bende de aynı sorun var, birader telefonda interneti karıştırıyordu, ne yaptın nereyi kurcaladın da bozdun demiştim desenize günahını aldım
halen yok ve biz söylenmeye devam ediyoruz. Kimsenin de ilgilendiği yok ne telefondan adam akıllı motosiklet.net i kullanabiliyoruz ne de bilgisayardan direkt foto yükleyebiliyoruz. Alt yapı mı gerekiyor bi zahmet o kadar kullanıcı olduğuna göre bununla ilgili adımlarda atılıversin..
Günaydın site yönetimi, bu sorunun en kısa sürede giderilmesini arzu ediyoruz. İlginize ve desteğinize şimdiden teşekkürler.
Aynı sorundan bende şikateyçiyim birde ana sayfa ya geçince son konular kısmı açılmıyor
hala ayni sekilde ve zor bi durum duzeltilmesini bekliyoruz
kullandığınız telefonları bilmiyorum ama ben gm discovery den masaüstü versiyonu şeklinde giriyorum bilgisayardan farkı olmuyor mobil arayüzü bana dandik geldi
xperia z1 compact (chrome ile gezekern aynı problem mevcut.)
ben de yaşıyorum bu sorunu. bunun dışında mobil sürümde bildirimlere bakamıyorum. bildirim olduğunu gösteriyor fakar bakmak için dokunduğumda uyarı kayboluyor ve birşey göremiyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:54 ----------
dandik gelmesinin sebebi gereksiz herşeyden arındırılmış olması hocam . mobil sürümler kota dostudur , telefonu da yormaz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)