Hacettepe Üniversitesi'nde öğrenciyim sakal kesmeden çalışabileceğim bir iş arıyorum.Abilerimin,ablalarımın desteğini bekliyorum.Saygılarımla
Hacettepe Üniversitesi'nde öğrenciyim sakal kesmeden çalışabileceğim bir iş arıyorum.Abilerimin,ablalarımın desteğini bekliyorum.Saygılarımla
Neden sakal kesmeden onu anlamadim
Ahh şu tipe ekmekten çok değer verenler ...
Neyse hayırlısı olsun
Kobani de Işid özellikle sakallı eleman arıyormuş, bir başvur istersen
Hocam şimdi sakal moda ! , ülkücüler sakallıydı , onlara şimdi bir de solcular eklendi , Müslümanlar zaten hasta sakala , onun için abartılı bakma bu sakal olayına !.
Ostim de tornacıya ihtiyaç var, saç sakal önemli değil
Sakal bırakmak sünnettendir inşallah dilediğince bi işe kavuşursun..Bende sevmem traş olmayı askerde 15 ay oldum ama zor yani
Şimdi yarım tutam sakalım var çok mutluyum
Bazı arkadaşlarada sözüm her sakallıyı babanız sanmayın
BU devirde TC de sakallı adama işvermeyecek işyeri tanımıyorum. Sen sakalın olduğuna eminmisin ??
işi buldun da kıllısını ariyorsun demek...
Kisa pantolonu kolormatik gozlukle kombin edersen devlet dairelerinin hepsinde sansin var. Ne okudugunun hatta okuyup okumadiginin bir onemi yok.
henüz bir mesleğin olmadığına göre öğrenci olarak yapabileceğin işler limitli. hizmet sektöründe çalışacaksan garson kasiyer vs bu işlerde sakallı olamazsın. Çok dert etme o kadar 2 günde bir traş olursun yeter. sakala göre iş mi bakılır. Para kazanacaksın yok ben traş olmam mı diyeceksin. O zaman çalışma git mis gibi okuluna devam et.
Sakarya'daki çoğu bar/cafe sakala bakmıyor, oralarda part-time iş bakılabilir, bende üniversitenin ilk yıllarında sakaryada çalışmıştım hala çalışan arkadaşlarım var ve alayı sakallı.
giyim mağazalarına bakabilirsin bi reyona bakarsın sakalını kesmemen iyi bende üniversiteden sonra hiç kesmedim ne kesecem babam sakallı dedem sakallı her sinek kaydıyı general çörçile her sakallıyıda ışide benzetme. Sakal erkekde çıkar dini dili ne olursa olsun . Dine göre farklılıkları vardır elbet. Sünnet sakalının ölçüsü, bir papazın ,hahamın sakal ölçüleri farklıdır.Sakal erkeğe heybet verir aslanın yelesini kessen ne heybet kalır.
amerikadaki sistemi uygula hacı
semtin en işlek caddesine çıkıp boynuna karton asıyorsun
kartona sakalımla çalışabileceğim iş arıyorum yazıyorsun
yarım saat geçmeden iş buluyorsun
Merhaba, ben de iş arıyorum. İş sitelerinde başvuru yaptım http://www.reklamyaptigimicinbanlandim.comüzerinden tüm ilanlar yayınlanıyor sende bir bak istersen.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)