ben 1,5 metre boyunda sıçanın silah çıkartıp üzerimize sıktığını gördükten sonra sadece şunu söyleyebilirim; sessizce olay mahallinden uzaklaş...
ben 1,5 metre boyunda sıçanın silah çıkartıp üzerimize sıktığını gördükten sonra sadece şunu söyleyebilirim; sessizce olay mahallinden uzaklaş...
Biber gazı felan taşı hiç uğraşmadan olduğu yere yığ belki cebindekine güveniyordur hiç belli olmaz boks bilmen seni kurtarmaya bilir dirisi para etmez ama ölüsü para eder kimse kusura bakmasın hiç bulaşmadan uzaklaşmaya bak
Geçen hafta sahilde iki kişi oturmuş muhabbet ediyorduk. Yanımıza bir serseri geldi bildiğin çırdımçırdo, velavelavelvela diye konusuyor. Tuttu omzumdan sen bize ne hareket Çektin dedi istifimi bozmadim ben sizi tanimiyorum derken ardarda vurmaya başladı kalktim ayağa tam vuracam 4 kişi toplandı basıma arkadaşımı da 4 kişi tutuyormus 8 kişi daldilar 2 kişiye aralarından sıyrılıp duvara köşeye geceyim gelene sallarim diye düşündüm aralarından siyrildim bir kişi gelişine tekme attı yere serildim o ara gözüme de darbe aldım gözüm patladı diye bağırdım bu defa iki kere ardarda ayakkabının burnuyla gözüme vurdular ben iyice kapandim sonra bir anda vurma kesildi kalktim elim yüz heryerim kan içindeydi polisi aradım kaçtılar aracın plakasını da o ara polisi verdim darp raporu çıkardılar şikayetçi olduk sağ gözüm patlayacak duruma gelmiş alt goz kapagim yırtıldı gözüm halen kotu durumda ve eminim ki polislerden de bir şey çıkmayacak olay olduğu ile kalacak. Hatta polisler basta bize bu saatte burada ne işiniz falan var dedi bizde cahil civelek degiliz kendi ülkemizde gezemeyecez mi oturamayacaz mi siz ne güne duruyorsunuz dedim haklisin yeğenim dedi sustu.
Uzun süre uzakdoğu sporları ile uğraştım judodan kickboks'a neredeyse hepsini de yaptım, o kadar sataşan insan içinde sadece bir kez anneme küfreden biriyle kavga ettim ve netice ne dersin burnunu kırdım, böyle serseri piyasada çok var, daha bugüne kadar dövüş sporuyla uğraşan hiçbir arkadaşımın kavgasına şahit olmadım etmezler çünkü, biri sizin canınıza malınıza ya da ırzınıza kasdetmedikçe bırak konuşsun korkuttum sansın, sen dalganı geç eğlen, ben öyle yapıyorum "abi sen büyüksün yaa kavga etsek ben senden kesin dayak yerim" diyorum gülüyorum eğleniyorum, takma böyle şeyleri
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)