Kaptan amerika KIŞ ASKERİ,
non stop,,,
tavsiye ederim,,,
ben buradan öğrendim filmi. 10 üzerinden 7 yıkıcılıkta demişler ona da, millet bu 7 ise acaba diğerlerine hazır mıyım gibi yorumlar falan demiş
3 idiots'a başladım geçen,
hiç yaptığım şey değildir de vakit kaybı gibi bi hisse kapılıp kapattım.
çok şey mi kaçırdım acaba?
hintlerden ghajini iyidir.
2.dünya savaşı filmlerinden Das Boot 'u da izlememiş olan varsa izlesin iyidir.
Bir motorcu ve gezgin olarak kendini tanımlayan varsa, into the wild'i izlemesi lazım kesinlikle. Motosiklet ile ilgisi yok ama, yaşam toplum kapitalizm adına yaşanmış müthiş bir hikaye.
aklıma geldikçe eklerim
3 idiotsu kapatıp cok şey kaçırdın bence.
Ben de biraz uzakdoğudan gideyim. Oldboy, i saw the devil ve man from nowhere şiddetle tavsiye edilir. Hint sinemasından my name is khan'ı beğenmedim. Onun yerine cok uzun bir filmdir ama taare zameen par filmini tavsiye ederim. Yine amir khan imzalı.
Büyük ihtimalle Hindistan çıkan en güzel filmi kaçırdın. Beni de şu Hintlilere özgü danslı-müzikli sahneler sıkmıştı ama yine de yılmadan izledim.Onları koymasalar aslında çok daha güzel olacakmış film.Hintlileri de böyle kabul etmek lazım.Adamlar Matrix'i çekseydiler ona da koyarlardı böyle sahne.
Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.
lars von trier'in "idiots"undan sonra gitmedi belkide.
isim benzerliğinden dolayı beklentim başkacaydı
komedi filmi mi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:05 ----------
meşhur "into the wild" filmini okuduğum kötü eleştiriler yüzünden bugüne kadar izlememiştim.
dün gece onu patlattım,
harbiden de kötüymüş
sanırım sistemden bunalıp kaçış hayalleri kuran amerikan orta yaş kuşağının gazını almak için yapılmış bi piyasa filmi.
ben de bir çok filmi izlemeden(indirmeden ) önce 2-3 ayrı siteden yorumlarına bakıyorum...
artı fragmanı da mutlaka izlerim...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)