Çok güzellerrrrrrrr
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
zuahaha arızalıdır büyük yapmayın neden acaba? hehehe
Kask tak!
acaba bunun da tekstil ürünleri gibi beden olayı mı var? mesela büyük derken abi L bedeni mi kastediyor, şimdi biri M beden yapmak için girip XXXL yaparsa ne olıyor? yoksa insan bünyesine göre beden kriterleri mi var? mesela, VİP özellikli biri gelince kesin XS mu yapar diyorlar? ya da arka taraftaki gece klubünün fedaisi illa XL mı yapıyordur?godfather adlı üyeden alıntı
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
yuh adam çerçeveletmiş be ..bu kadarda olmaz..sanki dedesinin resmi..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Yaw bunlar gerçek mi, yoksa şaka mı???
[FONT="Georgia"][FONT="Verdana"][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Biliyorsan konuş,ibret alsınlar.Bilmiyorsan sus, adam sansınlar..[FONT="Georgia"][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/FONT][/FONT]
yurdum insanları işteee
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
2. fotodaki öküzlere yurdum insanı demesek olmazmı. pis abazalar onların bacısının resmini çekse birisi katil olurlar ama
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
-Köpekbalıklı resim?Ne bu, şaka di mi?
-Şaka
RAPTOR666 adlı üyeden alıntı
eleman haklı..
CBR 600F Honda,
Onları yurdum insanı değil zaten yurdum yaratığı...Katılıyorum sana Yuh artık dedim zaten o kadar da öküzlük olmaz.Bu arada o bayanlarda turist sanırım.RAPTOR666 adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)