Olsun abi binersin ata sonra 4 nala koşarsın altındaki hayalindeki motorla geçmiş olsun allah bir daha böyle şeyler yaşatmasın tez zamanda eski düzeninize kazanırsınız inşallah Ayazında dediği gibi diyim herşey güzel olcak :D
Olsun abi binersin ata sonra 4 nala koşarsın altındaki hayalindeki motorla geçmiş olsun allah bir daha böyle şeyler yaşatmasın tez zamanda eski düzeninize kazanırsınız inşallah Ayazında dediği gibi diyim herşey güzel olcak :D
İnşallah güzel olacak. Ben ilk defa motora bindim. eylül ayından beri motorcuyum ama ne sevdaymış bu :D Araba parası biriktirip motora vericem aklıma gelmezdi. Aklımda iki model var seneye bu aylara planladım Allahın izni ile alır bineriz.
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ... Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
Yırttık valla İşede gidemiyordum bir haftalık yömiyemiz kesilecek
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ... Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
Yok yahuuu ne insafı
17 bin tl para topladım ödedim 300 400 kusurat varmış yatırcanmı diyor söz ver yoksa kaldırmam bak. DEdim yatırıcam sen şu davanı geri çek dee.
İyi yırtmışın Adam davayı geri çekseydi Samanyolu dizilerine konu olurdunuz
''Kirayı ödeyemeyen kiracının hapise girmesine bir gün kala dükkan sahibinin davayı geri çekmesi''
Cekseydi buzamana kadar çekerdi. Neyse dükkandaki malları rezil ettik tek tek satılsa 23 bin 25 bin dolar yapacak mal 6 bin dolara verildi.
Kurtulduk şükür.
Öyle fırsatçı çok bir açığını buldumu kafalıyorlar.Neyse geçmiş olsun.Unutma tezgaha yatmadan tezgahı anlayamazsın.Ticaret böyle bir batarsın bin çıkarsın
Bundan sonrası hayırlı olur inşallah. Babamlarla çalşmayı bıraktım Asansör cü olduk Teknisyen olarak hayata devam.
Bidaha üstüme şirket almak mı aslaa
Allah borçlu duruma düşürmesin çok iyi bilirim o durumları.
Valla büyük badire atlattın hocam şükür kurtuldun.
Yeni işinizde hayırlı olsun inşallah hayırlı olur
İnşallah. Agzına yüregine sağlık.
çok geçmiş olsun arkadaşım şunu asla unutma elin yedi kat yabancısıyla iş yap ailenle iş yapma bende yandım iyi bilirim vede çok iyi anlıyorum seni..olan yine sana olur..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)