Kapatmayanlar veya kapatanı anlamayanlar plakalarını kapatmasın. Elbet bi gün anlarlar.
Yani sevgili büyüklerimiz seve seve anlamanıza yardımcı olur.
Afedersiniz ama eşek olana semer vuran çok olur.
radar olduğunuda anlamamıştım solladım gittim :D
sunu da belirteyim,
bulundugum ilçede(fethiyede) mobese kameralarının dibinde motorize ekipler kask cezası yazıp adrese yolluyor.
hem ugrasmamıs oluyor hemde sürücüye ceza puanı gelmiyor.
herhangi bir itiraz durumunda mobese kayıtlarına bakılır diye.
aslında her türlü ceza yiyorsun ama böyle daha iyi gibi ceza puanı yemiyoruz :D
bugün plakada mavi tr yi kırmızı yaptım diye polis bunun cezası var dedi çıkarmaya kalktı çıkaramadı bide ruhsatı aldı benim cüzdanım yok ruhsata koyuyorum parayı bu para ne lan dedi dedim koycak yer yok :D
aslında katlanır plakalık bende düşünmeye bbaşladım hgs aldım kaskın üstünde tutuyorum kartı adam inatla girişleri okumuyor.
Ayni gezer radar sizi durdurup birde plakayi kapatmaktan ceza yazarsa ne yapicaksiniz ? Motorumu kapaticaksiniz komple .
http://www.sabah.com.tr/Yasam/2013/0...adar-ensenizde
Bi bakıver hocam
2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı
evet çoğu radar aracında sadece önünde kamera var fakat bizim burda arka taraflarındada var bir çok aracın...bu yüzden emin olamazsın aha radarı atlattım bas gaza dersen gönderiyorlar emin ol denendi onaylandı
eğer plakamı kapatıp gezersem hiç bir uygulamadada durmam...devleti tek başına zengin edecek değilim..
Şimdi bi anımı anlatmak istiyorum
Genel olarak trafik kurallarına uyarım. Aracımı aldım ilk 2 yıl boyunca otobanda 130 üstüne cıkmadım. Otoban 3 şeritli idi ve hiç alakası olmayan bir şekilde 2 şerit kapatılarak 5km boyunca tek şeritte kamyonun arkasına takılarak 50-70 arası devam ettik yol acılıp 3 şerite cıktığında dedim bu araç bakayım ne kadar yapıyor. Bastım gaza verdim çoşkuyu aracta tam 200 ü gördüm baktım karşımda sol taraf cepte sivil radar aracı ilk radar cezamı orada 320 tl ile yedim.
Bu ceza resmen tuzak kurularak verildiğinden zoruma gitmişti. Sonuçta Otobanda acıkca tuzak kuruluyor. Bilmeyenler için böyle durumlarda yol acılınca ilk 5 km boyunca kurallara uymalarını tavsiye ederim. Buda benden olsun.
bir ara haberere çıktı sürücülere tuzak kuruluyor ve bundan sonra radar tabelası olmadan radar kurulamayacak diye ve yürürlükten geçmişti ve halen tabela koymadan radar koyuyorlar ve seyir halindekiler önüne ve arkasınamı yapıştırcak :D
düz yolda bir anda 50 km tabelası görürseniz pesindende radar cezası gelirse sasmayın.
yol insaatı olmus , çift serit olmus ama tabela unutulmus.
oradaki unutulmus tabelayı dahi adam yerine koyuyorlar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)