En lüks yemeğim iskenderun tavuk dürüm hocam
En lüks yemeğim iskenderun tavuk dürüm hocam
Tam ben diyecektim. O nedir arkadaş yaaa. Her ota mota ketçapla mayonezle dalıyor millet.
Çok seviyorsanız eğer ekmek arası ketçap mayonez yiyebilirsiniz. Ama bir yemek yiyecekseniz damağınızda o yemeğin tadını bozacak başka birşey olmamalı.
Kısacası Et döne Tavuk döner Gün gelir Hesap Döner.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
sabahın beşinde nerden geliyo böyle sorular aklınıza
sanırım bi bu konuya değinmemiştik...o da halloldu vesselam...
Para tantunide
Tavuk döner yerim arkadaş ona göre bizde arkadaşlarımız bilelim :D Yarın bigün seninle tavuk döner yemek zorunda değilim demesin :D
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ... Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
Ybr 125 mi Cbf 150 mi sorusuna yıllar sonra nihayetinde cevap bulamayacağını anlayan MT, yatarak mı uzanarak mı tv izlediğimizin sorgulanmasının ardından, şimdi de büyük bir heyecanla gıda sektörüne el attı.
Ne bulursam yerim tarzındaki açıklamalardan endişe duyan yetkililer, dünyanın en büyük sorunu obeziteye dikkat çekerek, fokların da çok yanlız olduğunu belirterek toplantıyı terk ettiler.
bir de sucuk döner var......
arkadaşım tabiki herkezin kendine has bi damak tadı var...ama...her yemeğinde kendine has bi rütüeli var...
şimdi dönere balığa vs vs ketçap mayonez filan sıkılmaz kendine has bi sosu olur o dökülür...ben böyle seviyom nolcekki deyip memleketin kültürünün içine etmeninde bi alemi yok...ama velhasıl kelam sevende sever ama yakışmaz yani kabul etmek lazım...
Dönerse senindir..
Ben Lahmacun söyledim
her ikiside paket yapılan cinsten.......
ilişkim varsa tavuk döner
ilişkim yoksa tavuk döner
kürt arkadaşlarlaysam tavuk pilav
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)