Acemi birliğinde dolap kitlemek yasak
Şubat
Mayıs
Ağustos
Kasım
İstersen kasaya koy, bir yolu bulunur, o botlar sabahına toz olur. Nasıl diye sorma ilerleyen zamanlarda anlarsın. Bu işler böyle, biz ne kilitler denedik. İlla ki gider o eşyalar.
Şunu da söyleyeyim, orada yalnız kalmazsın,aynı koğuş önemli değil, sana en fazla 5 gün veriyorum. 5 gün sonra evin gibi olur orası. Biraz sıkacaksın dişini kısa sürede alışırsın. Askerlik hayatın boyunca koruman gereken tek şey silahın dır. Özel eşya diye bir şey yok. Özel kıyafetlerin bile depolardan alır başını gider. Canını sıkma yeter.
Hayırlı teskereler.
acemide de ustada da dolap kitlemedim.acemi de 1 dolabı 2 kişi kullandık falan.ahh anlattıkça dönüyorum eskiye
Yabancı ülkelerden birinde yaşayan bir adama vergi dairesinden vergi incelemesi için görüşmeye çağıran tebligat gelmiş. Görüşmeye giderken ne giyeceğine bir türlü karar verememiş. Kimisi " Eski giyin fakir sansınlar böylece ceza kesmezler "diyormuş, kimisi de " Takım giy, zengin sanırlarsa bu adam vergi kaçırmaya tenezzül etmez diye düşünürler" diyormuş. Adamcağız bir türlü karar verememiş. Kilisenin papazına danışmaya gitmiş. Papaz demiş ki " Senden az önce , bu akşam evlenecek olan kız da ne giyeceğine karar veremiyordu. Sana da ona verdiğim cevabın aynısını vereceğim. " Ne giyersen giy bu akşam seni sevecekler ".
Şaka bir yana hayırlı teskereler diliyorum. Espriye alınmamışsındır umarım.
Acemi birliginde dolaplar kitlenmez dolaplar zaten ufacık ayrıca dolabın yerlesim planı var istedigin gibi zaten dolabı tıkıştıramassın ben acemi birligindeyken çogu bot açıktaydı dolap altına dolap üstüne ranza altına felan konuluyordu zaten yorgun olursun akşam yattığın gibi uyursun
Valiz ve botu kitlemek icin ufak asma kilitlerden al acemi birligine giderken askeri malzeme almana gerek yok acemi birliginde zaten ici dolu valiz veriyorlar ici tıka basa dolu genede bit boyası traş köpüğü al yanına almasanda gerek yok acemi birligindeki kantinlerde her sey cok ucuz ihtiyacın olan seyleri ordan alırsın 2010 da teneke Cocacola 1 tl idi sivil esya valizini cok doldurma sivil esya valizinde bosta kalan yerler yemin töreninden sonra askeri esyalarını koymanda ise yarar
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:16 ----------
İstirahatlerde zaten herkes kantine hücum eder
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)