Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motorsiklet Öğretir

REKLAM ALANI

Motosikleti
    F850 Gs
    Merhabalar,

Motorsiklet öğretir!

Motorsiklet çok şey öğretir insana,bana öğrettiği şeylerden biri de..Hayatta her zaman nereye sürmek istersen oraya süremezsin,nerede olmak istersen her zaman orada olamazsın,ne olmak istiyorsan her zaman o değilsindir.Önemli olan zevk almaktır derler her zaman,anı yaşamak,yaşadığı andan mutluluk duymaktır derler.Sizin hiç motorunuzla aslında görmek-gezmek istediğiniz yeri navigasyondan,haritadan bulamadığınız oldu mu ? Elbette olmuştur,peki sordunuz mu birine? Elbette sormuşsunuzdur..Peki hiç denediniz mi birine sormadan gitmek istediğiniz yeri bulmayı..Bulabildiniz mi merak ediyorum..Ben bulamadım

Her zaman sorarlar -kimden gördün-hiç motor kullanan arkadaşların var mıydı-birinden mutlaka görmüş olmalısın-nerden çıktı bu heves ..Heves geçicidir,motorsiklet ise asla heves değildir.Aksine motorsiklet bir tutkudur.Tutkular geçici değillerdir..Geçici bir heves olsaydı, gezip görmek istediğiniz bir yeri görmek için çıktığınız bilmem kaç km yolculuğunuzda görmeden döndüğünüzde moraliniz bozuk olurdu.. Belki bu bilmem kaç km yolculuk sizin için 100 kmdir,belki de 1000 kmdir. Ama siz bile bile çıktığınız ilk uzun kilometreli yolculuğunuzda belki bulamayacak olma ihtimaline ragmen sürersiniz. Sürersiniz sadece,şarkı söyleyerek ,belki de müzik dinleyerek..Göremeseniz bile seve seve,yine şarkılar söyleyerek, belki de müzikler dinleyerek dönersiniz..Bilirsiniz,yine keyifle gideceksiniz işte o yeri görmeye.. Çünkü siz sadece oraya sürmek için güzel bir yerler olsun istersiniz bazen,güzel yerler görmekte hediyedir,promosyondur ...

Motorsiklet öğretir,ne kadar gitmek istediğiniz güzelliğin rotasını çizerseniz çizin,bazen ya tekeriniz su koyar da geç kalırsınız bazen yolu bulamazsınız, bazense bile isteye yolu bulabilecek olsanız bile gitmezsiniz,bilirsiniz çünkü bazen tekrar gitmeye bir bahane gerekir.

Motorsiklet dolu günler
    flush royale ve yucelciddi bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ufukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco venox
    motorsiklet değil, motosiklet.
    daha adını öğretememiş
    şaka şaka kardeşim takılayım dedim
    oluroyle bunu beğendi.

Motosikleti
    F850 Gs
    Alıntı ufukk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorsiklet değil, motosiklet.
    daha adını öğretememiş
    şaka şaka kardeşim takılayım dedim
    haklısınız, yiğidi öldür hakkını yeme..
    Kadim odur ki evvelini bilir kimse olmaya

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)