mete bilader seni ve tüm fb lileri tebrik ederim...
mete bilader seni ve tüm fb lileri tebrik ederim...
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
edeceksin tabi Kürşad efendi... layy layy layy layy laaaayyyyyyy...
feneeeerrbahhçeeee....
214 milyon fenerbahçe taraftarı adına yazıyorum...Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak...
kanka yalan be bu işler...24-0 yensek ne olur sanki...yaşandı ve bitti...futbol için düşüncelerim budur...bir kaç baltaya verilen trilyonlar...kara para aklayan yöneticiler...futbolla fanatizm karıştıran ilkokul 3 den terk cahal tipler ...işte türkiyede futbol budur...övüneceğim başka şeyler olmalı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
kardes bende fenerliyim..ustelik maclari burda moskova fenerbahceliler derneginde izliyorum..
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
Bu sözünü can-ı gönülden destekliyorum!
kimi rüyadamıyım ben
FENERBAHÇE UEFA da
bu takımla bile zar zor berabere kaldılar. UEFA'da Werder Bremen'le naparlar acaba... Muhtemelen rezil olucaklar yine... Ama Semih'e helal olsun. Oyunu çevirdi ve gitti...
valla. Semih'e helal olsun.
çoooooooookk mutluyum. 2-0 dan 2-2
Hakem rezaletti yaf. Bariz bir golümüzü vermedi ofsayt gerekçesiyle. Az kalsın Semih'i oyundan atmayı unutuyordu ikici sarı kart olduğu halde. Buna bir daha maç vermezler heralde bu sene
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
fenerim işte bu çalışımanın hırsın azmin meyvaları (ayrıcana sesim gitti olsun değer be)
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
of ya ben maça gidecektim gidemedim ona yanıyorum
ne maçtı ama be. öldüm öldüm dirildim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)