bi hata yüzünden şimdilik yokmuş sanırım ama gelecek diye açıklamışlar
kuzenimde var lumia ve baya dahil whatsapp'a
bi hata yüzünden şimdilik yokmuş sanırım ama gelecek diye açıklamışlar
kuzenimde var lumia ve baya dahil whatsapp'a
Heil Spellcheck
Abi vazgeçin artık piyasadaki bilinen markalardan ya, siz böyle yaptıkça marka ismi yüzünden daha pahalı satmaya başlıyorlar. 750 liraya donanım mı istiyorsun? Google Nexus 5! Hatta boşver Nexus'u, siz hiç One Plus'ın One modelini duydunuz mu? 300$'cık, hayvan gibi telefon: http://oneplus.net/one Özellikle Çinlileri öneriyorum, çok sağlam bataryalar koyuyorlar. One Plus gibi birkaç marka-model daha vardı ama unuttum isimlerini.
Şimdi kimse gelip bana iyi ama Çin'den telefon alacağız, ne servisi var burada ne parçası demesin. Buradan aldığın telefonun servisi var da ne oluyor? Her şeye kullanıcı hatası.
Burada bir b*ktan anlamayan adamlara telefonumu servise vermek istiyorum diyeceğime, telefona bir şey olduğunda 2 e-posta atar Çin'e yollar gidiş gelişini de beklerim.
Telefonda çin malına karşıyım ayrıca o telefonu gumrukten geçirmek sıkıntı olmaz mı ?
75 dolarımı ne geçince vergi alınıyor diye biliyorum ayrıca garanti olayı her firmada aynı değil önceki sayfada yazdıklarımı okuyun
Alcatel'in bir telefonu vardı elimde, custom ROM atmaya çalışırken full-brick oldu. Şarjdayken kapandı hiçbir şeye tepki vermiyor dedim, ne olduğunu anlamadılar yenisini yolladılar, 2. defa bilerek yaptım yine yeniden yolladılar. Mesela bu örnek servisin iyi olduğunu göstermiyor, anlayıp yollamasalar helal olsun derdim. Konuyu açan arkadaş gibi elimde 750 lira olsa One Plus - One modelini alır vergisini ödememe rağmen cebime para bırakırdım. Tercih meselesi.
One plus Oneda 630 tl falan gümrüktede 200-300 tl alırlar burda hat açtıma parası 100 tl ıvır zıvır 1000 tlyi geçer.Ayrıca garantisi olmayacak telefon bozulursa hiç şansım olmaz yani teknoloji biraz şans işide 1000 tlde az bi fiyat değil.Türkçe dil desteğide sıkıntı olabilir ama özellik bakımından çok çok iyi.
Herkes ebaydan telefon almak istiyor
https://www.google.com.tr/webhp?sour...elefon%20almak
Arkadaşlar telefon'u motosiklete bağlamak için vantuzlu araç kit'i nerden bulabilirim tavsiyenizi bekliyorum (samsung s3)
GM Discovery 2 çıktı onada bakabilirsin...
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:46 ----------
vantuz yerine şunun gibi gidona bağlanan bişey daha sağlıklı olacaktır düşüncesindeyim
http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/motorsiklet-telefon-tutucu-kapali-model-14cm-7cm-120346867
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
yukardaki üriünle video da çekebilirmiyiz yani arkasinda kamera deliği varmi
kesinlikle sony derim. kendim ve eşim kullanıyoruz defalarca yere düştü çeşitli şekillerde ve yüksekliklerden. sadece dış kasada çok ufak çatlamalar oldu ama ekran en ufak bir hasar bile almadı.
Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.Büyük ölçüde kararım Lg L90 oldu.Discovery 2 daha satan ver yok sanırım göremedim.Sonyden 2 çekirdekli işlemci ve sony desteği yüzünden vazgeçtim.
Arkadaşlar limitim yok, telefon almayı planlıyorum androidciyim galaxy s7 düşünüyorum diyafram 1.7 olduğundan dolayı, ona rakip xperia xz var aklımda.
Sizin önerebileceğiniz kamerası öncelik, arttırabilir hafıza ve su/toz sertifikalı bir model var mıdır? MWC 2017 de daha iyi modeller çıkar, sabret derseniz bekleyebilirim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)