nooldu ilk mesajı attında başın göğemi erdi
Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )
naber kıs üçgen çikolata
racing racing ve racing.............
havai fişekler nerde hani
ERASER WİLL COME BACK
gastede noel babanın gerçek resmini gördünmü? hemde herif antalyalıymış.
erdi tabe, allaa alaaaatoblerone adlı üyeden alıntı
ii 2 metre oldun herhaldeerdi tabe, allaa alaaaa
saol race iim sende iisin inş.
valla o hikayeyi duydumda görmedim noel baba antalyalıymış filan
Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )
iyidir iyidir toblerone. sende motor varda bizden mi saklıyosun bakiiim üçgen çukulata.-))))
ay nerden anladın yaw? invent in motorunu ben aldım belki binmek istersiniz die saklıoommm sölemiommm(biraz cimriyimdir de)
toblerone invet i tanımasam kime sattığını bilmesem inanırım biliyorrrmuuuusssuuunnnn
ama sattığı kişide satıyor istersen ondan sana alalım
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
yeni yılı evde geçiren belli oldu
imza, safrane
toblerone invet i tanımasam kime sattığını bilmesem inanırım biliyorrrmuuuusssuuunnnn
ama sattığı kişide satıyor istersen ondan sana alalım
kuruş yok kardeşim iş yok işşşşşşş olsa belki düşünürüs
bisiklet alalım sana castello.-))) beyler para topluyoz benden 20 ytl..-)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)