Kullanan var mı acaba ? 6 almak istiyorum ama çok büyük gibi geliyor , sadece teknosa satıyor bu cihazı ve çevredeki teknosalarda da yok gidip bakamıyorum sizce hangisi alınır?
Kullanan var mı acaba ? 6 almak istiyorum ama çok büyük gibi geliyor , sadece teknosa satıyor bu cihazı ve çevredeki teknosalarda da yok gidip bakamıyorum sizce hangisi alınır?
Bütçen ne kadar?
discovery 2 bulabilirsin o fiyata
asus 5 samsung s4 boyutunda yeterli bir akıllı.6 bende görmedim.
Ben 1,5 aydir zenfone 6 kullaniyorum inanilmaz memnunum. Tr de en detayli kullanici yorumlarina donanimhaber forum sitesindeki kullanici basligina girip okuyabilirsiniz.
Ama ben kesinlikle oneririm.
Goren 2 milyarlik telefon zannediyor bunu da belirteyim.800tl deyince herkes sasiriyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:43 ----------
Bu arada boyut olarak baya buyuk. Note 2,3 bile kucuk kaliyor yaninda.
Elnize alip bakmadan kesinlikle almanizi onermem.
Merhaba bende yaklaşık iki aydır asus zenfone 5 kullanıyorum. Telefon boyutu olsun performansı olsun görüntüsü olsun her açıdan güzel bir telefon . Bu telefonun tek eksiği batarya süresi kullanıma bağlı olarak kısa . Yani sürekli internette gezerim sitelerde dolaşırım oyun oynarım dersen bu telefon max 3 veya 5 saatte şarjı bitirir. Ama ara ara internete girerim ara ara oyun oynarım zaten ben genelde telefon konuşması , sms kullanıyorum dersen bu telefonun şarjı seni 1 gün rahat götürür hatta 1,5 gün bile götürdüğü oldu beni. Dediğim gibi zenfone5 iyi bir telefon kesinlikle. Batarya süresi dışında seni üzmez . Tabi o da beklentilerinle alakalı .
bende 1.5 aydır z5 kullanıyorum telefonun sesi çok az çıkıyor birde wirealess çok az çekiyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)