Arkadaşlar eğer içiniz el vermezse girmeyin,
Merak edip kararsız kalanlar için söyliyeyim.Ben kendimi midesi sağlam birisi bilirdim,2 dakika dayanamadım yavsiye etmem.Allah ölmüşte olsa kimseyi o duruma düşürmesin...
Birgün Mutlaka...
Arkadaşlar benden tavsiye, yemek yerken seyretmeyin. Hatta en iyisi hiç seyretmeyin.
niyekine hayatın gerçeği bunlar...
ben bunu seyretmeye kalktımda daha çeyreğini seyretmeden kapattım çok iğrenç bişi ya
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Aman kimseye tavsiye etmem. İnanılmaz bir şey. Ogrish halt etsin yanında. Hayatın gerçeği sayılabilir ama her gerçeği bilmek istememeliyiz. Aman girmeyin arkadaşlar o linke. Biliyorum daha cazip hale geldi benim ve diğer arkadaşların yazıları yüzünden ama ısrar ediyorum bakmayın.
Megasoft yaktın bizi.
Freni var, duruyo.
iyi girmeyelim bakalım
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
İğrenç mi...
Ben 3.ye seyrediyom...
Her seferinde "wayy bee" dedim.
Merak ettiğim bişey var.Bu doktor amca bu kadar dağıttı ama geri toplayabilecek mi?
Bende izlemenizi önermem psikolojik olarak ters bir video...
Bize biyoloji dersinde lise üçteyken biyoloji örtmenimiz kalp ameliyatı seyrettirmişti.O yüzden çok garipsemedim.Kalın bağırsak amma acaipmiş yav Bence doktor (özellikle de cerrah) olmak isteyen genç arkadaşlar bi baksın derim, mideleri kaldırmıyorsa vazeçsinler(özellikle de cerrahlıktan).
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Ben göz olayından sonrasını seyretmedim zaten. Bence geri toplamaya da uğraşmamıştır doktor, parçaları kavanozlarda geri vermiştir veya doğrudan krematoryuma yollamıştır
kendimi çok kötü hissediyorum o adam nasıl bi insandır da bu kadar rahat yapıyo.organlarımı bağışlamayı düşünüyodum vazgeçtim
Lem organ bağışı hikaye , aha gördünüz belki bu zavallı da 2 - 3 organı bağışlamıştı.Mesela beyin çekirdeğini bağışladı. Ya da akciğer dokusunu , ama doktora baksana , sanki yıllardır intikam almayı bekliyormuş gibi bir hali var...
Yaw bu arada eğer dikkatinizi çektiyse , parçalarken , bir süre sonra , merhum arkadaşın sağ göğüs slikonunu çıkarıp , elinde oynayıp tekrar yerine yerleştiriyo
Taze ete geeeel sosis vaaar sucuk vaaaar köftelik kıyma vaaaar
(Bu arada ablayı Robocop 4'te görecez, 2008de geliyo)
walla arkadaşlar hayatın gerçekleri (bu arada ne meslekler var ) ALLAH hepimize hayırlı ölümler nasip etsin
iyiki otopsi sırasında kadının suratı gözükmüyordu, yoksa kesin bayılırdım heralde
viper_1 evet silikon olayı ilginç
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)