benim ilk dilegim para olurdu ikinci dilegim huzur olurdu üçüncü dilegim ise üffff ben çok sıkıldım eski hayatıma geri dönmek istiyorum olurdu.
benim ilk dilegim para olurdu ikinci dilegim huzur olurdu üçüncü dilegim ise üffff ben çok sıkıldım eski hayatıma geri dönmek istiyorum olurdu.
murat_by
Ben standart takilacagim...
1. Para
2. Saglik
3. Mutluluk
Ama 4. istegim olabilseydi sunu isterdim: >> Hayatim boyunca kullandigim her motorda istedigim hareketi/hizi/yatirmayi yapip hic dusmeme/sakatlanmama garantisi olurdu Iste o zaman GEL KEYFIM GEL, HEYT BE!!
bizde az oturmadık avcılar havuzda race kardeş,bizim 1 numaralı mekanımız orası kawasaki kimin bilmiyom valla ama bende sık sık görüyorum burger in önünde...
1-Açık bir yol...
2-Güzel bir hava...
3-Soğuk bir bira...
Motor zaten var. Kalanı da yalandır.
hiç bırakıp gitmeyecek saglık
hiç bırakıp gitmeyecek huzur
hiç arıza yapmayacak motor
[url]www.anahtarcilar.com[/url]
1. Hiç evlenmemiş olmayı
2. Her dileğimi yerine getiren bir dilek parasına sonsuza kadar sahip olmak.
3. Beni istediğim zaman ve mekana götüren bir geçite sonsuza kadar sahip olmak.
7 yıllık konu hortlamış ya helal
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
nasıl mezardan bulup ta çıkardınız bu konuyu bi de bu 3 sayısının gizemi nedir abi.
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
Bu oyun bitmedimi yahu bide konuyu açan arkadaşın dileklere bak ya baya güldürdü(bknz 1.sayfa) allah olmak istiyo sonra dedesinin elini öpüp allah olarak harçlık alıyo.Dilek hakkını katlıyo filan.Bu nedir arkadaş
şşşşş bozmayın oyunu dilek isteyinn ))
bu arada
horrtttttttttttttttttttttt
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
1)honda 1000rr
2) sınırsız benzin
3)sonsuz dilek hakkı
not: bunları yazarken kendimi gta vice city yada san adreas oynayacakmışım ve geçemediğim bir bölümde şifre(hile) yazacakmışım gibi geldi
kymco agility 50 5700km >> honda cbx 250 2100km >> honda cb 125 ..?
Demirden korksak motora binmezdik..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)