Senin yazdıklarından şunu çıakrıyorum,
1. Polis mesai saatleri dışında görevini yapamaz, yanında cinayet işlense bile benim mesai saatim dışında kusura bakmayın demeli.
2. Polis görevde olsun yada olmasın gelip sana kim olduğunu söylemeli ve şüpheli misin değil misin anlamak için senden izin talep etmeli.
3. Çalıntı motorlarda plaka olmaz.
4. Hırsızlar ekipman kullanmaz.
Adam polis kendi semtinde kendi çocuğunun sevisle inip bindiği yerde bi adam görüyor ve onu sorgular şekilde bakmasına karşı çıkıyorsun öyle mi? Bak ben polis değilim 5 yaşında yeğenimi okuldan aldığım zaman okul çıkışındaki herkesi tek tek kesiyorum tipini beğenmediğim yada hareketinden huylandığım biri çıkarsa bırak taciz etmeyi bildiğin göz hapsine alıyorum keza aynı şekilde onları parka götürdüğümde diğer çocuklardan bırak şüpheliyi küfürlü konuşanın bile ensesine biniyorum. Kimse benim yeğenime zarar verecek davranışta bulunamaz keza o poliste aynısını kendi çocuğu için düşünüyor yoksa senin yanında kız arkadaşın olmuş olmamış ne benim nede polisin umrunda.
Sen ne yaparsın diye sormuşsun ben olsam öyle taciz edip bakan birini gördüğünde kıza bi sn bekle der arabaya gider ne bakıyorsun kardeşim diye sorarım. Baktım adam polis arkamı döner oh be mahallede polis var der işime bakarım he polis değilse Allah muhafaza zaten o zaman polislik olurduk işte arabadakilerle.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:18 ----------
Hayır burdaki polislerden tanır mısın?
http://www.youtube.com/watch?v=QeIhLIQsrhw