Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ... Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
link e erişilemiyor
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
facede özel paylaşılmış youtubedenn buldum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:15 ----------
Deliemin değil mi bu
çok iyiymiş
lan ne güldüm be
Kakono hakiri sokomoyu tokaji.
Adam zeki ama baya hazırcevap
bu sesten herkes çıkarabilir yemin ederim daha iyisini çıkarıyorum o çocuk sesini birde benden dinlemenizi isterdim hiç gülmedim o birde hep aynı ses ben bir anda kelime arasında cumle arasında bile sesten sese degişik tonlarda ses çıkarabiliyorum kalından inceye bebek sesinden en kalın sese kadar cümleyi tamamlıyorum . bizdemi böyle ünlü olsakmı diye düşündüm 2800 paylaşım almış baksana.
Morel değil,moral.Forummm değil,forum.Bizimle birşeyler paylaşacaksanız,konularınızı kurallara uyarak açın.
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
hiç gülmedim...sonuna kadar seyretmedim sonunda komik bişey varsa buraya yazıverin...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)