"Damsız almıyoruz" nasıl bir şeydir ya ?
Reklamlar
-
21 Ağustos 2014, 05:11
Arkadaşlar ailemde tatildeydim, malum aileyle olunca hazırda arkadaş gurubu olmuyor. Neyse dedim biraz eğlenelim bari, 7/24 aile ile olmuyor. Yaşım 25 bu arada.Baby face bir kardeşinizim Bir mekana gittim pardon damsız almıyoruz, diğerine gittim aynı şekilde. Bu nedir ya? Sapsız da almayın kardeşim o zaman. Birde bunun turistik tatil mekanlarında yapılması çok geri kafalılık geliyor bana. Erkeğim diye tek başına eğlenme hakkım yok mu!!Kapı önünden kız çevirip damsız almıyorlarmış eşlik edermisin demekte bana uymuyo. Acayip sinir oldum ya
Üstte mont, elde kaskı görünce mi çekindiler acaba
Reklamlar
-
21 Ağustos 2014, 06:29
Bizide zamanında almamışlardı. Arkadaş ben giremiyorsan başkasıda giremez diyerekten kız kıza gelen gurupları söyledi nerde bunların damı filan baya bi bagırış cagırış isyan ve sonuc olarak kızlarda bizde giremedik üstüne mimlendik bide
-
21 Ağustos 2014, 10:56
-
21 Ağustos 2014, 11:20
cece89 adlı üyeden alıntı
Hele tatil bölgesinde
3 yıl Antalya-Alanya da animatörlük yapmış biri olarak Türkçeyi konuşamayan barzolarımız Rusçayı dil bilgisi dersi verecek seviyede çözmüş olması işin ne denli tehlikeli olduğunu anlatıyor.
Barzolar kafası elinde sigarasını sallaya sallaya dans edecek turist kızın çevresinde belki 5-6 tanesi aynı anda kız yüz vermezse belli bir saatten sonra tecavüz başlıyor
Sevgili Falcon,
Damsız girilmezdeki olayındaki hedef kitle sende ben de değiliz kardeşim.
Biz sadece bu noktada dolaylı etkilenen kitleyiz yani erkek sokmuyoruz o zaman yanında dam olmayan kimse girmesin durumu çünkü öbür türlü büyük ayrımcılık olacak (Guardların arkadaşı değilsen tabi)
Olay kendini bilmeyen yerinde duramayan efendiliği bırak adamlık vasfını almamış hadım edilmesi gereken kuru bir topluluk olduğu için bu kadar netler.
Bu noktada illaki alan yerlerde vardır gittiğin mekanların biraz kalitesini düşür yada bulunduğun bölgedeki kişilerden mekan ismi al hatta kapıda tanıdığı varsa direk onun ismini al o şekilde git.
Eğer alanya tarafındaysan özel mesaj at
cece89 güzel özetlemişsin de fiili durum şöyle,
o barlarda barmen, garson, güvenlik görevlisi hatta işletmeci olarak çalışan tayfa da o barzolardan oluşuyor.
dolayısıyla sen/biz dolaylı yoldan etkilenen olarak damsız içeri giremezken, o potansiyel tecavüzcü barzolar içerde bonzai kafasıyla kız seçiyorlar.
barın önünde kızlara rica etseydiniz beraber girebilir miyiz diye, biri kabul etmese başka biri kabul eder. içeri girince de içki ısmarlar teşekkür ederdiniz.
-
21 Ağustos 2014, 11:26
braveguy adlı üyeden alıntı
cece89 güzel özetlemişsin de fiili durum şöyle,
o barlarda barmen, garson, güvenlik görevlisi hatta işletmeci olarak çalışan tayfa da o barzolardan oluşuyor.
dolayısıyla sen/biz dolaylı yoldan etkilenen olarak damsız içeri giremezken, o potansiyel tecavüzcü barzolar içerde bonzai kafasıyla kız seçiyorlar.
barın önünde kızlara rica etseydiniz beraber girebilir miyiz diye, biri kabul etmese başka biri kabul eder. içeri girince de içki ısmarlar teşekkür ederdiniz.
Çok mantıklı hareket olur söylediğin genelin giriş şeklide bu ama falcon a pek uymuyor.
O yüzden aracı bulması çok daha güzel iş yapar yada tatil yaptığı alandan birini alıp götürecek.
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
-
21 Ağustos 2014, 11:55
Zuzuuw adlı üyeden alıntı
Ben hiç içip içip gecenin ilerleyen saatlerinde yanında kız arkadaşı olan bir erkeğe asılan, laf atan, göz kırpan kadın görmedim.
Ohooo... Şanzelize'de takılıyorsan görmezsin tabi
Motosikletli Kaplumbağa...
-
21 Ağustos 2014, 12:41
-
21 Ağustos 2014, 14:21
-
21 Ağustos 2014, 15:23
cece89 adlı üyeden alıntı
Hele tatil bölgesinde
3 yıl Antalya-Alanya da animatörlük yapmış biri olarak Türkçeyi konuşamayan barzolarımız Rusçayı dil bilgisi dersi verecek seviyede çözmüş olması işin ne denli tehlikeli olduğunu anlatıyor.
Barzolar kafası elinde sigarasını sallaya sallaya dans edecek turist kızın çevresinde belki 5-6 tanesi aynı anda kız yüz vermezse belli bir saatten sonra tecavüz başlıyor
Sevgili Falcon,
Damsız girilmezdeki olayındaki hedef kitle sende ben de değiliz kardeşim.
Biz sadece bu noktada dolaylı etkilenen kitleyiz yani erkek sokmuyoruz o zaman yanında dam olmayan kimse girmesin durumu çünkü öbür türlü büyük ayrımcılık olacak (Guardların arkadaşı değilsen tabi)
Olay kendini bilmeyen yerinde duramayan efendiliği bırak adamlık vasfını almamış hadım edilmesi gereken kuru bir topluluk olduğu için bu kadar netler.
Bu noktada illaki alan yerlerde vardır gittiğin mekanların biraz kalitesini düşür yada bulunduğun bölgedeki kişilerden mekan ismi al hatta kapıda tanıdığı varsa direk onun ismini al o şekilde git.
Eğer alanya tarafındaysan özel mesaj at
o kadar güzel açıklamışsın ki dicek bişi kalmıyo valla dostum
çeşmedeyim Cece malesef
-
21 Ağustos 2014, 16:01
MotorKafa adlı üyeden alıntı
Magandaların takılmadığı herhangi bir bara git yeter.
Ve kalıbımı basarım, yanında kız arkadaşın varsa daha da çok sarkıntı oluyorlar.
Kendimi çekici buluyorum yada her gittiğim barda kızlar yakamdan düşmüyor tribi falan değil, yanlış anlaşılmasın.
Ama kural budur.
Ortamda kadınlara sarkıntılık eden erkek yoksa, kadınlar erkeklere sarkıntılık eder.
Ve yanında bir kadın varsa, etrafındaki kadınlar her zaman seni daha çekici bulur.
Aşk Doktoru
bana da anca migros yanında bira ısmarla
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
21 Ağustos 2014, 16:10
kapı önünde bekleşen tiplere bir göz gezdirirsen neden almadıklarını anlarsın ayrıca yabancıları damsız alırlar ama türkleri almazlar
-
21 Ağustos 2014, 16:15
otopsici adlı üyeden alıntı
bana da anca migros yanında bira ısmarla
Hahahha onu da ben ısmarlamadım ki yanlış hatırlıyon. Sen ısmarladın
-
21 Ağustos 2014, 16:19
kurallar basit. ya bahsedılen turkce dahı konusamayan oranın yerlısı ya da calısanı barzo tıplerle sabahtan muhabbetı koyacaksın ya da en fazla 4-5 defa 1-2 lı kız grubuna yavsayıp ıcerı gırdıkten sonra bı ıckı ısmarlar sonra tesekkur edıp yanlarından ayrılacaksın. sanslıysan onları dahı goturebılırsın, sanssızsan senı fıxleyen bı dallama olayı cakar ve yıne dısarı atılırsın karı kız ortamında gurur olmaz hacım. deneyeceksın. bıkmadan utanmadan deneyeceksın. no paın no gaın...
-
21 Ağustos 2014, 17:09
1990 yılında falan. konyada bir pizzacıya almamışlardı beni.
Damsiz girilmez demişti kapıda bir tip.
Eskiden lokantaların "aile salonu" olurdu. Sapsan oraya oturamazdın. O pizzacının sap yeri hiç yokmuş beni hiç almamıştı.
Bursa da Burç sineması vardı eskiden. 80 li yıllarda oraya da sadece balkona alıyorlardı sapları.
Kızlarla gelmedi isen salona giremiyordun. karizma fena çiziliyordu.
"Rainman" fimini altda "aile salonu" denen yerde kızlarla seyretmiştik. Artık ne koymuşsa sap sap balkondan film seyretmek acaip sevinmiştim.
Şimdi o zamanlar çook eskilerde kaldı. Bence şükredin.
"aile salonumuz vardır"
-
22 Ağustos 2014, 00:11
wolrath adlı üyeden alıntı
kurallar basit. ya bahsedılen turkce dahı konusamayan oranın yerlısı ya da calısanı barzo tıplerle sabahtan muhabbetı koyacaksın ya da en fazla 4-5 defa 1-2 lı kız grubuna yavsayıp ıcerı gırdıkten sonra bı ıckı ısmarlar sonra tesekkur edıp yanlarından ayrılacaksın. sanslıysan onları dahı goturebılırsın, sanssızsan senı fıxleyen bı dallama olayı cakar ve yıne dısarı atılırsın
karı kız ortamında gurur olmaz hacım. deneyeceksın. bıkmadan utanmadan deneyeceksın. no paın no gaın...
yenge biliyo mu yazdıklarını abi
'' hayat ancak ölümle yüzyüze gelince anlam kazanır. ''
-
22 Ağustos 2014, 00:43
uslu bahriyeli mi olur
-
22 Ağustos 2014, 09:03
MotorKafa adlı üyeden alıntı
Hahahha onu da ben ısmarlamadım ki yanlış hatırlıyon. Sen ısmarladın
he hatırladım onu da bana ısmarlattın demi
neyse gelemedim bu sene seneye yaparız bişeyler
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
Dostum malesef tek başına giden erkekler biraz abazan takılıyor ama yanında bir bayan olunca usturublu davranıyorlar, bu uygulama onun için yapılıyor mekanda kavga çıkma ihtimali bir nebze de olsa düşüyor. (Barda çalışan bir dostumdan öğrendim)
-
26 Aralık 2015, 13:08
kişiye göre değişir paralıysa alırlar
-
26 Aralık 2015, 13:36
hayko5 adlı üyeden alıntı
Dostum malesef tek başına giden erkekler biraz abazan takılıyor ama yanında bir bayan olunca usturublu davranıyorlar, bu uygulama onun için yapılıyor mekanda kavga çıkma ihtimali bir nebze de olsa düşüyor. (Barda çalışan bir dostumdan öğrendim)
Evet arkadaşa katılıyorum kesinlikle bu uygulamanın amacı kesinlikle budur ama alan yerler Yok mu illaki var bodrumda tatilde iken bizede aynı durum vardı barin sahipleri ile gündüz Bir şekilde tanışma fırsatımız olmuştu insanlar bizim Nasıl biri olduğumuzu anlayınca sıkıntı çıkartmadan girip çıkıyorduk rahat rahat
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)