The Dude başkanın açtığı bir sinema konusu vardı, ortadan kayboldu.
ya ordan devam etsek ya burdan sinemasever paylaşımlarına.
misal; bu gece ne izlesek?
The Dude başkanın açtığı bir sinema konusu vardı, ortadan kayboldu.
ya ordan devam etsek ya burdan sinemasever paylaşımlarına.
misal; bu gece ne izlesek?
güvendiğim bi sinamasever arkadaşım tavsiye etti
Ben bu gece ''There Will Be Blood'' izleyceğim.
bana sağlam bi link verin yahu hep error..veriyor.
incendies içimdeki yangın
böyle devlet çatısı altında güzel amaçla açılan kurumların amacından nasıl saptırıldığını görmek adına güzel bir film;
Baskın 2 son sahneler muthis aksiyon dovus
"nuh" listemde.
online sitelerine düşünce izleriz artık.
"yaban çilekleri" patlattım o gece.
ben beğendim ama popüler sinema izleyicisi profiline uymaz gibi.
Bir de Pisiklet Hırsızları çak gitsin
5 yıl oldu sinemaya gitmeyeli, en son ne zaman film izledim hatırlamıyorum bile..
elimde kedi yaptığım liste var ama genel kitleye pek hitap etmiyor...bunalım, dram, iç karartıcı, intihara sürükleyici filmleri seviyorum...
lila forever
los lunes al sol
gemide
lalelide bir azize
tabutta rövaşata
Amorres peros
men on fire
das leben der anderen
das experiment
seven
clokwork orange
bornova bornova
ilk aklıma gelen favori filmlerim...
avatarmış, starwarsmuş, yüzüklerin efendisiymiş, harry potter mış ve daha nicelerini hiç izlemedim..valla oturasım gelmiyor böyle filmlerin başına nedense
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:21 ----------
bisiklet hırsızları sinemada yeni gerçekçiliğin ilk filmlerinden biridir...hoştur
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:23 ----------
the man from earth ü tavsiye ederim...
6-7 kişi sadece bir odada geçiyor ve sadece konuşmalardan ibaret...inanılmaz bi film...dünyalı diye geçiyordu ismi yanlış hatırlamıyorsam
erro;
listen iyi, izlediklerimin hepsi de sıkı filmler
demek ki izlemediklerimin de sıkı film olma ihtimali yüksek.
"stalker"ın hafızamdaki yeri de başkadır.
irkek adam ağlamaz
http://www.imdb.com/title/tt0095327/
Nuh büyük tufanı nedense hic begenmedim .. Sonunu bildiginiz bir fılmde ne heyecan kalıyor nede zevk.
Sahneler cok agır ilerliyor bildigimizden farklı yada dahada fazla ögrenebilecegimiz hic bir şey yok filme 20dk gec kalsanız bile üzülmeyin filmi 3 cümleyle özetlemek mümkün..
Konu yararlı bir konu olmuş tamda akşam ne izlesem diyordum
amerikan pastası 1-2-3-4-5-6-7-8
8 varmıydı yaw
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:20 ----------
aha ben de bu filmler var... daha çok vardıda... pc nin hdd bozulunca hepside gitti...
ama izlemiştim benim için yok problem
özellikle vurdulu-gırdılı film sevenler faydalanabilirler....
Zincirsiz ve Kadın Kokusu nu tavsiye ederim...
yani hepsini ederim de... özellikle bunlar...
Zaten sinema hastası birisi bunların çoğunu izlemiştir ama ben yine de yazayım;Hafiften piyasa filmlerle başlayalım..
-No Country For Old Men
-The Usual Suspects
-Apocalypse Now
-The Shawshank Redemption
-Lord of War
-Donnie Darko
-American Psycho
-Big Fish
-Platoon
-The Departed
-Fight Club
-The Big Lebowski
-The East
-Memento
-Jacob's Ladder
-Rumble Fish
-Fear and Loathing in Las Vegas
Aklıma geldikçe devam ederim....
Bende film izlemeyi çok seviyorum ve ilgi alanıma fazlasıyla giriyor. Yaklaşık 1500'e yakın hepsi orjinal olmak üzere DVD ve VCD'ye sahibim, koleksiyon amaçlı biriktirdim, çocuklarım için... 2003'den bu güne hala devam ediyorum, ilk işim fırsat bulursam 50-60-70-80'li yılların yerli-yabancı filmlerini satın almak, bakalım geniş bir zamanda üstüne düşeceğim.
bu da ekşici tayfanın hazırladığı alternatif top 250 listesi;
http://eksisinema.com/eksi-sinema-alternatif-top-250/
Imdb listesi kadar popüler olmamış ve muhtemelen öyle bir kaygı taşımayan "değerli" filmlerden oluşan bir liste.
işte bu kesin lazım olur
bu arada almanların galibiyeti ertesinde bir sürü nazi esprisi havada uçuşurken şunu paylaşmamak olmaz
Heil Spellcheck
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)