Geri butonunujasmine adlı üyeden alıntı
Çıkış butonunu
O da olamadı reset
Geri butonunujasmine adlı üyeden alıntı
Çıkış butonunu
O da olamadı reset
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
jasmine adlı üyeden alıntı
hmm...
tabiki Fenerbahçe
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=13767
tabiki fenerbahçeeeee
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
ama jimnastik klubü olarak vardınız dimi
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Beşiktaş'ın ilk arması bugünkünün aynısı, ancak eski Türkçe harflerleydi. Dikey şeklinde üç kırmızı, iki beyaz çubuğun üstünde "BJK" harfleri, ortada yukarı bakan Türk bayrağı, altında da kuruluş yılı Rumi takvimle 1319 olarak (yani 1319+584=1903) olarak açıkça belirtilmekteydi. Beşiktas AMBLEM'indeki ilk beyaz çizgi 1'i; 3 siyah çizgi 3'u; ve ikinci beyaz çizgi 1'i simgelemektedir. Bütün Amblem 9 bölümden oluşmaktadır ve yukarıdaki dört numara (1,3,1,9) yanyana geldiğinde, 1319'u oluşturmaktadır. Amblem'deki Türk Bayrağı ise Türkiye Futbol Federasyonu'nun hediyesidir. Beşiktaş Türk Bayrağını kullanma hakkını Yunan Milli Takımıyla oynanan bir maçta Türkiye Milli Takımını temsil ettigi için almıştır. Başka hiçbir Türk Klubünün böyle bir hakkı yoktur. Kırmızı-Beyaz olan renkler Balkan Savaşı'nın kaybedilmesinden sonra tekrar Balkan topraklarının Türkiye'ye katılacağı tarihe kadar olmak üzere Siyah-Beyaz'a çevrildi.
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
niye kendi kendinize antremanmı yapıyodunuz biz baktikki yenecek yeterli takım var (1907) tam sırasıdır dedikHiçbiri yokken biz vardık
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
benimde avatar bu konuya cuk oturmuş...
bu arada takımım ESKİSEHİRSPOR
konuyu ben horttattım kim hortlattı demeyin
re re re ra ra ra gaasssarayy gassarayyy cim bom bom
[B][COLOR="Purple"]......[/COLOR][COLOR="Magenta"]mer[/COLOR][COLOR="Red"]&[/COLOR][COLOR="Purple"]......[/COLOR][/B]::pembe::
bırakın yaaaa cımbomda takımmıı ayrıca ben buraya mesaj yazmıstım sılınmıs mod lar bıze taktı zaten
Yeni yine yeniden
evet aklıbaşında kimse galatasaraydan başka takım tutmaz demiştim
silinmiş
yine diyorum
aklı başında kimse cimbomdan başka takım tutmaz
herkesin takımı kendine kime ne yaaa.Hem sorunun cewabını da şu şeklde weriim:okan4037 adlı üyeden alıntı
bkz.Kupamız
[B][COLOR="Purple"]......[/COLOR][COLOR="Magenta"]mer[/COLOR][COLOR="Red"]&[/COLOR][COLOR="Purple"]......[/COLOR][/B]::pembe::
sırf bu anketler yüzünden takım tutmuyorum
anket iyidir anketörlerede saygım sonsuzdur. ayrıca kadıköylüyüm...
yav ben oy atmadığım halde kabul etmio.
şike var bu işte :p
++ GALATASARAY ++
Alla alla FENERBAHÇE'den başka takımlarda varmış.
Ne günlere kaldık yahu.
[CENTER][B]Asla birilerinin umudunu kırma, belkide sahip oldukları tek şey o´dur.[/B][/CENTER]
tabiki avrupa takımı GALATASARAY
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
burası kadıköy burdan çıkış yok tabiki en büyük FENERBAHÇE..kimi adlı üyeden alıntı
anket nie kapandı bea.. 26 kere oy kullanılmış.. daha beşiktaşlı olarak biz wardık yauv..
CBR 600F Honda,
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)