Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır sanırım pek siteye uğrayamıyor ve sizlerin sıcak ortamından uzak kalıyorum. Belki beni özelyen yoktur aranızda ama bunca zamanki muhabbetimizin hatrı var.
Uzun zamandır epey bir yorgun olduğumu hissettim. Kötü bir aşk acısı+birde iş yoğunluğu ve aile içi sıkıntılardan dolayı sizlerden ve motosiklete olan aşkımdan epey bir uzak kaldım ve dahada uzak kalmayı planlıyorum. Hoş msn imde ekli olan arkadaşlarımında çoğu zaten hal hatır sormuyorlar . Demek ki özlenmemişiz ve zamanlada unutulmaya başlamışız triplerine girdim . Neyse sadede geleyim, bu kimi zaman esprili, kimi zaman sivri dilli arkadaşınız kendini toplayana kadar aranızdan ayrılıyor. Bu kendini toplama süreci ne kadar sürer bilemem ama uzun süreceğinede eminim. Kim bilir belki uzun bir süre sonra bir Yamaha FZ6 ile dönerim . Birçoğunuzu gerçekten çok seviyorum hem motosiklet sevdası olsun hem arkadaşlık, hemde dostluk adına birçoğunuzdan birçok şey öğrendim. Ağladığınızda da güldüğünüzde de yanınızda olmaya çalıştım ve sizlerde paylaştığım sürece benim yanımda oldunuz. Neyse olayı damara bağlamayım tarzım değil zaten (daha ne kadar bağlayacaksam ).
Evet arkadaşlar artık ben gider . Motosiklet konusunda tercih yapmak isteyen ve bu sevdaya yeni tutulmuş arkadaşlara sitede olsamda olmasamda bilgim dahilinde her zaman yardım edeceğimide belirteyim. MeTaL gider kalan sahalar sizindir ...