Arkadaslar arada telden giriyorum anasayfada sorun yok fakat bi konuya girince soldan ilk 1 yada 2 harf okunmuyor icerde kaliyor google chrome yada kendi tarayucisindan denedim ayni telefon turkcell t40 sade bu sorun bendemi var
Arkadaslar arada telden giriyorum anasayfada sorun yok fakat bi konuya girince soldan ilk 1 yada 2 harf okunmuyor icerde kaliyor google chrome yada kendi tarayucisindan denedim ayni telefon turkcell t40 sade bu sorun bendemi var
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
mobil.motosiklet.net sayfasından denedin mi ?
BİZ; KANINI VE CANINI BU VATAN İÇİN FEDA EDENLER VE GÖZÜ YAŞLI ANALAR İÇİN SAVAŞIRIZ...!
"AKINCILAR..."
sorun en kısa sürede giderilecektir
konularla bu kadar ilgili olduğunuzu bilmiyordum teşekkürler
Ben google chrome kullanıyorum herhangi bir sorun yok yazılarda. Belki telefonun kullandığı yazılımla alakalı olabilir.
BİZ; KANINI VE CANINI BU VATAN İÇİN FEDA EDENLER VE GÖZÜ YAŞLI ANALAR İÇİN SAVAŞIRIZ...!
"AKINCILAR..."
bilmiyorum ölçeklendirmeyi otomatik yapıyorum aynı manuel elle yapıyorum en düşükte bile yazılar yanda gözüküyor yazıları ufaltsamda aynı :S
Aynen bend son Mesajlar görünmüyor maalesef konularda da soldan ilk harfler de görünmüyor.edit:mobil.motosiklet.net ten girdim suan sorun yok;)
Bende google chrome kullanıyorum mobil olarak bendede aynı problem var
MT olarak bir APP miz olsa on numare olurdu
bende de vardı ama şu anda böyle bir sorun kalmadı sanırsam.
Telefonum samsung mega. note 3den büyük olmasının en güzel avantajı forumda gezebilmek. 6.3 inc.
Telefondan foruma girerken choreme'den ayarlar bölümünden masa üstü olarak gir secenegi var. hep o şekilde kullandıgım icin pc'de nasıl'sa telefonumdada öyle. Pcdeki forum ile telefondaki aynı oluyor.
hatta telefonla daha cok giriyorum foruma.
Bende de aynı sorun vardı, harflerin gözükmemesi olayı.
Tapatalk var mıydı MT'de?
Android uygulaması istiyoruz
dün gece bende yeni gördüm apk sini google playde saçma saçma gezerkene :D
bende sorun yok şuan baktım daha önce konu başlıklarının yanındaki simgeler başlığın ilk 1-2 harfiyle karışıyordu.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)