Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Aramızda Knight Online oynayan varmı ?

REKLAM ALANI
    dovahhkin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax 250 ABS
    Arkadaşlar Bilmeyenler için 10 yıllık bir geçmişi olan İnternet üzerinden indirerek Ücretsiz oynanabilen Oyuncular arası Sınırsız bi oyundur.

Ben destan serverinde oynuyorum

Bilmeyenler için bir resim atayım oyundan

Bide Pk yani oyuncular arası savaşın bir videosunu koyalım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    C.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift - 2015
    Knıght online, hayat offline

Zamanında hayatımı kötü şekilde etkileyen bir oyun, sigaradan sonra hiç bir şey böyle bağımlılık yapmamıştı şükür ikisini'de bıraktım
    dovahhkin bunu beğendi.

Motosikleti
    Xmax 250 ABS
    Alıntı C.Kaan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Knıght online, hayat offline

Zamanında hayatımı kötü şekilde etkileyen bir oyun, sigaradan sonra hiç bir şey böyle bağımlılık yapmamıştı şükür ikisini'de bıraktım
    +1

Aynen öyle hayat offline dedirten bi oyun 6 senedir oynuyorum. Hala keyif varmı? var. Nasıl yapıldı bilinmez ama belirli bi süre oynamış herkezin hiç unutmayacagı bi oyun oldugu düşüncesindeyim. Gerçekten ama gerçekten bağımlı yapabiliyor bu oyun
    C.Kaan bunu beğendi.
    Suzuki AN125 47000Km,Sym Gts 250ievo 4000km,CBR 125 6500Km, ,Kawasaki Ninja 250R 14000km
    Yamaha Xmax250 ABS 7000km, KTM Duke 200 ABS 3100km Yamaha Xmax250 8000km, Xj6n 18000km Xmax 250 Yollarda..

sailor33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800 (INTERCEPTOR)
    En son bu oyunu koxp , karakter hırsızlığı... vs gibi nedenlerden morelimi sinirlendirdiğinden bırakmıştım. Hala aynı mı bilmem ama
    dovahhkin bunu beğendi.

Motosikleti
    Xmax 250 ABS
    Alıntı sailor33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    En son bu oyunu koxp , karakter hırsızlığı... vs gibi nedenlerden morelimi sinirlendirdiğinden bırakmıştım. Hala aynı mı bilmem ama
    koxpa af yok banlıyorlar.şimdi otp diye birşey geldi cok ucuz bi miktar para veriyorsun ad şifre girdiğin zaman telefonuna kod geliyor o kod yazılmadan çara girilmiyor bayagı iyileştirdiler yani
    Suzuki AN125 47000Km,Sym Gts 250ievo 4000km,CBR 125 6500Km, ,Kawasaki Ninja 250R 14000km
    Yamaha Xmax250 ABS 7000km, KTM Duke 200 ABS 3100km Yamaha Xmax250 8000km, Xj6n 18000km Xmax 250 Yollarda..

sailor33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800 (INTERCEPTOR)
    Valla ne yalan söyleyim şimdi başka bir oyun oynuyorum Tabi knight ı aramıyor değilim ama tek başına başlayıp karakter kasmak bayağı bir zor. Ama şeytanda dürtmüyor değil Buda benim oynadığım oyundaki karakterim
    dovahhkin bunu beğendi.

Motosikleti
    mondial mg125, mondial 150 mc
    zamanında çok oynadım ama hiç bi işe yaramayan hırsızlıklarla yolsuzluklarla hileyle dolu bir oyun ne olacak oyunda bile aynıyız benden çok şey götürdü bu oyun sigara bunun yanında sivrisinek kalır asosyal eder bu oyun böyle canavar cunavar oyunlarına çoluğunuzu çocuğunuzu yaklaştırmayın bu oyunlar koskoca adamı duman eder ufak çocuklarında hayatını zehir ediyor başarısız sorumsuz bir insan haline geliyorlar
    dovahhkin bunu beğendi.

MotojeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 125 Duke
    Delisi idim.
    Item bas sat bas sat bas sat derken 4 sene sonunda Iron Impact +9 alacak param olmustu(gb) ve nihayet iron ipmact +9(reb.+11)imi elime alıp millete havami atyoudm:D

Ama ne sansizlik ki ben itemi aldim 2 hafta sonra item çoğaltma hacki başladı ve her bebenin elinde artik +9 hatta +10 itemler vardı.
    Bende lanet olsun bu dünyaya dedim ve chari itemleri herseyi sattim 600 e ve biraktim.
    Özlemiyor değilim acayip özlüyorum hemde, lisede ders asip oyuna dalmalar buz gibi havada internet kafe den son paralarla gb almak vay beeeeee çocukluk çok güzeldi ama artık geçtik o yaşları ve oynayanlar baya bi azalmış yani eski tadi vermez bana
    dovahhkin bunu beğendi.

Motosikleti
    Xmax 250 ABS
    party pls para pls devri bitti oyunda cocuk kalmadı denebilir bence bi bakın derim eski dosta

MotojeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 125 Duke
    klanimiizin kollugunu parlatmistik

Serverda 1.nci idik vay be Knight Online güzel oyundu be.

üşenen adam 59 ya da 69 da kalip bişi olyodu unuttum belli yerlere girebliyodu

ardeam mi neydi
    :D yavaş yavaş beynimdeki KO bölümü devreye giriyor

Mamba09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Scrambler & Italjet
    Kaldı mı bu oyun bee

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Yıl 2005 videodaki F9Devil human, cz de yardırıyor. Ben karus asas lvl 61 yada 62, arkadaşın kafedeyim. Elemanın biri towndan çıkma F9 tek atar vs Hade len asıl ben ona ikinciyi vurmam derken baktım bir kalabalık F9 u kıstırmışlar canı gitmiş ölmek üzere, bir spike vurdum öldü, ikinciyi vurmadım ne gülmüştük. Eşşek kadar adamdık bu oyuna bir süre zaman harcadık. Perudan Brezilya dan oyun içi arkadaşlıklarımız olmuştu. Güzel eğlenceliydi vakit kaybımı evet vakit kaybı malesef. Ama o 2005-2006 arasını tekrar oynamak isterdim

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Asıl bahsettiğiniz oyunun atası Ultima Online'dır.
    Zamanında çok oynamıştık, sizinkine hiç bulaşmadım ama.
    mertekina ve !Lk£® bunu beğendiler.
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

mertekina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 150
    ah ultima ahhhh nebula locus quann dönemleri neydi be
    Mecnun bilseydi HONDA sevgisini
    Severmiydi LEYLA zillisini

_oXXo_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250 KIZILL + NC 700 KIRMIZII
    Alıntı tanertc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yıl 2005 videodaki F9Devil human, cz de yardırıyor. Ben karus asas lvl 61 yada 62, arkadaşın kafedeyim. Elemanın biri towndan çıkma F9 tek atar vs Hade len asıl ben ona ikinciyi vurmam derken baktım bir kalabalık F9 u kıstırmışlar canı gitmiş ölmek üzere, bir spike vurdum öldü, ikinciyi vurmadım ne gülmüştük. Eşşek kadar adamdık bu oyuna bir süre zaman harcadık. Perudan Brezilya dan oyun içi arkadaşlıklarımız olmuştu. Güzel eğlenceliydi vakit kaybımı evet vakit kaybı malesef. Ama o 2005-2006 arasını tekrar oynamak isterdim

o carın aslı orc tu sonradan human olmuştu. lordmozart la beraber kan kustururlardı bize. 60 lvl sınırı varken :D
    tanertc ve dovahhkin bunu beğendiler.
    '' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Motosikleti
    Xmax 250 ABS
    Alıntı _oXXo_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o carın aslı orc tu sonradan human olmuştu. lordmozart la beraber kan kustururlardı bize. 60 lvl sınırı varken :D
    Efsaneler bitti yenileri gelmedi işte

Darkin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-125 ('14), Yamaha MT-25 ('17)
    2004-2005 aralığında oynamıştım. Eşya kopyalamadan tut karakter hırsızlığına, karakter kopyalamadan tut eşya yaratmaya yüzlerce oyun açığı, hile hurda yüzünden çok geçmeden bıraktım, şimdi hatırlamak istemiyorum.

!Lk£® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YZF R25
    gençliğimi sömüren oyun.2006 2012 arasın bir fill oynadım.oynarken aldığın eğlence, zevk, başarma arzusu ve hayatının ilerleyen dönemlerinde duyacağın pişmanlık, paha biçilemez

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)