Siz olsaydınız ne yapardınız ?
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar bende ki şans kimse de yoktur herhalde 12 ekim saat 13 de baldızımın düğünü var 1aydır kiyafet falan koşturmaca zar zor uydurduk birşeyler bende ki şans o aynı gün aynı saat de A2 direksiyon sınavım var ya sınava girmicem yada düğüne gitmicem siz olsaydınız ne yapardınız ?
Maksat muhabbet
Reklamlar
-
1.seçenek; Sınav yarım saat sürüyor.
13.30'da sınavınız biter daha sonra düğün yerine de yarım saatte gitseniz 14.00'de düğüne katılmış olursunuz.
Gayet basit bir çözüm.
2.seçenek; Gitmezsiniz.2 hafta sonra(zamandan emin değilim)tekrardan sınava girersiniz ve para ödemesi(sınav için)yaparsınız.
Kakono hakiri sokomoyu tokaji.
-
Saat 13'de düğünmü olur Sen sınavına git.
Passionately in love with Motorcycle
-
Komisyon üyeleri yle görüşsem gelmeyen birinin yerine beni alırlar mi acaba.Diğer sınav 9 kasım da imiş olmadı onu beklicem mecbur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:13 ----------
..Carmentality.. adlı üyeden alıntı
Saat 13'de düğünmü olur
Sen sınavına git.
Demi ama Bende dedim akşam yapın diye ama işte
34 HSK 57
ASYA AS125 T21 - DAELIM S2 250 - SUZUKI AN 125HK
MONDİAL MASH
-
Baldızının başı yanıyo bide sen kendi başını yakma, git sınavına gir.
-
Sınava gir düğün dediğin nedir
-
Düğün daha önemli 1 kere olacak birşey ve tekrarı yok, oysa sınavın telafisi mümkün. Baldızı her görüşte laf yemekten iyidir. A2 sınavım vardı o yüzden gelemedim demek pek geçerli mazeret değil bence.
-
saat 13te düğün mü olurmuş git biriyle araba vs. hemen sınav bitiyor düğüne yetisirsin
-
Yarın bi görüşme yapcam hocalarla şayet olmaz derlerse düğüne giderim saç fön falan derken baya vakit lazım düğün saatine kadar bide düğüne yetişcem diye küçücük Scooter ile uçmaya kalkarım benim işim belli olmaz
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:06 ----------
yeknet adlı üyeden alıntı
Düğün daha önemli 1 kere olacak birşey ve tekrarı yok, oysa sınavın telafisi mümkün. Baldızı her görüşte laf yemekten iyidir. A2 sınavım vardı o yüzden gelemedim demek pek geçerli mazeret değil bence.
Aynen katılıyorum bide yeni evi yakın olacak ondan sonra hergün laf yemesi var.
-
Aynı durum bende var hiç kırılmayacak birinin düğünü var 25 inde İstanbulda Sınavımda burda 25 inde nasıl bir şanstır.
Aslında bayramdan önceydi erteleye erteleye
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ...
Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
-
Sınav alanı yakınsa yetişirim diyosan sınavdan sonra hemen düğüne git bence. Ama yok yetişemem diyosan sınavın telafisi var yine ödeme yaparsın yine girersin
-
Şimdi kardeşim bence yakınsa sınava girip gelmende bir sakınca yok. Ancak bunu asla yengeye anlatamazsın ve hayatın boyunca bunun lafını yersin. O yüzden paşa paşa düğüne git, sınava bir başka zaman girersin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:50 ----------
Hatta, "senin için neleri feda ediyorum bak" deyip kredini arttır.
-
Tabiki sınav baldızın o an senin salonda olup olmadığını bile hatırlayamayacak yazık etme sınava
-
sedat_57 adlı üyeden alıntı
Tabiki sınav baldızın o an senin salonda olup olmadığını bile hatırlayamayacak
yazık etme sınava
Burada mevzu baldız değilki, eşi/nişanlısı.
-
Aynen onu böyle bir günde yalnız bırakamam sınav bi daha olur ama düğün olmaz sordum sonraki sınav 8 kasım imiş eger ara sınav olursa bilgi veririz ona girersin dediler bende düğüne gitmeye karar verdim sınav yeri beylikdüzü düğün esenler arası 30km civarı ama telaş içinde gitmek var rahat rahat gitmek var...
-
Bugün direksiyon sınavım vardı ve şükürler olsun geçmişim bir hafta geç oldu ama olsun sırada dosya beklemek var umarım çok sürmez .
-
Hadi hayırlı olsun.
-
Teşekkür ederim
-
Eğer o düğüne gitmezsen eşin tam bir sene boyunca hayatını cehenneme çevirir, o ehliyeti de fitil fitil burnundan getirir. Sen düğüne git. Sınav her zaman olur.
-
kurubuz adlı üyeden alıntı
Eğer o düğüne gitmezsen eşin tam bir sene boyunca hayatını cehenneme çevirir, o ehliyeti de fitil fitil burnundan getirir. Sen düğüne git. Sınav her zaman olur.
Düğün bitti dün de ehliyet sınavım vardı onuda geçtim şükür
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)