P.pisiyle Resim Yapan adam Hurriyet'ten alinti
-
http://www.hurriyet.com.tr/dunya/4379722.asp
Penisiyle lider portreleri yaptı
CNNTürk
Avustralyalı ressam Tim Patch, penisini fırça gibi kullanarak ülkesinin siyasi liderlerinin portrelerini çizdi.
Kısa yoldan şöhret kazanmak isteyen Queensland'li ressam Tim Patch, sadece başbakanı değil muhalefet liderini de resmetti.
Avustralya'da yayımlanan 'The Sidney Morning Herald' gazetesinin haberine göre Patch, muhalefet lideri Kim Beazley'in de resmini yaptı.
Sadece "aaah, ah"
Her iki resmi de Perth'te düzenlenen Sexpo Fuarı'nda sergileyen Patch, ailesinin ve arkadaşlarının yeni resim tekniğini gördüklerinde oldukça şaşırdıklarını söyledi.
Patch, etrafındakilerin tepkisini babasından verdiği örnekle anlattı: "Babam pek fazla etkilenmedi. Sadece başını salladı ve, 'aaah ah' dedi."
Bayanlar beğendi
Bir markette müşterilerin resimlerini yaparak para kazanan amatör ressam, "ama bir bayan arakadaşıma penisimle resim yapabildiğimi söylediğimde çok etkilendi. Ben de dünyaya duyurmaya karar verdim" dedi.
Patch, daha sonra penisiyle yaptığı resimleri galerilere göndermeye başladı: "Sexpo'da sergileyene kadar kimse o resimleri nasıl yaptığımı sormadı. Şimdi ise bayılıyorlar."
Patch'in 'fırçasından' Başbakan John Howard.
Yorum Sayısı: 3 / 32 Yorumlarınızı Yazınız diğer yorumlar >>>
mehtap mehtap 08/05/2006 - 17:43
Biz doğru düzgün elimizle birşey çizemiyoruz elalem nasıl resimler yapıyor. süper yaa..öldüm gülmekten )
Zehra köse 08/05/2006 - 17:28
Böyle sanata can kurban,ufku genişletir vallahi )
Elif İNCİ 08/05/2006 - 17:21
Bayıldım ya çok seksi bir sanat dalı doğuyoorr
Reklamlar
-
zuahahah yarıldım muahah ben şeyiyle piyano çalan kardeşler görmüştüm ama bu harbi ç.ok ilginç eline sağlık
-
P.pisel sanatlar bu dalın adı.
-
Valla ben de pipisiyle seks yapan insanlar görmüştüm ama bunu ilk defa görüyorum
-
-
motocycleboyreigns adlı üyeden alıntı
Valla ben de pipisiyle seks yapan insanlar görmüştüm ama bunu ilk defa görüyorum
buda teyzem.comcu çıktı
-
-
musti sen neler biliyon öle
sahiden çok yetenekli bi arkadaşmış
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
bilriim tabi 5x
kabahati kendinizde arayın
-
Süper Moderatör (BBRR)
bu topik baya bi uca doğru gidiyo aman dikkat edin buraya yazacağınız yorumlara tam bana ekmek çıkacak yer burdan en az 2-3 ban çıkar diyorum
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
ne salak bi insan yaa..
kesinlikle innamıyorum yapamaz.
çalışmıyorsa piston ne yapsın hilton:mrgreen:
musti ::friends:
pitirpaf ::melek02:
-
abi bu ne yahu adam aşmış kendini yani ne denir ki?
İlla devr-ül alemin, bi kerametun red - line
-
acaba hangi haldeyken yapıyor.........
-
"Önemli olan boyu değil işlevi" cümlesini kanıtlamış işte adam
-
jetix hiç aklıma gelmemişti
-
BBRR adlı üyeden alıntı
bu topik baya bi uca doğru gidiyo aman dikkat edin buraya yazacağınız yorumlara tam bana ekmek çıkacak yer burdan en az 2-3 ban çıkar diyorum
ben de buna çok güldüm, süpersin bbrr
aman dikkat edelim, bbrr bizi sepetlemek için fırsat kolluyo galiba
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler