Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

serserilere göz dağı vermek hakk.

REKLAM ALANI
    jackonbir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    beat-cbf150-apache-cbf150-NC700-XMAX-DJANGO-ACTIVA
    ben 1,5 metre boyunda sıçanın silah çıkartıp üzerimize sıktığını gördükten sonra sadece şunu söyleyebilirim; sessizce olay mahallinden uzaklaş...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    linkinpark20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6
    tek çare katil gözler

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Biber gazı felan taşı hiç uğraşmadan olduğu yere yığ belki cebindekine güveniyordur hiç belli olmaz boks bilmen seni kurtarmaya bilir dirisi para etmez ama ölüsü para eder kimse kusura bakmasın hiç bulaşmadan uzaklaşmaya bak
    07mehmet07 bunu beğendi.

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    doğoşmeyin.
    acayüp bunu beğendi.

hayko5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V-Twin Café racer
    Geçen hafta sahilde iki kişi oturmuş muhabbet ediyorduk. Yanımıza bir serseri geldi bildiğin çırdımçırdo, velavelavelvela diye konusuyor. Tuttu omzumdan sen bize ne hareket Çektin dedi istifimi bozmadim ben sizi tanimiyorum derken ardarda vurmaya başladı kalktim ayağa tam vuracam 4 kişi toplandı basıma arkadaşımı da 4 kişi tutuyormus 8 kişi daldilar 2 kişiye aralarından sıyrılıp duvara köşeye geceyim gelene sallarim diye düşündüm aralarından siyrildim bir kişi gelişine tekme attı yere serildim o ara gözüme de darbe aldım gözüm patladı diye bağırdım bu defa iki kere ardarda ayakkabının burnuyla gözüme vurdular ben iyice kapandim sonra bir anda vurma kesildi kalktim elim yüz heryerim kan içindeydi polisi aradım kaçtılar aracın plakasını da o ara polisi verdim darp raporu çıkardılar şikayetçi olduk sağ gözüm patlayacak duruma gelmiş alt goz kapagim yırtıldı gözüm halen kotu durumda ve eminim ki polislerden de bir şey çıkmayacak olay olduğu ile kalacak. Hatta polisler basta bize bu saatte burada ne işiniz falan var dedi bizde cahil civelek degiliz kendi ülkemizde gezemeyecez mi oturamayacaz mi siz ne güne duruyorsunuz dedim haklisin yeğenim dedi sustu.

07mehmet07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw s1000rr
    Uzun süre uzakdoğu sporları ile uğraştım judodan kickboks'a neredeyse hepsini de yaptım, o kadar sataşan insan içinde sadece bir kez anneme küfreden biriyle kavga ettim ve netice ne dersin burnunu kırdım, böyle serseri piyasada çok var, daha bugüne kadar dövüş sporuyla uğraşan hiçbir arkadaşımın kavgasına şahit olmadım etmezler çünkü, biri sizin canınıza malınıza ya da ırzınıza kasdetmedikçe bırak konuşsun korkuttum sansın, sen dalganı geç eğlen, ben öyle yapıyorum "abi sen büyüksün yaa kavga etsek ben senden kesin dayak yerim" diyorum gülüyorum eğleniyorum, takma böyle şeyleri
    shooter1 bunu beğendi.

Sadık1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Şafak Tan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    12 Sene önceydi sanırım. 20 Liyaşlardayım.eskişehire toplantı için gitmiştim.
    kardeşimde orda öğrenci. Akşam dolaşmaya çıktık. Cadde biraz tenhaydı. Bir grup serseri peşimize takıldı.
    Yaşları 12 18 arası 8 fırlama. Arkadan laf atıyorlar pek sallamadık. en son biri tekme salladı.ceketimi sıyırdı.
    Bundan sonra nemi oldu? tahmin edin..seçenekler;
    1) 21 Ve 26 yaşında iki gen kardeş serseri kucumser ve dalar.ya döver,ya bıçaklanır.
    2) Korkar kaçarlar,serseriler civciv gormus tilki gibi bunları kovalar elbet kıstırır bir yerde soyarlar..
    3) Serseriyi ADAM YERİNE koyar, insanca ama soğukkanlılıkla tereddütsüz konuşur.tehdit etmez ama işin varacağı sonuçları yorumsuz iletir. Serseriler biraz tereddüt eder sonra özür diler dağılırlar...

Heyecanını anlıyorum. Kanın kaynıyor. İçinden bir ses BOKS EĞİTİMİ TAM ŞİMDİKİ DURUM İÇİN HADİ DAL! diyor. Elin cebindeki muştada. cebinin içinde çoktan eline geçmiş bile soğuk metal. Sanki hadi diyor, dağıt suratını,görsün gününü...
    Sağduyunu dinliyor yürüyüp gidiyorsun. İçin içini yiyor... bir dahakine belkide sağduyunu dinlemeyip dalcaksın.artık ne çıkarsa baHtına...
    3. Seçenekten yurumek için ihtiyacın olan kufur içermeyen ve tehditkar olmayan 2 cümle. Sağlam bir duruş ve en önemlisi karşındakini adam yerine koymak. Sırf aşağılandıkları ve adam yerine konmadıkları için bu sataşmaları... doğru teşhis,doğru ilaç....

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
    Şafak Tan bunu beğendi.
    GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
    HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)