Bim mi, A101 mi?Arkadaşlar Hangisini tercih ediyorsunuz ?
Bim mi, A101 mi?Arkadaşlar Hangisini tercih ediyorsunuz ?
Yolların kralı olmaz, kuralı olur......
SEVELİM SEVİLELİM DÜNYA KİMSEYE KALMAZ
İkisi'de 5 para etmeyen halkı sağlığından edecek mallar satan bakkal parçaları.
+ Bim'in elektrik parasını biz ödüyoruz yahu
Carrefour - Tansaş - Migros - 4AS favori marketlerim
a101 gerçekten Malzeme açısından çok çok kötüdür. aşırı kötüdür. lanet olsun dedim. okadar dıyorum evimin hemen altında var gitmiyorum.
Bim a101e göre daha güzel tartışılmaz.
Ikisi de bes para etmez
Mahalle bakkallina git adam az para kazansin onlarda ev gecndryo.
Herkes kötüler kötüler,sonra da perşembe cuma sabah 9 da aktüel ürün kuyruğuna girer
ben 5 yıldır bim den alış veriş yaparım ürünlerde bi dandik lik görmedim markasız ürünleri almıyorum
hatta hatta bimcell kullanıyorum 1 yıldır avea ile aynı ama ücret çok daha makul
çok ğüzel alternatif ürünler var ikisindede öyle dandik mal da yok ayrıca
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
bazen ıvır zıvır ürünlerde indirim oluyor yakalarsanız, mutfak alışverişi için daha büyük migrosa giderim, bunlarda alkol satılmıyor diye kılım ayrıca. en azından bira olmalı.
Bazı kısım çok sever bu bim'i
İkisi de güzel ve kaliteli. Yıllardır ürünlerini alırım 1 kez bile ayıplı mala denk gelmedim. Çevremde kullanan da çok ve hiç birinden de aksi duymadım. 2 kuruşluk mala 5 kuruş vermenin kalite olduğunu düşünmüyorum.
Beş para etmez diyenleride zannedersinki evde pirzola,pastırma ile besleniyor
Kuru fasulyecisiniz kendinizi aldatmayın
Ayrıca A101 BİM in kılonudur,dikkat ederseniz indirimli zamanlarda genelde ayni malzemeler satılır
Yahu bu a101 iyi diyen arkadaslar hic et urunu salam vs almadinizmi siz burdan. Yemin ederim plastik tadi var macar salamda nesi kaliteli. Bende öğrenciyim bimden de kipadanda alisveris yaparim hor gormek değil derdim ama a101 kaliteli diyorsaniz tartismaya hazırım sebebi de stok yaparim her ay param biter bisey olur diye o aq101 pardon a101den alisveris yapmam.... niye aldigim stok yaptığım yiyecekleri uzulerek mundar ettim. Ac gezdim o ay
arkadaşlar bişeye açıklık getirelim. bu ürünler kendi ürünleri mi yoksa diğer markaların ürünleri mi? yani örnek veriyorum sütaş süt ile bim in a101 in fason ürettirdiği süt arasındaki kıyaslamayı mı yapıyoruz? yoksa pınar ın a101/bim de satılan salamı ile aynı salamın migrosta satılanını mı kıyaslıyoruz?
sigara satılmıyor değil mi arkadaşlar.......
Ya ben dün ilk defa A101'e girdim, kıyma aldım, bayağı iyi çıktı kıyma, ben de ne güzel yermiş dedim, şimdi yorumları okuyunca kafam karıştı.
Gerçekler şöyle; BİM hükümet taraftarı, A101 ise Paralelcilerden hatta Bankalarının ortaklıkları vardı hisseleri devretti ki birşey olmasın diye... Asıl sorun şu; ikisi de islamcı ikisi de İsrail malı satar. Hatta benim yaşadığım mahallede A101 (eve cok yakın) bir ürünün israil malından başka alternatifi yok adem getirmiyor illa bunu alacaksın diyor (bağırdım çağırdım baya bir kızdım) kasiyer: Şikayetinizi int. sitesinden yapabilirsiniz dedi... O an motorla camdan iceriye hızlanıp girmek geldi içimden ama tabi yapmadım... Peki neden bakkal değilde BİM cünkü 500gr Çaykur Fİliz çay Bİm fiyatı:7,49 bakkalda 9,00 yada 9,50tl birde bakkal olabilmek için ne gerekli? Canım memleketimde ticaret yapabilmek için tek şart var "para" yani sermaye varmı? var öyleyse bakkalda olursun mütaahh-it... Herhangi bir eğitim ahlak yada gereklilik varmı yok yani anlıyacağın canım memleketimde herşey para....
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:34 ----------
Düşün yani bakkalların durumunu; Geçenlerde bakkaldan (market vari yani bakkalın biraz büyüğü) domates alacağım tabi seçiyorum iyisini, adam geldi "seçemezsin hemşerim" dedi! Ben "seçmek benim anayasal hakkım" dedim derin bir sessizlik oldu "Anayasal olarak seçme ve seçilme hakkım var" dedim gene espiriyi anlayamadı...
Büfelerin vatandaşı nasıl düdüklediklerinden haberiniz varmı yada çay bahçelerinde 50 kuruşluk maden suyunu 2 tl ye satan adamlara ne demeli
her ikisi de dar - orta gelirli vatandaşın tercihidir, ben de senelerdir evin demir baş gıdasını bu marketlerden alıyorum , bilindik markaları takip etmeye çalışıyorum.Nadir olarak kipa ya giderim temizlik malzemeleri daha çeşitli olduğu için varsın olsunlar ne zararları varki .Benim ikamet ettiğim yerde 2 şok 1 101 1 bim var . Önüne park eden üst model otomobillerin marka larını görseniz şaşırırsınız dar -orta gelir dedim ama zenginide geliyor alış veriş e.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)