1.Evde tv yi oturarakmi izliyorsunuz .
2. Evde tv yi yatarakmi izliyorsunuz.
evde tv yi oturarak izliyorum
evde tv yi yatarak izliyorum
1.Evde tv yi oturarakmi izliyorsunuz .
2. Evde tv yi yatarakmi izliyorsunuz.
Eve çıkarken motosikletin selesini de yanımda getiriyorum.
Yan olarak yatanlar toplansın.
Arada amuda kalktığım oluyr-or
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ... Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
yakında üsttemi olmayı seversiniz altta mı diye anket yapacaklar
Özel Erzurum Şifa Hastanesi ortopedi ve travmatoloji uzmanlarından Doç. Dr. Hayati Aygün, boyun fıtığının çoğunlukla yatarak televizyon seyretmekten meydana geldiğini söyledi.
Önemsenmeyen boyun ve bel ağrılarının ilerleyen yaşlarda kalıcı çeşitli sağlık sorunlarına yol açtığı belirtildi. Doç. Dr. Hayati Aygün, yatarak televizyon seyredilmesinin sağlık açısından sakıncalı olduğunu ifade etti. Boyun fıtığının çoğunun yatarak tv seyretmekten kaynaklandığına işaret eden Doç. Dr. Aygün, “Yatarak televizyon seyredilmemeli. Önemsemediğimiz ve süreklilik arz eden basit bir boyun veya bel ağrısı, ileride tedavisi zor durumlara neden olabilir.” dedi.
Kaza yok mu hacı, şaşırtıyorsun beni
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ... Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
evde babam var nereye yatıyon Zaten televizyon izlemiyorum perşembe akşamları lalegül tv yi izlerim o kadar..Reklamda yaptım hadi
ya bu siteye belli bir yaş getirmeleri lazım .bugun bir başkasıda atom bombasının yapılışını anlatıyordu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)