Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Bu Bebek Ameliyat Olmassa 2 Ay içerisinde Ölecek ( Belgeler ciddi görünüyor)

REKLAM ALANI

Bir bebek var 2 ay içerisinde ameliyat olması lazım yoksa ölecek, ancak ameliyat parası 500.000 TL kadar, şu an çok azı toplanmış.

https://twitter.com/EymenAliKal

https://twitter.com/hak...atus/515749029557592064

#EymeneHayatVerelim

Beyler kendi kişisel sitelerinizde,üye olduğunuz platformlardada elinziden geleni yapın lütfen.

Kampanyayla ilgili kısa bilgiyi şuradan bulabilirsiniz; https://twitter.com/hak...749029557592064/photo/1

İrtibat numarası: 0531 767 38 53

Kampanyanın valilik onay belgesi: http://www.eymenalikal.com/

Valilik Onay Kodu : http://i1290.photobucke...otograf_zps90e916e8.jpg

İçişleri bakanlığından onay kodunu doğrulamak için : https://www.e-icisleri....ama/EvrakDogrulama.aspx

Kampanya web sayfası: http://www.eymenalikal.com/

Kampanya için oluşturulan facebook sayfası: https://www.facebook.com/eymenhayatverelim

Bebeğin annesi tuğba çakmak kal'ın twitter hesabı: https://twitter.com/tubaakal

twitter'da açılan ht: https://twitter.com/has...lim?f=realtime&src=tren

--------- BAĞIŞ HESAP BİLGİLERİ --------;

İş Bankası

Şube=silivri/istanbul

Hesap: tuba çakmak kal, bülent kal, ömer çakmak adınadır,

Hesap Numaramız= 1260- 0831270

İban Numaramız= tr84 0006 4000 0011 2600 8312 70

RESMİ İZİNLERİ ALINDIĞI VE USULSUZLUK OLMADIĞI VURGULANMAKTA, İNSANLIK GÖREVİ İCABI, BAŞKA Bİ FORUMDAN AYNEN ALINTILIYORUM.

Kaynak: Donanımhaberforum. yazan : Coldwalker

( Yarın sabaha ulaşır isem, çam sakızı çoban armağanı, elden geldiği kadar , ben'de mikron ölçekli yardım yapacağım inşaallah. )
    umurcan, tanertc ve TAYFUNBORA bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Yalan dolan bir şey değil. Aman ne olur demeyin, 3-5 ne yapabilirseniz yardım edebilen etsin.
    TAYFUNBORA bunu beğendi.

TAYFUNBORA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm 690 Sm
    Gönderdim."Yaşa Bebek" açıklaması ile.
    tanertc ve Carbondioxid bunu beğendiler.

Zuzuuw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ulan 500 bin lira ameliyat parası mı olur?

Sanki sıfırdan kol-bacak takacaklar çocuğa.

Ayrıca bu kadar ciddi bir gideri devletin karşılaması lazım.

Açıklananlar kadar açıklanmayanlar da var muhtemelen.

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Yurtdışında mı ameliyat gerekiyormuş ? . 18 yaş altı bireyler sosyal güvenlik kapsamında değil mi ?. O da yetmiyor da yarım trilyon para mı gerekiyor ?
    Anlaşılmadı.........

MotojeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 125 Duke
    Yazıklar olsun bu devlete.Adamların
    Kollarindaki saatler bu ameliyatın 2 katı fiyata sahip.

Simdi bu para toplanmaz ise ne olcak yazik degil mi ?
    Sahip bile cikmazlar.
    drfettah ve tanertc bunu beğendiler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı kurubuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yurtdışında mı ameliyat gerekiyormuş ? . 18 yaş altı bireyler sosyal güvenlik kapsamında değil mi ?. O da yetmiyor da yarım trilyon para mı gerekiyor ?
    Anlaşılmadı.........
    Uçuk para gerçekten. İlk gördüğümde bende benzer sorular sordum kendime. Hatta hani sağlıkta devrim atlamıştı Türkiye !! diye düşündüm. Videolar vs yeterince inandırıcı geldi bana.

siyahus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN - RR DD250- GV 250 - Yamaha MT-25
    Sağlıkta devrim mevrim yok. Allah belasını versin bu sağlık sisteminin. Bizdeki sağlık sistemi şöyle ; eğer şahıs ölümcül bir hastalığa sahipse eve götürün evde ölsün. Hastanede fazladan 3-5 ay fazla yaşar ama ne gerek var sonunda ölecek nasıl olsa. Yaşadım gördüm , kimse bizim sağlık sistemine gelişti demesin boşuna.
    Allah yardımcıları olsun.
    TAYFUNBORA ve tanertc bunu beğendiler.

sailor33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800 (INTERCEPTOR)
    Belge iç işleri bakanlığından onaylı zaten(açabildiğim tek linkten evrak numarası ile karşılaştırdım). Yalnız şunu sormadan edemiyorum. Kimse de olayı siyasete döküyor yada ırkçılık yapıyorum sanmasın. Bugün topraklarımıza sığınan onca insana yapılan yardımın 100 de 1 ini kendi vatandaşımız haketmiyor mu da ailesi yardım kampanyası başlatmak zorunda kalıyor ? Başka birşey demiyorum Devlet, millet için varsa...
    dockerengin, tanertc ve TAYFUNBORA bunu beğendiler.

açabildiğim tek linkten evrak numarası ile karşılaştırdım

@sailor33 , Linklerin hepsi , alıntı yaptığım yerden canlı idi, bende fazla anlamıyorum kopyalayınca sanırım, linklere birşeyler oldu,

Maalesef böylesi durumlarda ilk yaptığım/mız şey , doğruluk güvenirlilik, usulsüzlük olup olmadığına bakmak, gece yarısı durumu okuyunca bende etraflıca araştırdım, ve durumu ciddi gördüğümden burayada taşıyayım dedim, Herşey Allah'ın takdirinde, bebeğe acil şifalar dilerim. vazifemi yaptım mutluyum
    tanertc bunu beğendi.

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Milletçe çok duyarlıyız, konuyu kimse iplememiş bile.
    Biz Avrupa birliğine gireceğiz diye beklerken, Suriye komple bize girdi.
    1.5 milyon insana yardım et, ufacık bebeği ölüme terk et. Gel de insanlara kötü örnek olmamak için küfür etme şimdi.!
    tanertc bunu beğendi.

Karalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2teker
    Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Milletçe çok duyarlıyız, konuyu kimse iplememiş bile.
    Biz Avrupa birliğine gireceğiz diye beklerken, Suriye komple bize girdi.
    1.5 milyon insana yardım et, ufacık bebeği ölüme terk et. Gel de insanlara kötü örnek olmamak için küfür etme şimdi.!
    Suriye komple bize girdi ne güldüm gece gece
    "Tecrube, limitlerini bilmektir"

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Toplanan bağış miktarı 398.000tl olmuş.
    Carbondioxid bunu beğendi.

Alıntı tanertc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Toplanan bağış miktarı 398.000tl olmuş.
    Bilgi çok iyi oldu, ne şekilde kontrol ediliyor bilemiyorum, 2 gündür arada sırada diğer forumlarda bakınıyordum, son durum ne gibisine, bu bilgi iyi oldu eline sağlık.
    tanertc bunu beğendi.

mephamd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CRF1000 AfricaTwin
    GSS var. Bütün 18 yaş altı olanlar da sigorta kapsamında. Bu kampanyaları anlamıyorum.
    Ya ameliyatı özelde yapma çabası yada yurtdışı çabası.

Ve 500 bin TL bir ameliyat için çoktur diyenler kıytırık bir futbolcunun aldığı para kimsenin gözüne gelmezken işinin kralı bir doktorun kazandığını neden çok görüyor.
    Türkiyenin en iyi doktoru fenerin en az kazanan topcusunun yarısı kadar kazanmıyor. Yazık. Bu ülkede bilginin kıynetı yok. Çocuklar okumasın müteahhit olsun en iyisi

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:30 ----------

O kadar baktım. Belki de ben göremedim.
    Hiç bir yerde tanısı yazmıyor. Ameliyat nerede hangi hastanede ne teknikle yapılacak yazmıyor. Ben doktorum baktım acaba bilmediğimiz bişey mi var ama nafile maalesef.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:36 ----------

Pardon şimdi buldum. İsviçre'de yapacaklarmıs. Bu işin kralını hacettepede yapıyorlar.
    Neyse bişey demim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı mephamd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    GSS var. Bütün 18 yaş altı olanlar da sigorta kapsamında. Bu kampanyaları anlamıyorum.
    Ya ameliyatı özelde yapma çabası yada yurtdışı çabası.

Ve 500 bin TL bir ameliyat için çoktur diyenler kıytırık bir futbolcunun aldığı para kimsenin gözüne gelmezken işinin kralı bir doktorun kazandığını neden çok görüyor.
    Türkiyenin en iyi doktoru fenerin en az kazanan topcusunun yarısı kadar kazanmıyor. Yazık. Bu ülkede bilginin kıynetı yok. Çocuklar okumasın müteahhit olsun en iyisi

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:30 ----------

O kadar baktım. Belki de ben göremedim.
    Hiç bir yerde tanısı yazmıyor. Ameliyat nerede hangi hastanede ne teknikle yapılacak yazmıyor. Ben doktorum baktım acaba bilmediğimiz bişey mi var ama nafile maalesef.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:36 ----------

Pardon şimdi buldum. İsviçre'de yapacaklarmıs. Bu işin kralını hacettepede yapıyorlar.
    Neyse bişey demim.
    Bu şekilde yarım konuşma, bizi de bilgilendir. Linkten aileye ulaşabilirsin konuşup detayı bize anlayacağımız şekilde anlatabilirsin. Hacettepede nasıl kralını yapıyorlar, anlat biz de öğrenelim. Bu aile dolandırıcı mı? bunu mu demek istiyorsun?

Motosikleti
    CRF1000 AfricaTwin
    Dolandırıcı değil de milletin parasıyla lüks ameliyat yapma meraklısı.

DORV var. Rastelli denilen bir ameliyat yapılacak. Ankara yüksek ihtisas, sadi konuk kalp, koşuyolu kalp ve siyami ersek hastanelerinde bu ameliyat yapılır. Başka yerlerde de yapılır da illaki en iyi derlerse hani.

Ama biz dışarıda yapacaz diyorlar, kendi parasıyla yapsa eyvallah. Ama durumu eksik anlatarak para toplanması hoş değil. Zaten burada yapılmaan işlemlerin ücretini sgk yurtdışında yapılsa dahi ödüyor.
    Anlıyorum ailenin tek çocuğu, en iyi imkanları istiyorlar ama bunlardan onbinlerce var..

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:53 ----------

Buraların eski daha iyi hocaları da bizdeki özellere geçti. Acıbadem, medicana vs vs..

Neyse herkesin kendi kararı.
    Ama bu ülkede hasta olmayanlar ve siyasiler hastaneleri rahat bırakırsa avrupadan daha iyi sağlık hizmeti verilebilir.

İnsan kalitesi çok yüksek.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    O zaman bu çocuk ameliyat olmazsa ölecek olayı yalan mı? Devlet nasıl bu paranın toplanmasına müsaade ediyor?

Motosikleti
    CRF1000 AfricaTwin
    Yalan değil.
    Ölür, ölecek.

Ama ameliyat illaki isviçre cenevre üniveristesi hastanesinde yapılsın diyorlar. buna lüzum yok.

Devlet mi, hangi devlet?

Sen birkaç gündür devleti civarda gördün mü? Sokakta insan öldürüyorlar, diyarbakırda askeriyenin karşısında pkk yol kontrol noktası kurdu.Off of boşver.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı mephamd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yalan değil.
    Ölür, ölecek.

Ama ameliyat illaki isviçre cenevre üniveristesi hastanesinde yapılsın diyorlar. buna lüzum yok.

Devlet mi, hangi devlet?

Sen birkaç gündür devleti civarda gördün mü? Sokakta insan öldürüyorlar, diyarbakırda askeriyenin karşısında pkk yol kontrol noktası kurdu.Off of boşver.
    Ne diyelim bilemiyorum valla, ben içimi ferah tuttum, aynı semtte olduğumuzdan mı nedir yardım etmem gerektiği geçti aklımdan ettim. Baya bir şey toplanmış zaten umarım sonucu değer. Devlet konusunda hemfikiriz.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)