İnsanın başına türlü dertler, kederler, sırtımıza ağır gelen yük veriyor.
Her ne kadar mücadele etsekte altından kalkamıyoruz bazen, kalkamadım bilemiyorum.
Askerden geldiğimde herşey okadar güzeldi ki hayat toz pembe istediğim yerde Antalyada magaza açmıştık herşeyden çok istediğim arabamı almıştık ne biliyim güzel gidiyordu herşey işler tıkırında Ev aile iş.
Sonra ne olduysa oldu elimizde avucumuzda ne varsa ne yoksa birer birer kaybettik bu güne dek.
Öyle çok koyuyor ki insana Derdim para değil Önce sevdiğim dediğim insan gitti sonra magaza sonra aile dağıldı,
Herkes bir yere savruldu,
Pes etmedik, Etmedik ama bataktan bir türlü kurtulamadık çırpındıkça batmışız oysaki,
Girdiğinde ortama yer veren insanlar hal hatır sormaz olmuş, saymaz olmuş yeterki 3 kuruşa muhtaç olma.
Sene başından beri 2007 den beri sıfır alıp kullandığımız Jetta yı satttıktan sonra bi murat 131 alıp bineriz dedik ona bile güç yetmedi Durum beni motorcu yaptı ufak tefek nasipkendik bahanesi ile aranızdayım.
Ne oldu da bu duruma düştük be Abi öyleki İnsafsız Turizm bölgesinde dükkan sahibinin kirasını ödeyemedik diye ( 4bin euro idi gün itibari ile Tl olarak 17 bin olmuş)3 ay hapis e kadar geldik.
Ne eş ne dost kalmamış etrafımda etrafımızda.
Sende olmayınca başka kimselerde olmuyormuş.
2 3 gündür kalp şıkışıp duruyor Kalp hastasıyım Korkuyorum pat dye gideceğim diye,
Yarın dan itibaren aranan bi kaçağım yakalandığım yerde paketiz. Hayırlısı olsun
Çok doluyum Anlatacak yazacak başka yer bulamadım size açıldım Arkadaşlar.