Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

insanlık ölmüş ! okumayla adam olunmuyor !

REKLAM ALANI

Motosikleti
    mash 5000 km/cbr 250 6500 km /xj6 f 49000 km
    Cocukluk arkadasim artik son günlerini yasiyor ilaci kestiler kalbi hic calismiyor makinaya bagli bobreklerde iflas etti tum vucudu mosmor ve sarardi artik konusamiyordu.doktorlar yapicak bisey kalmadigini soylediginde sanki uzerimizden basimizdan asagi ates dusmustu . bizi her ne kadar tanisada elini bile oynatamiyordu.izmit koceeli universite hastanesinden yarin bi aksilik olmassa evine son gunlerini gecirmeye gidicek.
    Anneside ayni hastaliktan öldü.ırsiydi.
    Geride 3 kucuk cocuk kaldi.ve bir es.
    Babası emekli polis memuruydu.bir kez bile aramadi sormadi gelmedi.son gunlerinde insan dusmani olsa gelur be.
    Kavgalari yoktu babasi vefasiz vurdumduymaz cikti bu ne vicdansizliktirki demeden 2 hafta oncede yine cocukluk arkadaslarimizdan murat kardesimin en cok sevdigi arkadasi ahmeti gordum ve durumu anlattim.defalarca aradim ona muratin seni ozledigini soyledim. Bir kez bile arayip sormadi.ulan o senin cocukluk arkadasin be ve seni özledigini soyluyor ve sen olecegini bile bile gitmiyorsun.
    Okumussun matematik hocasi olmussun ama !!!ADAM !!! Olamamışsın. Yaziklar olsun !
    İnsanlik ölmüş.
    Biz hala saygi bekliyoruz.neyin saygisi en ufak seyde millet üste cikmak icin yapmadigi rezillik kalmiyor.herkes kendi menfaatine gore yasar olmus.bu dunyada kimse kimseden saygi beklemeyi ummasin.baksaniza adamin oglu ölüyor adam umursamiyor.cocukluk arkadasi denen matematik hocasi bile özledini bile bile gelmiyor.
    acayüp, restherock, agrasiwe ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Dostum , şubat ayında bir pizza kuryesı buz da kaydı düştü . Kimse sıcak arabasından inip de çocuğu kaldırmadı o günden beri düşene el uzatmıyorum . Sözüm ona düşme düşenin dostu olmaz . Sağlık para vs ayrıca onun babalığını ....yim
    barodi bunu beğendi.

numangokce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    "Bade" bajaj discover 125st
    Alıntı mterayes26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum , şubat ayında bir pizza kuryesı buz da kaydı düştü . Kimse sıcak arabasından inip de çocuğu kaldırmadı o günden beri düşene el uzatmıyorum . Sözüm ona düşme düşenin dostu olmaz . Sağlık para vs ayrıca onun babalığını ....yim
    "düşenin dostu olmaz" o bir atasözü, kimi insanların tiğniyetini anlatmak için söylenmiş. kimse "sıcak arabalarından" inip yardımda bulunmadıysa siz yardım etmeliydiniz. Yoksa siz de "düşmeyenlerin dostu" insanların arasına katışmış olursunuz/oldunuz.

@barodi, sizin de dediğiniz gibi okumakla adam olunmuyo malesef. kişilik değişmiyo. üzücü bir olay. Allah kimseyi bu şekilde imtihan etmesin.
    oyunageldim bunu beğendi.
    image is nothing without power, power is nothing without control.

Karlıyollar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Malesef Yok :)
    Hocam bir insan 7sinde neyse 70sindede odur.İstediği kadar okusun lisans yapsın değişmiyor.Önemli olan ailedeki eğitim.
    numangokce bunu beğendi.

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    [QUOTE=numangokce;3390242]"düşenin dostu olmaz" o bir atasözü, kimi insanların tiğniyetini anlatmak için söylenmiş. kimse "sıcak arabalarından" inip yardımda bulunmadıysa siz yardım etmeliydiniz. Yoksa siz de "düşmeyenlerin dostu" insanların arasına katışmış olursunuz/oldunuz.

Sen burdan benim yardım etmediğimi düşündün değil mi , neden herkes inip çocuğun yanına gitmiyor .
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Motosikleti
    siz kendiniz yazmışsınız @mterayes26. benim nasıl anladığımla alakalı bir durum değil. bazen toplumda öncü olmak grektiğini düşünüyorum. önce siz gitseydiniz farklı nedenlerden de olsa birileri yanınıza gelecekti. yardımları olur veya olmaz. burda -siz yardım ettiyseniz o düşen arkadaşa- sizin dışınızda kimsenin neden yardım etmediğini veya yanınıza gelmediğini tartışacak değilim.

belli ki o an oradan geçen herkes sizin gibi düşündü. işte burda fark yaratmak gerekir. "düşenin dostu olmaz" yerine "insanlık ölmemiş" dedirtmek gerekir.

bu arada üzdüysem özür dilerim.

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı numangokce adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    siz kendiniz yazmışsınız @mterayes26. benim nasıl anladığımla alakalı bir durum değil. bazen toplumda öncü olmak grektiğini düşünüyorum. önce siz gitseydiniz farklı nedenlerden de olsa birileri yanınıza gelecekti. yardımları olur veya olmaz. burda -siz yardım ettiyseniz o düşen arkadaşa- sizin dışınızda kimsenin neden yardım etmediğini veya yanınıza gelmediğini tartışacak değilim.

belli ki o an oradan geçen herkes sizin gibi düşündü. işte burda fark yaratmak gerekir. "düşenin dostu olmaz" yerine "insanlık ölmemiş" dedirtmek gerekir.

bu arada üzdüysem özür dilerim.
    İlk defa koyun türk milletini bir kişinin yaptığı işe ortak edemedim ya ona yanıyorum .

Benli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yardım ettiğiniz için size teşekkür ederim , fakat kimse yardım etmedi diye , sizde , bundan böyle kimseye yardım etmemekle "aynı hataya düşmüş olmazmısınız !?. Yardıma devam .
    Toplumu yönetenlere maledilmesi gereken bir durum , 800 tl ye insan çalıştırıp , bayramda seyranda bu insanları anne babasına gidemeyecek hale getirenler , ayıp günah diye sosyalleşmenin önünü tıkayanlar , insan odaklı olmayıp , yaşamına önem vermeyenler düşünmeli !.
    restherock, mterayes26 ve agrasiwe bunu beğendiler.
    " Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.

BİLGİ GÜÇTÜR

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Herkes kendine
    yakışanı yapar

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı Benli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yardım ettiğiniz için size teşekkür ederim , fakat kimse yardım etmedi diye , sizde , bundan böyle kimseye yardım etmemekle "aynı hataya düşmüş olmazmısınız !?. Yardıma devam .
    Toplumu yönetenlere maledilmesi gereken bir durum , 800 tl ye insan çalıştırıp , bayramda seyranda bu insanları anne babasına gidemeyecek hale getirenler , ayıp günah diye sosyalleşmenin önünü tıkayanlar , insan odaklı olmayıp , yaşamına önem vermeyenler düşünmeli !.

kımse bunu dusunmez ki , zengın nasıl zengın oluyor
    Benli bunu beğendi.

Motosikleti
    İlk defa koyun türk milletini bir kişinin yaptığı işe ortak edemedim ya ona yanıyorum .
    "koyun" benzetmesi sizin gibi düşünenler için uygun olur diye düşünüyorum. koyun sürüsünde bir bireyi canavar (orta Anadolu deyişi) kapmışsa sürüdeki her birey arkasını dönüp kendini kurtarmaya çalışır.

"kimse durmuyorsa ben neden durayım, yardımcı olayım" ve benzeri düşünceler bencillikten başka bişey değildir.

Benim anlatmaya çalıştığım ise bundan farklı -ki bunu zaten anlamışsınız-

Bu arada konu açılma amacına hizmet etmemeye başladı. konu sahibinden bu kirlilik için şahsım adına özür dilerim.
    image is nothing without power, power is nothing without control.

Motosikleti
    mash 5000 km/cbr 250 6500 km /xj6 f 49000 km
    Arkadasim bu sabah kalbi calismadigi icin coklu organ yetmezligi beyine okjisen gitmemesi sonucu 34 yasinda evli 3 cocuk babası iken hakkın rahmetine bu mubarek ramazan ayinda hesaba cekilmeden allahin izniyle memleketi bilecige annesinin yanina defnedilecek.
    Allah gani gani rahmet eylesin cocuklarina versin ömrünü. AMİN.

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı barodi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadasim bu sabah kalbi calismadigi icin coklu organ yetmezligi beyine okjisen gitmemesi sonucu 34 yasinda evli 3 cocuk babası iken hakkın rahmetine bu mubarek ramazan ayinda hesaba cekilmeden allahin izniyle memleketi bilecige annesinin yanina defnedilecek.
    Allah gani gani rahmet eylesin cocuklarina versin ömrünü. AMİN.
    Allah rahmet eylesin..genç ölüm gerçekten çok zor...geride kalanlara allah sabır versin...

babası mevzuuna hiç girmiyeceğim ama arkadaşının gelmemek için kendince haklı sebepleri olabilir...çocukluk arkadaşını o şekilde görmeyi herkes kaldıramayabilir. insan en son nasıl görünüyorsa o şekilde hatırda kalır...onu bu şekilde hatırlamak istemiyo olabilir...bunlar iyi niyetli yaklaşımlar tabi, durumu haklı çıkarmayabilir...

bence sen de bu kadar dert etme, kişilerin gelmesi onun durunu iyileştirmeyecekti...onlar da kendi vicdanlarıyla başbaşa kalacaklardır elbet...
    barodi bunu beğendi.

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VFR 1200F
    Okumak cahilliği alır, eşeklik baki kalır...

Allah taksiratını affetsin, mekanı cennet olsun...
    barodi bunu beğendi.
    "CaRPe DieM"

Motosikleti
    Yamaha Süper Tenere XT1200ZE & SYM Joyride 300
    Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
    barodi bunu beğendi.

agrasiwe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha mt09
    konu farklı yerlere gitmesin arkadaşlar, vefasızlık kötü biz özelliktir, kimse kimseye muhtaç değildir. Ziyaretine gidip gönlünü almakla zarar da etmez, fayda da. Yalnız ziyaret etmek sünnettir.
    barodi bunu beğendi.

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    arkadaşa Allah'dan rahmet diliyorum.
    haberi olmayıp gelmese anlarımda,durumu bile bile gelmemekde insanlık ve vicdan vasfının olmadığını gösterir...
    barodi bunu beğendi.

Karlıyollar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Malesef Yok :)
    Allah rahmet eylesin ailesine sabırlık versin çokta gençmiş :(
    barodi bunu beğendi.

Karalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2teker
    Allah rahmet etsin.adamlığın zenginlikle fakirlikle okumayla okumamayla ne alakası var
    barodi bunu beğendi.

Motosikleti
    Allah rahmet etsin. Size ve geride kalanlara Allah'tan sabır diliyorum.
    barodi bunu beğendi.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)