Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Bisiklet yolunda piknik yapmak...

REKLAM ALANI
    Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Yani tamam bisikletli grup kanuni olarak haklı ama, bu kadarda abartmaya gerek yok ki?
    dockerengin bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    eraksoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Henüz yok.

Suadiye, Kadıköy tarafında oturan bir grup bisikletli es kaza Bostancıdan Kartal tarafına geçeyim demiş,

Bisiklet yolu 2 ye ayrılır.

1. Pendikten Bostancıya kadar olan kısım. ( Daha çok mangalcıların olduğu, yer yer bisiklet yolunda semaver, mangal, top oynayan çocukların ve el ele dolaşan sevgililerin görüldüğü bölümdür. )

2. Bostancıdan Fenerbahçe Ordu evine kadar olan kısım ( Daha çok kafeler de oturan, çimler üzerinde bira, cips eşliğinde sohbetler yapılan kaykay ile roller ile gezen gençlerin olduğu, bisiklet yolunu kullanmaktan azami derecede sakınırlar, firmaların (redbull, coca cola vb.) tüm etkinlikleri yaptığı bölümdür.

Her iki bölümde bana hitap ediyor ikisinin ortasında bir yerdeyim.

Arabaya bineriz Kamyoncudan saygı isteriz,
    Motora bineriz taksiden kamyondan saygı isteriz,
    Bisiklete bineriz yayadan saygı isteriz,
    Yaya gezeriz, hepsinden saygı isteriz,

İsteriz de isteriz, istemeyi bırakmadığımız sürece bu kavgada bitmez, İSTEMEK YETMEZ

blamir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Z750R, Husaberg FE450e, YZ125
    3 sene önce kartal sahilde bisiklete biniyorum. Normalde sürekli bostancı ya gider o taraflarda sürerdim. Babam dediki hep bostancı bostancı bir kerede pendik tarafına sür dedi. O günde pendik sürüşü yapıyordum. Akşam saatleri yol boş. Normal hızlarda sürüyorum ve bir anda kendimi yerde buldum. Uçurtma uçurmaya çalışan bir aile uçurtmayı denize doğru indiriyor ve ip ortada geriliyor. Beni tam göz hizamdan kapıyor. Şanslıymışımki ip kesmiyor ve sadece oraya bir basınç uyguluyor. Aradan baya bir vakit geçti fakat hala izi duruyor. Benim de böyle bir hikayem var.

Uçurtmayı uçuran kişi defalarca özür diledi. Ama yapacak bir şey yoktu olan oldu. Kaza dedik helalleştik ve eve gelince durumun vehametini aynaya bakınca gördüm Sadece bu fotoyu bulabildim eskilerden.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)