devlet kelimesini anlamı yan gelip yatanların çalışma yeri olarak mı lugatına girdi bu milletin.eğer anlamı bu değilse niye böyleymiş gibi davranıyorsunuz .eğer böyle bişey varsa ordaki yöneticlerin onları seçenlerin zihniyetini değiştireceksin . en basiti özel deki firmaların yöneticileri ne uyguluyorsa devlet kurumlarınada onu uygulayacaksın.askerde gördünüzmü laubali işler orasıda devletin.onun için devlet kurumu işini yapmıyor özelleştirelim mantığı yerine anlatığım zihniyeti benimsersek böyle çalışmıyolar zaten özelleştirilim gibi ucuz siyasetin aleti olmayız
ihale konusuna gelince birdaha anlatayımm
yaptığın zaten yanlış ,madem satıyorsun , madem göz boymak için günü kurtarmak adına eline para geçsinde ülke iyi durumda masallarını oynatmak için şov yapayım diyorsun yani madem sıçtın ulan bari yerliye ver dedim,okadar ihalelerde orda burda yolsuzluk yapıyorlarda sadece yerliye verirlerkenmi koyuyor.
sen hükümet taraftarı şeyler yazmadın mı ?
gerçekten çok garip ,okuduğunu anlamayanı gördümde kendi kafasından çıkan düşüncelerin hangi düşüncelerle örtüştüğünü anlamayanı ilk defa görüyorum.
burda eğtimle sağlık la sosyal bilirmlerle ilgili ben ve diğer arkadaşlar bişeyler paylaşmışlar biraz zaman ayırıp oku ve izle birazda anlamak için zaman ayır lütfen.
burda paylaştıklarımızın sonuçları uzun vadeye dayanır ve sonuçlarının başarılı olması görüldüğü üzere istatistik olarak yıl ve yıl açıklanmış ve kanıtlanmıştır .
Kamburu azaltmak tabiri bu yatırımlar ve uygulamalarda kullanılır.
Ama kısa vadede ele para geçmesi için bu özelleştirmelerde kamburu azlatmak tabirini kullanamazsın.buna yarınını bugünden yemek denir.
"KISA" vade de bu işleri yapmanın ne mantığı var onu sormak lazım.niye kısa vade neden ,niçin ...
buna günü kurtarmak deniyor işte.
yani hafifçe deniz ansından falan zekiysen yapılanların yanlış olduğunu anlar ve seni niye hükümet yandaşı olduğunu veya niye senin yazdıklarından sadece cebe gir çıkan paraya bak lafını anladığımızı çözersin.