim diyorum eskisi de 1 gb di
    1gb ram var icinde yanina 2gb lik ram daha taksam devam etse olmaz mi
    Eski ram'in frekansı üstünde yazar ayni frekanstan ram alirsan sorun cikmaz ekran ana kartin PCI express slotu varsa 1 GB PCI express herhangi bir ekran karti olur ucuz yollu halledersin. Topkapi bilgisayar var ikinci el cikma parca satiyor. Bulamadigin veya bütçenin asan şeyler varsa gitmeni tavsiye ederim heriflerde kamyonla bilgisayar var
    shooter1 bunu beğendi.

@tigermbz kasa elimde değil şuan bildiğim anakart modeli
    @harung dediğiniz gibi ucuz yollu yapayım ne zaman yeni anakart alırsam o zamana güzelce ayarlarız

Eger ekran kartin yandiysa ve oyun oynuyorsan dusuk butceli apu diye tabir edilen islemci icerisinde grafik karti olan amd islemcilere yonelebilirsin. Gayet tatminkar performans sunuyorlar. Ama eger oyun oynamayacaksan ya tumlesik ekran kartli anakartlara ya da ucuz intel islemcilere yonelebilirsin.

Alıntı Kerberus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eger ekran kartin yandiysa ve oyun oynuyorsan dusuk butceli apu diye tabir edilen islemci icerisinde grafik karti olan amd islemcilere yonelebilirsin. Gayet tatminkar performans sunuyorlar. Ama eger oyun oynamayacaksan ya tumlesik ekran kartli anakartlara ya da ucuz intel islemcilere yonelebilirsin.
    işlemci olayına girmem mümkün değil sadece ekran kartı ile ram almayı düşünüyorum

skystar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 125 E
    Hocam forum donanim adlı siteye bakarsan orda daha çok yardımcı olacak arkadaşlar çıkacaktır .
    shooter1 bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)