Sigarayı BIRAKTIM. tiryakisiydim, canım istedikçe bunları okuyorum. Tavsiye ederim.
Reklamlar
-
16 Temmuz 2014, 21:02
Yaş oldu 50,25 yaşıma kadar içmedim sonra başladık ha bu gün ha yarın derken 7-15-90-240 gün başarısız bırakma girişimlerinden sonra,6 yıl oldu şükür. Sigara parasına borca girdim tv,telf. Derken cbf150 yi bile aldım. Şimdi inazumanın borcu bitti. Bi arkadaş yirmi yılda transporter parası yapıyor demişti. Doğru. Şimdi aklıma bile gelmiyor. Tek şart direnmek ve kesinlikle delmemek kararı. Doğumgünü yılbaşı düğünmüş. Ne marlboro parlement vb. Ler reddettim. Sonunda başardım. Günde 2-3 paket ten. Ben bıraktıysam herkes bırakır. Sağlıcakla kalın. Hayatta kalın. ❤️
Reklamlar
-
16 Temmuz 2014, 22:32
Bende başlayamıyorum ne kötü , 2 paket bitti hala alısamadım öksürüyorum .
-
17 Temmuz 2014, 02:12
3 sene önce 6 ay bıraktım, başladım.
2 sene önce 9 ay bıraktım, başladım.
2 ay önce 1 ay bıraktım, gene başladım..
Yok aga böyle olmuyor. Bana harbi etkili bir yol lazım. Bıraktıktan sonra bir içki ortamında canım sigara çekmemeli..
Dedim napam nedem. Bir kitap varmış adı neydi.. Heh, sigarayı bırakmanın kolay yolu diyeydi.
Arkadaş okumuş bu cevheri, 3 yıl oldu içmiyor, diyor ki 1 kere canım çektiyse namerdim.
E dedim alayım şu kitabı.
Hani sigarayı bırakcam bırakcam dersin de bir türlü bırakamazsın ya.. Bu kitaba da başlayacam başlayacam diyorum 1 aydır yatıyor.
Kitap okumadığımdan değil ha, bu 1 ayda 2 kitap yedim. Sigaranın verdiği psikolojidenmidir nedir, başlayamıyorum kitaba.
O değil, kitap da tozlanıyor, haftalık temizlikle tozunu almak gerekiyor namussuzun. Boşuna yoruluyor ınsan.
Sigara her yönüyle zarar vesselam..
-
17 Temmuz 2014, 02:21
13 Kasım 2013'de Bıraktım o Zamandan Beri 1 Dal Bile İçmedim, Günde 1 Paketten Az Olmamak Kaidesi İle 7 - 8 Yıl İçtim.
o Gün Bu Gündür Tek Değişim Cüzdanımda'ki Para.
Sigarayı Bıraktığıma Pişmanım, Hiç İstemeyerek Bıraktım
Şimdi Başlasan Ayrı Dert Başlamasan Ayrı Dert, Hayatımda Öyle Büyük Bir Boşluğu Kapatıyormuş'ki Sigara Ben Bile İnanamadım ...
Sigara İnsanın Gizli Karısıdır Derler, Harbiden Öyle
-
17 Temmuz 2014, 02:22
ferhatkars adlı üyeden alıntı
neyi vurguladım olum... halla hallaaaa...
bunlar
narmali şeyler
Olm cevap veriyorum sonra iyice bel altına gidiyor konu. Sonra manuel bi arkadaş kıskanıyor... Şikayet ediyor.. Erdem abide siliyor mesajı
Yok adam onca işinin gücünün arasında bizimle uğraşacak diye üzülüyorum. Özelden kurbanların resimleri yolla sen
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
-
17 Temmuz 2014, 02:48
ben hiç bırakamadım,sigarayı bırakmak için önce başlamak gerekiyormuş
-
17 Temmuz 2014, 10:24
tr_select adlı üyeden alıntı
Birayı sigarasız içmem.
Yemekten sonra sigarasız durmam.
Sex sonrası sigarasız duramam.
Araba kullanırken sigarasız yapamam.
Bilgisayar oyunlarının olmazsa olmazı zaten...
Ölüm olayınıda, bir gün herkes ölecek diye savıştırıyorum....
Ihh sigara hayatımın her alanına girmiş
artı bir de benden
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
-
17 Temmuz 2014, 11:21
Olm cevap veriyorum sonra iyice bel altına gidiyor konu. Sonra manuel bi arkadaş kıskanıyor... Şikayet ediyor.. Erdem abide siliyor mesajı
Yok adam onca işinin gücünün arasında bizimle uğraşacak diye üzülüyorum. Özelden kurbanların resimleri yolla sen
yürü git len... kendin götürüyon bel altına...
ben narmal şeyler yazıyorum hep....
4 teker gövdemi ,2 teker aklımı alır...
-
17 Temmuz 2014, 11:55
Mersin İl Temsilcisi
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
17 Temmuz 2014, 12:22
yürekçe adlı üyeden alıntı
4-5 sene falan olmuş bırakalı...
kim icat ettiyse anasına avradına sık sık selam yollarım
sigarayı bırakmamda yardımcı olanlara ise her daim minnettarım
( bırakmaya çalışana da köstek olmaya çalışanlara sözüm şudur; yapamdığınızı başkası başaracaksa, kıskanmayın. Destek verin
)
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:52 ----------
Kurban falan... şık değil.
Belki de sen kurbansındır.
kimbilir ;)
Senin aklına ilk olarak "kadınlar" geliyorsa... Zihniyetinden şüphe ederim şahsen.
Bir sazan bekliyorum, kurban diye nitelendirdim aramızdaki bir konuyu... Ve ilk sazanda atladı
Bir gün herkes kurban olacak ve herkes kendi bacağından asılacak... ";)"
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
-
17 Temmuz 2014, 14:10
Sigarayı bırakmayı düşünenler için bir tavsiyem var. Allen cary diye aratırsanız youtubeda videosu var. Yada 'sigarayı bırakmanın kolay yolu' isminde kitabı var. Çok faydalı.
-
17 Temmuz 2014, 14:45
hakan nkd adlı üyeden alıntı
Sigarayı bırakmayı düşünenler için bir tavsiyem var. Allen cary diye aratırsanız youtubeda videosu var. Yada 'sigarayı bırakmanın kolay yolu' isminde kitabı var. Çok faydalı.
1 saat önce kitapyurdu.com dan sipariş verdim
-
17 Temmuz 2014, 14:46
İnsanın manitasi olmaya dursun Yok hocam cıkmaz motorculardan manuel sanmıyorum :D
-
17 Temmuz 2014, 15:16
Dolu dolmuş ve boş taksiden uzak dur!
-
17 Temmuz 2014, 15:21
zaten sigarayı bırakmayı düşünen biri okur elbet kitabı. bir de kitap iyi olunca tamamdır bu iş diyorum kendi kendime.
çünkü inanılmaz yorumlar var yani nette. herkes üvüyor yani. sabırsızlanıyorum okumak için..
tavsiyen için teşekkürler. inşallah bırakacağım zamamen.. içmiyorum zaten
-
17 Temmuz 2014, 15:28
Rica ederim. Ben okudum ve bıraktım. Çünkü sigara tuzagının bütün ayrıntılarına iniyor. Bilindik şeyleri anlatmıyor kitap. Okuduktan sonra içme istediği kalmıyor. Sanki sihirli kelimeler kullanılmış diyosun kitabı okuyunca
-
17 Temmuz 2014, 15:48
hakan nkd adlı üyeden alıntı
Rica ederim. Ben okudum ve bıraktım. Çünkü sigara tuzagının bütün ayrıntılarına iniyor. Bilindik şeyleri anlatmıyor kitap. Okuduktan sonra içme istediği kalmıyor. Sanki sihirli kelimeler kullanılmış diyosun kitabı okuyunca
okumak için sabırsızlanıyorum.
şu an krizlerdeyim :(
-
17 Temmuz 2014, 16:46
17 sene içmeyip tekrar başlayan babamla hergün kavga ediyoruz evde.
Küçüçük çocukdan beter oldu adam gelen fırçalıyo giden fırçalıyo
İftar saati gelsede sigara içsem diye bekliyo garibim
-
17 Temmuz 2014, 18:40
İçmemek farklılıkdır.Sırf bu his bile insanı özel hissettirir.İş başvurularında önünüze engel dahi olabilir.Her canınız istediğinizde şu resim aklınıza gelsin, eminim kendinize yakıştıramayacaksınızdır Her tiryaki(ailemdeki herkes özellikle) en kısa sürede bunu bırakır umarım.
-
17 Temmuz 2014, 19:09
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler