Ehliyet alma hakkında bilgi sahibi olanlar girin içeri lütfen
Reklamlar
-
30 Ağustos 2014, 01:43
Reklamlar
-
30 Ağustos 2014, 01:48
Dosya nin belirli süresi var o süre içinde alman gerekiyordu sanırım yandı yanlış hatırlamıyorsam 2yıl yada 5yıldı bu süre
-
30 Ağustos 2014, 01:49
Dosya yanması gibi bir durum söz konusu değil kursa gidip dosyanızı alıp ehliyetinizi alabilirsiniz diye biliyorum
-
30 Ağustos 2014, 01:52
hsk adlı üyeden alıntı
Dosya nin belirli süresi var o süre içinde alman gerekiyordu sanırım yandı yanlış hatırlamıyorsam 2yıl yada 5yıldı bu süre
Aynen süresi var biliyorum ve 2 yıl diye biliyorum ama işten inan ki fırsat bulupta soramıyorum kimselere.eve geldim bi sorayım dedim.bende 2 yıl diye biliyorum ama teyit edeyim istedim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:50 ----------
C.Kaan adlı üyeden alıntı
Dosya yanması gibi bir durum söz konusu değil kursa gidip dosyanızı alıp ehliyetinizi alabilirsiniz diye biliyorum
netten baktım da Bu Yönetmeliğin yayımı tarihinden önce, düzenlenmiş olan sürücü sertifikaları buYönetmeliğin yürürlüğe girdiği tarihten itibaren iki yıl içinde sürücü belgesine dönüştürülür. Süresi içerisinde sınıfına uyan sürücü belgesi ile değiştirilmeyen sertifikaların geçerliliği sona erer bu yazıyor.yani 2 yıl diyor.benim 2 yıl dolmadı daha çok şükür
-
30 Ağustos 2014, 01:57
Şimdi baktım 2yıl içinde alman gerekiyormuş.
-
30 Ağustos 2014, 01:58
hsk adlı üyeden alıntı
Şimdi baktım 2yıl içinde alman gerekiyormuş.
Çok teşekkür ederim yardımın için allah razı olsun çok şükür 2 yıl daha dolmadı.maaşı alınca direk gidip bastırıcam 10 12 gün sonra inşallah.
Yeni sürücüler gidecekleri yer seçer ve giderler,eski sürücüler yön seçer
ve giderler.
İnsanlar motosiklet gibidir,her birinin farklı tarzı ve özelliği vardır
-
30 Ağustos 2014, 02:03
Hayırlı olsun inşallah bende geçerim şu direksiyon sınavını biraz zorlaştırmışlar sanırım sınavı önceden 9 duba bide düz çizgi vardı o kadar
-
30 Ağustos 2014, 02:04
hsk adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun inşallah bende geçerim şu direksiyon sınavını biraz zorlaştırmışlar sanırım sınavı önceden 9 duba bide düz çizgi vardı o kadar
a2 için mi söylüyosun ? eğer a2 ise evet baya zorlaştı.trafikte bile sürüyosun yani 30 dakika kalıcak bir hata yapmaman lazım.
ve giderler.
-
30 Ağustos 2014, 02:05
-
30 Ağustos 2014, 02:09
hsk adlı üyeden alıntı
Evet A2 için diyorum
Dediğim gibi zorlaştırdılar yeni yasa ile.toplam 30 dakika sınav.ben alırken dubaların arasından dönüp gelmiştim sadece.hakkında hayırlısı olsun
ve giderler.
-
30 Ağustos 2014, 02:12
Amin sağol bi scooter aldım ufak ufak öğreniyorum umarım vitesli de zorlanmam fazla
-
30 Ağustos 2014, 17:37
Yarın a2 sınavım var acil yardım !!!
Merhaba.ben bu foruma bugün üye oldum.yardımınıza ihtiyacım var.ben samsunda oturuyorum.17 yaşındayım.bi ehliyet kursuna kaydoldum vE yazılı sınavı hiç kursta ders dinlemeden sadece kendim sınavdan 1 gün önce 2 saat çalışarak girdim.ve 94 aldım.yarında a2 direksiyon sınavına giricem ve kurs bugün bana sadece 15 dakika vitesli motor sürdürdü.hiç 8 falan çizdirmedi ama galiba yarın sınavda yapacakmışım.ve ben hayatımda bugüne kadar hiç vitesli motosiklet sürmedim.sadece birkere scooter sürdüm o da düz yolda.yarın sınavı geçmem lazım.ne yapmalıyım nasıl 8 çizerim.dönüşlerde debriyajlamı dönim ne yapim.yardım edin.samsunda olan varsa bana bugün yada yarın sabah biraz öğretebilirmi.acilll.parası neyse veririm.
-
30 Ağustos 2014, 18:58
1 yıl ı geçtiği için tekrar sağlık raporu almanız gerekiyor galiba.(Eski sağlık raporuda dosyada olacak)Eğer gözlük vb. bi durumunuz yoksa sağlık ocaklarından 2 dk da alabilirsiniz.
-
30 Ağustos 2014, 20:56
Ben b ehliyet sertifijasını 2011 de almıştım şimdi bu kanun geçerliliğinden itibaren mi 2 yıl yoksa sertifika süresi mi 2 yıl bilen biri cevap verirse çok makbulw geçer bu arada 5 mayıs 2011de almışım
-
30 Ağustos 2014, 20:58
Ygz adlı üyeden alıntı
Ben b ehliyet sertifijasını 2011 de almıştım şimdi bu kanun geçerliliğinden itibaren mi 2 yıl yoksa sertifika süresi mi 2 yıl bilen biri cevap verirse çok makbulw geçer bu arada 5 mayıs 2011de almışım
5 Mayıs 2013 de günü dolmuş oluyor
-
31 Ağustos 2014, 14:16
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)