Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

trafık kontrolunden gecen arkadaşlar el kaldırsın

REKLAM ALANI
    super_meke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    varadero
    salı gunu sabah işe giderken trafık polısı tarafından durduruldum.
    ilk önce ehlıyet istedı verdım ehlıyetın a2 oldugunu gorunce ruhsatı istedı verdım. tabı ıhmalkarlıktan motorun muayenesını yaptırmamıstım.hemen ceza kesecegız dedıler.Alttan gırdım ustten cıktım ama fayda etmedı 49 ytl cezayı yazdılar.Bu arada polıs telsızınden sureklı motosıkletlılerı durdurun anonsu gelıyordu neyse Cezayı yıyınce bu işin ihmale gelmeyecegını anladım.
    carşamba gunu once cezamı odedım sonrada gıdıp muayeneyı yaptırdım sımdı ıcım rahat ama illede evraklarımızı tamalamak için ceza yememiz gerekmıyormus

ihmal kötü bişey

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    yavuzk2004 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    geçen perşembe cevizlibağdan mecidiyeköy'e giderken polis benide durdurdu. herşeyim tamdı, inceledikten sonra 'önceki ekip anons yaptı onun için durdurdum' dedi. bununla birlikte toplam 5 kere çevrilmiş oldum. motosikletleri niye bu kadar çok çeviriyorlar anlamadım ama bence iyi bişey çünkü ülkedeki motosikletler arttıkça çalıntı motosikletlerde artıyor, bu yüzden kontroller sıkılaştırılmalı

Hayatımda 3 defa durduruldum ;

Motosiklet kullanırken , durduruldum : EHLİYET YOK DEDİLER...
    Motosiklet kullanırken , durduruldum : KASK YOK DEDİLER...
    Motosiklet kullanırken , durduruldum : YOLCUDA KASK YOK DEDİLER...

illa ceza kestiler...

Abi , polislere emir şu şekilde geliyor :

Durdurduğunuza ceza kesin...

Tabiki şu faydalı yönü de var , ben ceza korkusuyla yolcu ve kendi kafamdan kaskı eksik etmiyorum.Bu sayede hayatımı da koruyorum...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler